top of page


Rebelpreneur Academy
Work smarter, not harder

DENK JE OOK VAAK "IS DIT HET NU? 

KEIHARD WERKEN, GEEN VRIJHEID GENOEG EN WAAR BLIJFT DAT GELD IN OVERVLOED?"

Dat was wat ik dacht zo een 3 jaar geleden. Ik werkte als vroedvrouw in het ziekenhuis op de intensieve zorgen voor prematuren en als zelfstandige vroedvrouw en dat allemaal om kosten en een lening af te betalen. 😞 Het is een straatje zonder einde. 

Mijn man en ik hadden een goed beeld van hoe ons leven er zou mogen uitzien. Eerlijk, elke maand financiële tekorten voelen, alles net nog voor de kinderen kunnen aankopen maar jezelf tekort doen, keihard werken, doodmoe zijn en geen geld hebben om op vakantie te gaan was niet wat bij ons toekomstbeeld hoorde. 

Het moest anders... Maar hoe zorg je dat je meer geld verdient en minder moet werken? Online werken biedt ontzettend veel mogelijkheden maar voor ik meer uitleg geef, kijk even of dit herkenbaar is voor je:

HERKEN JE DIT?

 • Je voelt dat je in een mallemolen draait waar geen einde aan komt. De ratrace.  🥵

 • Je denkt dat je meer ontspannen zal zijn als er meer geld binnen komt en daardoor zoek je naar oplossingen maar je komt steeds bij dezelfde conclusie: Harder werken, bijklussen, 2 jobs combineren #crazy 😤

 • Je voelt druk en je ervaart stress. Als je eerlijk bent met jezelf heeft dat een impact op je relatie met je partner en je kinderen. 🥺

 • Je droomt van een ander leven: Minder hard werken, meer ruimte voor jezelf om echt te leven, tijd voor je gezin, reizen, shoppen, etc... 😩

 • Je onderneemt op dit moment geen stappen omdat je niet durft, niet kan en je geen inspiratie hebt. Kon iemand je maar vertellen "hoe je dit voor elkaar kan krijgen" gaat door je hoofd. 😥

 • Je bent het beu jezelf veel te ontzeggen en je wilt veranderingen zien en voelen in je financiën. 😓    

VERLANG JE OOK NAAR MEER?

Mag ik beginnen met het zeggen dat je verlangens terecht zijn. Je mag groots dromen, die dromen liggen wel binnen je bereik en yes! Je bent goed genoeg en waardevol genoeg om je leven te leiden zoals je het voor ogen hebt in je stoutste dromen. Laat je niets anders wijsmaken.

Ook ik droomde van meer en werd zot verklaard door mensen die er niets van kenden. Ik wilde dit leven en daar ging ik voor.

 

Droom je van een leven:

 • waar je gelukkig wordt van mensen helpen met je kennis en expertise en je klanten mega resultaten te zien behalen? 🤩

 • waar je jezelf niets meer hoeft te ontzeggen omdat er ruimte is om geld te spenderen aan wat jij wilt? Je hoeft je niet te verantwoorden. Je wilt het en je koopt het. #independant

 • waarin je een zee van tijd ervaart om te doen wat je wilt en waar jij gelukkig van wordt? 🥳

 • waarin je de leukste dingen doet zoals uit eten gaan, genieten van massages,🏖 reizen,  🛍shoppen je rijkelijk wordt beloond. Het is epic om aanmeldingen te krijgen terwijl je de tijd hebt van je leven. 🤩😱🥂  #bestfeelingintheworld

 • waarin je enkele uren per dag werkt, op je eigen tempo en semi passief inkomen verdient 

Online programma's bieden onnoemelijk veel mogelijkheden en zijn gewoon HET verdienmodel in België sinds 2020. Door online programma's kan je::

 • veel meer mensen helpen in 1 keer.

 • het voor mensen mogelijk maken op elk moment een skill aan te leren op hun eigen tempo.

 • Je kan je werk invullen zoals je wilt en volgens je unieke Human design: Je kan werken in groep maar ook 1 op 1 als je voelt dat dat nodig is.

 • Je kan werken van thuis uit of op een andere lokatie. Zo neem je je laptop mee en werk je 3u per dag! Persoonlijk werk ik graag vanuit een tea-room en als ik op vakantie ga, dan werk ik 1 u per 3 dagen. De rest van de tijd kan ik rijkelijk genieten van het geld die ik verdien en herinneringen creëren met mijn gezin.

