top of page
C7C66E98-ABEC-4C8E-ABC9-E9E9635EF42F_1_105_c.jpeg

High Impact Meditaties

High impact meditaties werken op diep niveau en op een zachte manier

  • Blokkades en wonden helen

  • Patronen doorbreken

  • Verbinding met jezelf

  • Innerlijke rust en stress reducerend

  • Snel manifesteren

Wat is een meditatie?

De verbindingen die nu gemaakt zijn in je brein bestaan voor 90% van limiterende overtuigingen. A.d.h.v. meditatie en zelfhypnose kunnen we de verbindingen in je hersenen opnieuw gaan maken. Het zorgt er voor dat je anders over jezelf en alles in je leven gaat denken. 

Je hersenactiviteit kent verschillende fases. Als je alert bent ligt de activiteit van je brein hoger dan als je slaapt.
In de Theta fase (een fase van rust net voor je in slaap valt) ben je extreem vatbaar voor suggesties. De verbindingen in je in je brein worden zo geprikkeld om anders te fungeren. Je kan op die manier die lastige overtuigingen ombuigen en herprogrammeren in overtuigingen die je wel deugd doen waardoor je lef en durf krijgt om stappen te zetten die je eerder nooit durfde te nemen. Op die manier creëren we zelfvertrouwen en zelfliefde en gaan we als mens meer en meer in verbinding met onszelf leven waardoor zoveel mogelijk wordt en je uit de slaapmodus ontwaakt en echt gaat leven! 🥳 

Hi, Ik ben Olivia!

Expert in manifesteren en mindsetcoach en essentiële olie consulente. Olivia is mentor voor vrouwen van alle leeftijden. Ze legt op basis van psychologie en neurowetenschappen uit hoe jouw emoties, gedachten en de frequentie waarop die elementen vibreren jouw werkelijkheid creëren.

A.d.h.v. simpele technieken kan je je zelfbeeld opschonen waardoor deuren voor je opengaan.

Olivia mocht de laatste 2 jaar honderden vrouwen helpen. Ze ontwikkelde met succes 3 trajecten omtrent Mindset Unlocked, bewust opvoeden en Manifestatie cursussen. Olivia leerde van de besten in Nederland, België en de USA.Olivia is voormalig zelfstandige vroedvrouw.

F0FC05DD-6B7F-4B0D-977C-9603392A5E2D_1_105_c.jpeg

De verschillende meditaties

Inner Peace Meditatie.png
Rewrite the stars prayer.jpeg
2.jpg

Inner Peace Meditatie

Deze meditatie heelt je diep vanbinnen en zorgt dat je opnieuw in verbinding gaat met jezelf, je waarachtige authentieke zelf en je innerlijke kind. 

Als je denkt dat je geen verbinding kunt maken met je innerlijke kind of dat het niet voor je weggelegd is, dan moet je weten dat dit iets is dat je kunt trainen. 
Voel een immense ontlading met de meditatie die het helen van oude wonden, trauma, ontkenning helpt verwerken om uiteindelijk los te laten. Voel je lichter en meer tot leven komen telkens je deze meditatie doet.

- 37 euro -

Excl. BTW

Rewrite the stars

meditatie

Deze meditatie zorgt dat je helemaal helder krijgt wat je van het leven verlangt. Je gaat je droomleven en alles wat je hart verlangd aantrekken door het visualiseren van jouw unieke toekomst. Als je denkt dat het leven niet meer in petto voor je heeft, dan heb je het mis. 

Droom, creëer je leven zoals je het verlangd. Manifesteer sneller met deze meditatie. Er gebeuren magische dingen na het inzetten van deze meditatie.

- 37 euro -

Excl. BTW

Inner Glow Meditatie

Deze meditatie doet je helemaal stralen vanuit je vrouwelijke kracht. 
Jouw eigenwaarde krijgt hier een enorme boost. Je gelooft in je ongelimiteerde potentieel en dat schept ongelofelijk veel opportuniteit, geluk en flow.
Op het einde van deze meditatie ben je helemaal klaar om je leven te leiden op jouw voorwaarden. Je staat in je kracht en je hebt veerkracht genoeg om je grenzen te verleggen. Go for it!

Ga lekker liggen en geniet!

- 37 euro -

Excl. BTW

Exclusief! De hypnose die je enkel los van een traject kan aankopen!

A trip to an abundant life

A trip to an abundant life.jpeg

Deze hypnose zorgt voor alignment met de kern van jezelf. Het zorgt voor een boost in je vertrouwen in jezelf maar ook in dit leven. 

The universe has your back. 

Manifesteren is gebaseerd op vertrouwen. Daar begint het mee. No trust - no manifestations. 
Go for it!

- 77 euro -

Excl. BTW

Pssst! Zag je de mega meditatie actie al?

Scrol even verder. 👇

Wat mijn klanten over de meditaties zeggen:

Olivia, jouw meditaties zijn zo rustgevend. Ik dacht dat ik nooit zou kunnen mediteren omdat ik steeds denk en denk en nog eens denk. Het moment dat ik ga mediteren neem ik echt voor mij en ga ik naar mijn eigen happy place. nadien voel ik mij van… Hoppa! We zijn er klaar voor! Ik ben positief ingesteld en ik weet dat alles goed komt!

Dank je wel!

A. D.

Ik heb de eerste meditatie gedaan en was heel verbaasd toen de tranen over mijn wangen rolden tijdens de meditatie. Ik heb helemaal niet door dat er zoveel droefheid in mij zit als het gaat om verlangens, of mijn innerlijke kind. Ik ben blij dat ik dit deel kon loslaten. Ik ben benieuwd naar meer…

A. T.

zalig is de energie die jij weet over te brengen. De meditaties komen binnen. Ik begin mijn grenzen te stellen en mijn gezien ziet ook de veranderingen die ik aan het maken ben. Bedankt om dit met ons te delen. 

S. V.

Ik heb vandaag super deugd gehad van de glow meditatie. dankjewel daarvoor. Ik vond ook de achtergrond muziek erg zacht en aangenaam.

Dank je!

E.V.

"Olivia, Alle 3 de meditaties zijn zo geweldig!  Ik kan niet meer zonder! Meerdere malen per dag!"

E.D.

Concreet


Deze high impact meditaties zijn geen gewone meditaties. De woorden die gebruikt worden, de muziek en de timing zijn zorgvuldig uitgekozen en hebben een impact op jouw neurale paden en dus basisprogrammties die je limiteerden herprogrammeren.

De meditaties duren telkens tussen den 15 en 20 minuten.
Bij aankoop van een meditatie ontvang je de MP4 opname via mail. Je kan de meditatie opslaan op het geheugen van je gsm of laptop. Zo heb je ze altijd bij de hand.

Inner Peace Meditatie.png
Rewrite the stars prayer.jpeg
2.jpg

Deze vrouwen zijn razend enthousiast over de meditaties/hypnoses

image6.jpeg
597A6CBA-44FA-4401-A623-64B2EE34A9E5_edited.jpg
59CD22D1-9082-4EB3-9279-6B1580CD8FF0_1_105_c.jpeg

Zag je deze meditatie bundel al?

Koop nu een bundel van 4 high impact meditaties voor maar 97 euro exclusief btw. Yes! Voor even kan je de Inner peace, Inner glow, Rewrite the stars en Trip to abundance -meditatie in 1 bundel krijgen! Sla je slag en manifesteer wat je wilt met deze fantastische helende journeys!

bottom of page