 • Je volgt je eigen ritme en je lanceert wanneer je voelt dat daar ruimte voor is

 • Je kan een passief verdienmodel opzetten adhv automatiseringen en systemen die erg makkelijk zijn om mee te werken.

 • Je bedrijf is schaalbaar en je groei is ongelimiteerd. Je bent zichtbaar op social media en van daaruit groeit je bereik.

De wereld verandert door online programma's. 

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je bij te scholen! Je kan bijleren in je eigen tijd en vanuit je luie zetel. 

Zo heb ik mijn bedrijf opgezet. Het is zalig om te leven op je eigen ritme. 

Echt leven ipv slaapwandelend leven. Overvloed ervaren en tijd hebben om leuke dingen te doen terwijl je nog meer geld verdient.

1R3A3622.jpg

Voor de
Rebelpreneur
die verlangt naar 
vrijheid en overvloed in haar business/leven.

WAT HOUDT HET IN?

Je krijgt een vet uitgebreid programma met een compleet stappenplan over hoe je met fun & ease vet goed kunt worden in lanceren om vervolgens een passief verdienmodel te kunnen maken. Je wordt gecoacht door Olivia die jou helpt om 100% aligned met wie je bent jouw unieke programma te creëren van A-Z en om vervolgens te lanceren met een boss babe attitude waardoor jij jouw lancering met 100% kunt dragen. Je kan terwijl ook fun en rust ervaren zelfs!

We hebben alles voor je klaar gezet en het grootste werk hebben wij al voor je gedaan.

Dat rijkelijk leven waar jij naar verlangt is zo mogelijk! Het hoort niet lastig te zijn.

Wij helpen jou graag om weer moeiteloosheid en plezier te voelen voor in het ondernemerschap.

Je bent vast een krak in je vak maar eerlijk... Verkopen is een vak apart en het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat 80% van de ondernemers die skill nog niet heeft aangeleerd. Het is cruciaal en niet weg te denken in je bedrijf. Geen sales skills -  geen bedrijf! Het is hard maar zo is het. Er gaat op dit moment zoveel talent verloren.

Het raakt ons en we willen je helpen om die sales pitches op social media en in emailmarketing helemaal je eigen te maken.

Dit programma omvat video’s, werkboeken én extra templates om het lanceren zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Zie The Rebelpreneur Academy als een invul methode met alle lanceer benodigdheden waarbij alles voor je klaar staat. Je hebt het maar aan te passen en in te plannen! Zo eenvoudig is het!

Je krijgt live sessies van ons, waarbij we je extra coachen om snel een goed resultaat te behalen.

CONCREET

 • mindset unlocked entrepreneurs twv €5549,-

 • The Lazy launch club twv €3599,-

 • 1 op 1 support in Telegram groep twv €699,-

 • The Lazy launch community twv €299,-

 • insta rebelpreneur twv €699,-

 • Chat gpt sessie twv € 299,-

 • alle templates, email& social media twv€160,-

 • extra bonus: Insta wall vol leuke hacks en sales secrets twv €150,-

 • extra bonus: chat gpt masterclass twv €299,-

 • onbeperkte toegang

 • De eigenlijke waarde: €7000

"Lanceren is een kunst en topsport maar eens je de kneepjes van het vak kent, is het niet eens moeilijk om 60 000 euro omzet te draaien in 2,5 weken en dat semi passief vanuit je luie zetel.
***Olivia Jones***

VRAAG JIJ JE DIT AF?

Heeft iedereen die instapt al een idee voor een online training? 
Helemaal niet! In The Rebelpreneur Academy gaan we op zoek naar een topic die bij je past. Iets wat jij leuk vindt en waarvan je weet dat je een meerwaarde gaat bieden. We doen dit aligned met wie je bent en wat je zielsmissie is. Ieder mens heeft iets waardevol te delen. Je komt snel op een thema dankzij dit traject.

Hoe weet je of het een winstgevende topic is die ik kies?
Ook daar gaan we dieper op in, in The Rebelpreneur Academy. We helpen je stap voor stap bij het kiezen van een topic die winstgevend is. In de academy zien we verschillende oefeningen die gaan uitmaken of jouw programma gaat verkopen en of jouw aanbod aantrekkelijk genoeg gaat zijn voor jouw publiek. We helpen je bij het onderzoeken van de markt en zien hoe jij je kan differentiëren van anderen zodat jij gaat opvallen. Ik toon je stap voor stap hoe je kan testen of jouw publiek jouw online programma wilt aankopen en dus winstgevend is of niet alvorens je het werk doet om het programma te maken.

WAT JIJ STAP VOOR STAP ZAL LEREN:

1. Jouw why en niche.

Ontdek adhv unieke tools jouw missie en maak je doelgroep helder.

 

2. Jouw unieke aanbod.

Leer hoe je stap voor stap jouw aanbod creëert (adhv van video's omtrent techniek, klaar gemaakte templates, tijdlijnen, planners en praktische cheatsheets.

 

3. Laat jouw publiek groeien

Ook al heb je nog geen email adressen of volgers.

 

4. Leer verkopen als een sales machine

vanuit zelfvertrouwen en met een sterke entrepreneurs mindset.

 

5. Leer lanceren "the lazy way"

door alle processen te automatiseren adhv praktische video's, social media content templates, stappenplannen en email templates.

 

6. Passive income setttings.

Leer een passieve inkomen te genereren nadat je je product hebt gelanceerd. Er is niets meer epic dan aanmeldingen krijgen voor jouw online aanbod als je geniet van een lekker etentje of een goede sessie Netflix binch.

Well
behaved
women
don't
make
history

Anker 1

Een cursus met een totale waarde van meer dan €9000,-.

Nu vanwege het webinar eenmalig met korting en mega veel bonussen!

Kies de formule die bij past:

Eénmalige betaling

5549,00 euro

Excl. BTW

4.jpg

Betaling in 4 termijnen

1399,00 euro

Excl. BTW

3.jpg

€1297,- excl. btw.

Betalen in termijnen mogelijk vanaf €115,- excl. btw.

DIY: Je kiest er voor om dit traject alleen te doen zonder extra support van de groep en Olivia

€1497,- excl. btw.

Betalen in termijnen mogelijk

vanaf €135,- excl. btw.

JTT: Je kiest er voor om aan de slag te gaan met alle leden van de tribe. Er zijn live sessies waar je live gecoacht kunt worden en waar je je vragen kunt stellen.

Deze training is NIET voor iedereen. Wij willen écht met ambitieuze ondernemers samenwerken die bereid zijn om te werken voor hun droombusiness. Met het hebben van grote verlangens alleen, zal je het niet redden. Het is niet zo dat het heel moeilijk is of dat je er mega veel tijd mee kwijt bent, maar wel dat je bereid moet zijn voor veranderingen, coaching en open mag staan om dingen anders te doen. 

Het maakt niet uit of je een beginner bent, alleen moet je wel een product/dienst hebben. Óf bereid zijn deze super snel te creëeren.

Kenmerken van de Rebelpreneur:

 • je wilt éindelijk je programma verkopen en een pro worden hierin.

 • je bent bereid keihard te werken om daarna nog harder te kunnen chillen

 • je verlangt naar meer tijd, geld en vrijheid

 • je bent op zoek naar een simpelere manier, “het moet toch gemakkelijker kunnen?” vibes 🤗

 • je hebt een knetter goede business (of bent ‘m aan het opzetten) en je staat hier 100% achter

 • ondernemen is de shizzle voor jou. 

 • je wilt lekker chillen op het strand en nog steeds lekker geld verdienen

 • je verlangt naar een rijk leven vol overvloed en een ongelimiteerd groeiend bedrijf

Ben jij de Rebelpreneur voor onze club?! Voel jij 100% HELLYESS? 

WAT MENSEN OVER ONZE COACHING ZEGGEN:

2BD5BC83-8473-45ED-AD69-C1A8DEE7AE62_1_201_a.jpeg
A6A1BD3C-84A5-4C39-88EE-47543BD577F5_1_201_a.jpeg
D4E0BA26-18F1-42D7-84A1-065195B2AE20_1_201_a.jpeg
7DDAF593-0ACA-4274-A208-C4E3DA58CDD1_1_105_c.jpeg
7A38288F-55C8-47A1-B35D-A54FC0C563CB_1_201_a.jpeg

Hoe heerlijk is de energie van die automatische betalingen? 
Mijn inkomen is verzekerd voor het komende jaar dankzij termijn betalingen. Fantastisch hoe die automatische systemen werken. Zonder enige ervaring begon ik er aan en kijk eens aan! Betalingen komen binnen terwijl ik slaap.

Het leven van Veerle D. 

INHOUD VAN 
Rebelpreneur Academy

The Rebelpreneur academy bestaat uit 2 programma's waaronder:

1) The Lazy Launch club

 

Inhoud van The Lazy Launch club

Module 1.

1.1 De 4 productiviteit archetypes: Welk type ben jij? 

1.2 Hoe je online diensten aanbieden: lanceren, evergreen

1.3 Het indelen van jouw programma

Module 2

2.creëren van je aanbod

2.1. Jouw why

2.2 Jouw niche

2.3 Jouw topic

2.4 De 3 makkelijkst te vermarkten verlangens

2.5 Personal branding: We gaan ont diep duiken in jouw niche en branding. Jij wordt de ster van jouw niche. Ik weet dat dit geen sexy thema is maar dit is de fundering van je bedrijf en is bepalend voor jouw omzet en winst op het einde van de dag. 

2.6 Klantenreis

2.7 Sales secrets and hooks

Module 3:

3.1 Jouw unieke framework

3.2 Prijzen bepalen voor jou onweerstaanbaar aanbod,

3.3. Doelen stellen en winst berekening

Module 4:

4.1 Prepping for the launch

4.2 Gebruik van templates voor social media content

4.3 Aanmaken van sexy funnels met buzz zowel voor leads als voor klanten die je dienst hebben aangekocht

4.4 Salespages: Maak een converterende salespage adhv chatGPT en richt de pagina in.

4.4 Lanceringstijdlijn 

4.5 Sexify your launch

Module 5:

5.1 Hoe je online programma maken?

5.2 Benodigdheden

5.3 Systemen: stap voor stap uitgelegd

5.4 Automatiseren van het hele lanceringsplan

Module 6:

6.1 Jouw tribe vergroten

6.2 Storytelling

6.3 Social media hacks

6.4 Jouw klanten worden je grootste fans

Module 7:

7.1 Sexify your sales

7.2 Tweek om je conversie te verhogen

7.3 Hoe creëer je buzz? 

7.4 Trouble shooting

Wat krijg je? 

 • The lazy launch club werkboek

 • 6 fantastische modules

 • Templates social media, werkboeken, ebook

 • Sales secrets wall

 • The lazy launch bijbel (planners, schema's)

Bonussen:

 1. Hook list: Ontvang een lijst met mega veel hooks en voel je geïnspireerd om op basis van deze hooks content te creëren.

 2. Sales secrets: Ontdek de psychologie achter sales

 3. Chat GPT session: Je verdoet onnodig veel tijd om content te creëren terwijl Chat Gpt de mooiste content kan verzamelen voor je en dat in jouw unieke tone of voice kan uittypen voor je. Leer chat GPT gebruiken voor het maken van jouw cursus, content, hashtags, challenge, nieuwsbrieven, podscasts, etc... De mogelijkheden zijn eindeloos

 4. Nog live brain storm en trouble shooting sessies

 5. The lazy launch community!!! Je voelt je nooit meer alleen in deze groep!

2) Mindset unlocked voor entrepreneurs - The passive income blueprint

Inhoud van Mindset unlocked voor entrepreneurs

Het eerste luik: Heling en Mindset
Module 1: Leef je hoogste potentieel

Wat brengt vuur en passie in je naar boven? Wat is je purpose en je doel? Weet je wat je zone of genius is die jou helemaal in de flow brengt en doet overlopen van energie?
Je leert jezelf op diep niveau kennen en we halen je
dromen vanonder het stof of we gaan ze uitwerken.
Je duikt in je zone of genius en je maakt verbinding met
jouw onuitputtelijke bron van levensenergie. 🪄


Module 2: Geheeld, licht en helder
In deze module laat je alles los wat je niet meer dient en heel je jezelf. 
Je vergeeft jezelf en anderen. Je
leegt je rugzak en maakt je brein flexibel voor het programmeren van positieve gedachten. #innerlijkekind #warezelf 🙌


Module 3: Own your growth
Van angst naar vertrouwen. Je bent ondertussen enorm gegroeid. Je kan je negatieve gedachten shiften naar positieve gedachten. Op die manier geloof je steeds meer in jezelf en voel je je vrij en blij. 💪

Module 4: The sky is not even the limit 
In deze module zie je jouw hoogste potentieel in. Je laat al je overtuigingen over geld, het leven, gezondheid, relaties en werk varen. Je beseft heel goed dat er zoveel meer voor je weggelegd is. 
#eigenwaarde #zelfliefde #powerbabe ⚡️


Module 5: Feel the energy of succes
Wauw! Die energie is als een sugar rush die je door je lijf voelt stromen
Je laat alle weerstand los en je kan je aanbod pitchen zonder weerstand of onzekerheid. Je doorvoelt je aanbod en prijszetting helemaal en je komt in lijn met het verkopen van jou unieke product. ✨


Module 6: Boost your mindset
Het is niet altijd evident om je energie te bewaken. Mensen rondom je doen niet altijd het innerlijke werk en zijn zich niet bewust van de impact van hun energie en woorden.
Je hebt leren denken voor jezelf. Je laat je niet beïnvloeden en je stopt met vergelijken. Je lanceert je producten/diensten en je geniet van het proces. Geen stress en overweldiging maar tijd om te verbinden met jezelf en je klanten.
 #zelfzekerheid #knopendoorhakken 💫Het tweede luik: Aligned ondernemen

Volgende zaken worden stap voor stap uitgelegd adhv share screen video's:


 

 • Zichtbaarheid op social media

 • Doelgroep bepaling

 • Jouw unieke aanbod en prijszetting

 • Canva: visuals, flyers, content creatie met Canva

 • Webshop

 • Mail Funnels voor passieve inkomsten

 • Systemen worden uitgelegd

 • Website - salespages

 • Automations

 • Strategie

 • Aligned aanbod

 • Aligned prijszetting

 • Verbinding met je potentiële klant

 • Aligned Sales

 • Aligned passieve inkomsten genereren

 • Webinars (live en automated, slide per slide)

 • Freebies (werkboeken, ebooks, presentaties) creatie in Canva

Visual lazy launch club.jpg

+

111.jpg
1R3A3971.jpg

Als je het nu niet doet, wanneer dan wel? 

NOG MEER CLIENT LOVE:

IMG_8050.JPEG
53FA8908-817D-4BD3-BC51-426A1C275697_1_201_a.jpeg
4B7D33FF-F50F-472B-AF97-BBEA8E47C880.jpg

Olivia, welke bonussen krijg ik wanneer ik instap? 

Naast een korting van 3451 euro ontvang je ook bonussen t.w.v. 1048 euro

133.jpg

🤔 HMMM... 

Olivia, Ik heb toch nog enkele vragen:

Ik begrijp je. Ik wil je helemaal niet overtuigen. Een investering in je toekomst, daar moet je een volle ja op voelen. 

Hier beantwoord ik veel gestelde vragen. Wil je mij persoonlijk een vraag stellen? Yes! Ik hou ervan om met jou in verbinding te gaan. 

Stuur mij het woord "Rebelpreneur" op Insta en dan gaan we in gesprek. Klik hier.

Ik bijt niet hoor! 😊

Hey Olivia, maar wat als ik al een ervaren ondernemer ben? Is het traject dan voor mij?

Hey Olivia, Is dit traject voor starters of pre starters? 

Olivia, haal ik met dit traject wel resultaten?

Olivia, Is dit programma wel voor mij?

Wanneer je instapt krijg je toegang tot het Rebelpreneur Academy platform en krijg je:

6D6D5D5E-5FD6-4A0F-A5C5-1AB486814BA4.jpeg

Video lessen, bonusvideo's en masterclasses

CB1A3BA7-C3DD-41F6-A1F2-7D5775F7C7B3.jpeg

Werkboek, The lazy launch Bijbel! en cheat sheets

82E875B3-8E6C-4FD8-BEFF-C2D845CC973B.jpeg

Support van Olivia + The Lazy launch club community

9B0F0997-0A48-4534-B458-19EB47B5686E.jpeg

Stap voor stap tutorial video's over alle technische handelingen.

Ik deel mijn scherm en toon je letterlijk wat je mag doen. 📹

FBDF6003-D5D2-4D38-90A9-2F222A864637.jpeg

Templates van funnel sequences die je mag gebruiken, templates van webinars en social media posts

Je kiest een template, je gooit jouw eigen sausje er over heen en tadaaa!

B671D909-632E-401A-BE95-E037760938E1.jpeg

Onbeperkte toegang tot het programma en de updates.

CLIENT LOVE XL 💖

77.jpg
84.jpg
83.jpg
79.jpg
78.jpg
109.jpg
70.jpg

Wie is Olivia?

Olivia is expert in online programma's en mindset.

Olivia mocht de laatste 2 jaar honderden toppers helpen in hun zoektocht naar zichzelf, hun missie, hun specifieke niche en de strategie die bij hen past om een succesvolle onderneming op te bouwen die schaalbaar is zonder meer uren te werken

Onafhankelijk van locatie en tijd werken is de ultieme vrijheid die elke ondernemer zo moeten ervaren.
Wat met hard werken? Als projector zijnde heeft Olivia de energie om 4 dagen per week en 3u per dag te werken. Meer niet. Het is voor haar een luxe om op die manier echt te leven. Voluit te leven. Ze wordt niet meer geleefd en dat heeft ze te danken aan haar leuze: You work smart, you play hard en Hoe meer plezier ik maak, hoe meer geld ik verdien.
Olivia ontwikkelde met succes 3 online programma's omtrent Mindset, online aligned ondernemen, strategie, sales en marketing. Lanceren is voor haar het leukste wat er is.
Ieder jaar verdubbelde Olivia haar omzet en winst met fun en plezier. The sky is not even the limit. 
Ze leerde van de besten in Nederland, België en de USA.
Olivia is voormalig (dead tired ;)) zelfstandige vroedvrouw.

NOG MEER CLIENT LOVE 💖

"Er zit zo'n geweldige structuur in The lazy launch club. Alles is zo overzichtelijk weergegeven in korte video's. Ik wist niet waar te beginnen maar nu ga ik er door. Stap voor stap. Zo eenvoudig en zo ontzettend zalig! Ik heb de tijd van mijn leven. #zinin

- Mira Lymandt (Coach)

"Er gaat niets boven de energie van de emails die je ontvangt van betalingen die doorkomen. 🥳"

- Veerle De Muynck (Rouw cosulente)

"Wauw! The lazy launch is zo geweldig! Het was zo een waas in mijn hoofd geworden. Nu weet ik erg helder wat mijn niche is. Eindelijk! Het klopt helemaal!"

- Melinda Moons (Vroedvrouw, coach)

Duik je even mee in de misconcepties rond online programma's?

Misconceptie 1:

 

Ik moet veel volgers hebben om sales te halen uit een lancering.

 

Antwoord: Iedereen begint van 0. Adhv de templates omtrent social media posts leer je om gemotiveerde volgers en klanten aan te trekken. Met jouw unieke boodschap en niche word je aantrekkelijk voor je potentiële klant.

 

Misconceptie 2:

 

Ik moet mijn aanbod helder hebben of toch ten minste al een idee hebben waarover ik een online programma zal maken alvorens ik mij inschrijf.

 

Antwoord:

Nope! Je hoeft helemaal niets te hebben alvorens je begint. Het enige wat je nodig hebt is goesting en de motivatie om voor een nieuw leven te kiezen. Durf jij gaan voor je dromen? Want eerlijk... Dit is je ego die duidelijk controle neemt en niet je ziel want anders zou je al je droom leven leiden, lieverd!

 

Misconceptie 3:

 

Als ik deze training gevolgd heb en mijn bedrijf staat er helemaal dan hoef ik niets meer te doen want dat ontvang ik passieve inkomsten.

 

 

Antwoord: Heel eerlijk, een passief inkomen is nooit 100 % passief. Ikzelf, bekijk dagelijks mijn inkomsten en hoeveel mensen zich ingeschreven hebben. Wat ik ook doe is blijven leren om de cursus up to date te houden. Ik blijf ook waardevolle content delen op Instagram. De groei gaat zo moeiteloos. Niets gaat op tegen meldingen ontvangen tijdens dat je je ontspant en lekker geniet van een terrasje in de zon of leuke snoepreisjes. Dit kan ook voor jou met minimaal effort.

 • Ik voel dat dit iets voor mij is maar ik vind het zo spannend om te investeren.
  Het is heel normaal als je het spannend vindt om die investering te doen. Sterker nog, het is zelfs de bedoeling om dit echt spannend te vinden. 🙈 Vanaf de inschrijving is het proces al begonnen. Instappen in een traject is spannend en het vraagt iets van je. Door je in te schrijven neem je verantwoordelijkheid op voor jouw succes. Je mag dit ook doorvoelen. De spanning is noodzakelijk om next level te gaan. Het hoort spannend te zijn. Niet aanmodderen of blijven hangen in een uit de hand gelopen hobby en de verloning die daar bij past. Nee, we gaan voor de versie van jezelf als CEO van je leven en je bedrijf. Vanuit die energie maak je die investering. Je verdient de kostprijs van dit traject in een kort termijn terug omdat ik je net verdienmodellen aanleert die mooie resultaten brengen op kort termijn. Het is zo belangrijk om te investeren in jezelf om je impact groter te maken. Zo zorg je er voor dat je resultaten kan neerzetten en zet je je bedrijf in z'n kracht. En nu ligt de bal in jouw kamp. Doorvoel het proces helemaal en als je een volle ja voelt vanuit je buik… Dan weet je het! ☺️
 • Ik heb steeds weinig tijd. Is deze cursus haalbaar voor een druk bezette vrouw?
  Je gaat ongeveer 2 uur per week aan het traject werken. Te weinig tijd hebben is een illusie. Het is interessant om te zien wat aan de oorzaak ligt van de stem die deze zin steeds herhaalt. Als je echt een bedrijf wilt hebben die goed draait, dan moet je minstens 4 uur per week werken binnenin je bedrijf. In het MMU traject zien we dat te weinig tijd hebben een patroon is die we vaak inzetten om iets niet te moeten doen. Die patronen zorgen er voor dat we vaak niet doen wat moet gedaan worden. Dat heet ruis. Daarom hebben zijn we het allemaal altijd druk. Dit pakken we aan in het traject. Je kan ondernemen vanuit je natuur en tijd en ruimte ervaren. Ik persoonlijk heb een lege agenda. Het is een zaligheid. Dat kan ik je vertellen. Het is ook waar je commitment naar toe gaat. Waar wil je staan? Hoort daar een overvolle agenda bij? Of wil je dit gaan aanpakken? In het MMU traject gaan we all in om dit aan te pakken. What will move the needle zeg ik mezelf altijd dus… Wat gaat jou dichter bij je doel brengen? Welk leven wil je? Economie of first class?
 • Zal ik wel resultaten halen uit dit traject?
  De resultaten zijn mind blowing! De leden van MMU kopen nieuwe auto's, reizen, gaan sneller met pensioen en leiden een first class life. Wat is het je waard om die stroom te voelen van vervulling en volledigheid? De inkomstenstroom, de flow van orders, het verrassingseffect van het universum die voor je zorgt? Ik denk ook aan vrijheid en financiële vrijheid. Wat is je dat waard? Ook wil ik je dit nog vragen. Wat heeft het je al gekost (in energie, tijd en geld) om dit op je ééntje uit te zoeken? Het is makkelijk om kennis op te doen maar het implementeren blijft vaak op de achtergrond. Weten is niet genoeg. Het MMU traject gaat over het implementeren van de kennis en dat zorgt voor mega resultaten.
 • Ik ben een startende ondernemer en ik heb nog niet concreet wat ik precies ga doen. Komt het traject niet te vroeg?
  Helemaal niet. In de eerste module maken we helemaal helder wat je why is. Jouw doel en je missie in dit leven. Daarna maken we helder welke talenten in je zone of genius passen. Dit is noodzakelijk om in alignment te ondernemen zodat het ook helemaal gaat stromen zelfs van in het begin. Het Mindset Unlocked traject is het mooiste cadeau die je jezelf als startende ondernemer kan geven omdat dit, jouw why, visie en purpose helder hebben, zorgt dat je teleurstelling, tijd en geld gaat besparen. Ik zie vaak ondernemers veranderingen aanbrengen in hun bedrijf omdat ze hun why niet helder hebben en dus maar gewoon van start gaan met iets waarvan ze denken dat het verkopen van een bepaalde dienst of product het wel eens zou kunnen zijn. Na enige tijd merken ze dat het toch niet helemaal klopt met wat ze in de wereld willen zetten. Hoe voelen ze dat aan? Door dat het niet stroomt. Niet genoeg klanten, sleuren en trekken, veel moeten en keihard werken voor weinig. Met dit traject sla je al die cross roads over en maak je vanaf het begin helemaal helder wat je nu precies wilt doen en op welke mensen je een impact wil maken. Dit is key is het opzetten van een succesvolle onderneming.
 • Gaat het traject volledig online door? Word ik aan mijn lot overgelaten?
  Het Mindset Unlocked traject gaat volledig online door. Het is belangrijk om te weten dat je niet aan je lot wordt overgelaten. Dit is niet het traject die je in je kast laten liggen. Je doet dit traject niet alleen. 2 wekelijks komen we samen in een live sessie waar ik je vragen beantwoord en waar ruimte is om 1 op 1 te werken. Dat zorgt voor verbinding tussen de leden zelf. Het is heel mooi om te zien hoe veilig de leden zich in de groep voelen. Er is verbinding en de energie in de groep werkt aanstekelijk. Je kan er jezelf zijn en je wordt gedragen door de groep. Er is ook een Whatssapp groep waardoor laagdrempelig wins, successen maar ook struggles gedeeld worden.
 • Ik durf mezelf niet bloot te geven in een gesloten groep. Is het een must om dit te doen?
  Je bent nooit verplicht om verhalen te delen. Weet dat dit ook anoniem kan. Dit is precies waarom je deze cursus nodig hebt. Dit is vast de gedachte die elke vrouw bij het instappen in de gesloten Facebook groep ervaarde. Het is spannend. Het is een stuk faalangst want wat gaan de anderen van je denken? Het delen van je struggles helpen je door het je proces heen. Tijdens de start van Mindset Unlocked waren heel wat vrouwen timide maar de liefde in de groep en de samenhorigheid zorgt er voor dat er heel wat gedeeld wordt. Het is jezelf een stuk losmaken van belemmerende patronen door te zeggen wat je voelt en het werkt erg bevrijdend. Je bent dan ook ok zoals je bent met alle emoties en je zijn. Het sterkt je en de groep vrouwen die nu reeds leden zijn. In de groep heerst diep respect en liefde voor elkaar. Er wordt niet geoordeeld.
 • Ik ben bang om het innerlijke werkt te doen. Hoe heftig is de cursus?
  Het is zo dat de cursus op een zeer milde manier gegeven wordt. Het innerlijke werk doe je vooral bij het invullen van het werkboek en de zelfhypnoses/meditaties. Dit wordt het boek van je leven en het boek die de evolutie die jij maakt zal weergeven. Meditaties en hypnose maken zaken los of doen je naar situaties kijken op een andere manier. Het werkt erg helend en verhelderend. Zal het met momenten pijn doen? Ja, waarschijnlijk wel. Moet je even door de pijn om vrijheid in je manier van zijn en denken te creëren? Ja, dat is nodig. Heeft er ooit iemand zich beklaagt het gesloten deurtje open te maken en de schade aan te kijken? Nee! Integendeel. Het is eerder een keuze die maakt. Welke pijn is voor jou het grootst? Je hele leven lang krijg je lessen. Elke week bots je tegen weerstand op of voel je iets die moeizaam loopt. Je hebt nog vele jaren te gaan dus welke pijn kies je? De pijn van het voelen van de weerstand en niet weten wat je er aan kan doen? Er dagen op te lopen kniezen? Weten dat er veel balast op je schouders rust en dat je het maar moet blijven verdragen? Dat knagende gevoel die jou test? Hoe ver kan ik je vandaag brengen? Hoe vaak ga je snauwen en hoe vaak ga je jezelf vandaag met de grond gelijk maken? Of kies je voor de pijn van het verantwoordelijkheid en nemen en je leven anders in te richten. Het aankijken van je demonen (die je niets meer kunnen maken) en zien welk licht jij er op kan laten schijnen. Kies je voor de slachtofferrol of kies je voor de kracht van verantwoordelijkheid nemen en het aanpakken van die demonen. De waarheid is dat er altijd wel iets is die er voor zorgt dat jij de stap niet zet. Er is altijd wel een reden om niet aan jezelf te werken en in die pijn te blijven hangen. Het is als een pijnlichaam die steeds groter wordt naar mate jij het voedt tot je overschaduwt wordt en dan spreken we van een burn out of een depressie. Het begint allemaal bij het maken van een keuze. Let op! Niet kiezen is ook kiezen. Uitstelgedrag is een keuze. Zeg nu eens... Welke pijn is voor jou het grootste? Slachtofferpijn of de pijn van het verantwoordelijkheid nemen en de baas zijn over jou leven. Kiezen om je niet te laten leiden door oude wonden, belemmerende gedachten, onomkeerbare verkeerde keuzes die je maakte? Wat kies je? Victim of goddess?
bottom of page