top of page

Over Olivia

AB3E9DD8-4943-494F-B626-3F4A661BFFD8_1_105_c.jpeg

Escaping the matrix

Hi! Mijn naam is Olivia Jones. Ik ben 38 jaar, gehuwd en moeder van 2 enthousiaste kinderen. 

In 2006 startte ik de opleiding vroedkunde aan het K.H.B.O. te Brugge. Na het behalen van mijn diploma kon ik aan de slag op de N.I.C.U. in het AZ Sint Jan te Brugge. Deze dienst staat beter bekend als intensieve zorgen voor de pasgeboren prematuur of voldragen baby. Het werd me vrij snel duidelijk hoe gepassioneerd ik ben in het zorgen voor mensen.

 

Die kleine wezentjes die ooo zo fragiel en kostbaar zijn nam ik graag onder mijn hoede. Naast het instaan voor de zorg van de baby werd van ons verwacht dat we ook de ouders onder onze vleugels namen. Op de N.I.C.U. leerde ik dat pijn tastbaar en voelbaar is. Je ziet het van dichtbij maar voelt het kilometers ver. Ik leerde wat intens geluk is en wat lijden is. Wat zorgeloos leven is en wat overleven is. De N.I.C.U. is een eiland waar tussen geluk en verdriet een fijne lijn is. 

 

Ik was op...

Na 6 jaar beëindigde ik mijn carrière op de N.I.C.U. om vrouwen te ondersteunen tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Opnieuw legde ik de lat hoog en wil voor jullie niet enkel een vroedvrouw zijn die vroedkundige zorgen toedient. Ik wilde er zijn om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat deed ik ook maar ik was steeds zoekende. Ik werd in 3 jaar twee keer moeder van gevoelige kindjes die slecht sliepen. Haha! Dat is een understatement. Ze sliepen niet! Ik combineerde mijn job als zelfstandige vroedvrouw met een job in het ziekenhuis op de dienst medische beeldvorming. 

MERRY CHRISTMAS everyone!!! #nowords #fa

Ik was op, maar ik wou zoveel in mijn leven op dat moment dat ik door ging. Ik wou vooral geen mensen teleurstellen

In mijn hoofd klonk een stemmetje die me zei dat het nooit genoeg was. Wat ik was en wat ik deed, was niet goed genoeg. Ik was op zoek naar bevestiging en wou zo graag horen dat ik ok was en dat wat ik deed goed genoeg was. Van die enthousiaste jonge mama bleef niet veel vuur over. 'Nee' zeggen stond niet in mijn woordenboek. Ik werd geleefd en ik besefte amper dat ik leefde. Perfectionisme nam de bovenhand. Zo ging ik door tot op het moment dat ik een boek las die mijn basisprogrammatie voor mijn neus hield. Alle levenslessen, alle overtuigingen die ik had meegekregen vanuit mijn opvoeding deden mij dagelijks over mijn grenzen gaan zoals 'alleen harde werkers maken het in het leven' of 'het kan altijd beter' kwam ik onder ogen.

OMG! Ik had zo'n mooie dromen!

Ik had de mooiste dromen maar hoe geraak je daar toch vroeg ik me af?

Ik wilde mijn kinderen zien opgroeien en toch mezelf niets moeten ontzeggen.

Ik houd van luxe en verwennerij. Het hebben van tijd, plezier maken met mijn klanten. Dat is wat ik wilde. Rijkelijk verdienen en terwijl met de leukste klanten samenwerken. Slim ondernemen in plaats van met de zweep mezelf achterna te zitten.

 

Mijn verhaal evolueerde verder naar escaping the matrix en het verwezenlijken van mijn droomleven. Weet je hoe? Dankzij mijn mega waardevolle online programma's. 

Ik studeerde hard om mij om te scholen naar spirituele ondernemerscoach en nu mag ik groepen ambitieuze ondernemers helpen om met hun eigen online programma. De wereld te veroveren. 

Ik ben helemaal obsessed met online programma's en ik kan er niet genoeg van krijgen.

 

Terwijl ik geniet van de zon op mijn reizen 🌍 en kostbare momenten deel met mijn twee enthousiaste kinderen en mijn liefdevolle man, bied ik als krachtige rebelpreneur begeleiding naar ultieme vrijheid.

Welkom in mijn wereld als jouw gids, waar ik mensen aanleer om hun eigen online programma te bouwen en zo dezelfde vrijheid te ervaren die ik dagelijks omarm. 🚀💪 Als projector in het Human Design-systeem weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om grenzen te respecteren, en ik sta klaar om jou te helpen onwankelbaar in het leven te staan. 🌟

Als hoogsensitief persoon bied ik een intuïtieve en empathische benadering in mijn coaching. 🌈 Mijn missie is om anderen te inspireren en begeleiden bij het creëren van hun droombedrijf, waardoor ze genieten van vrijheid en onafhankelijkheid. 🌟✨

Ik ben helemaal gebeten door de Law of attraction en heb letterlijk bijna alle boeken over persoonlijke ontwikkeling verslonden.

Fuck angsten! Fuck the ratrace! Fuck meningen van anderen.

Jij kan dit ook!

Samen bouwen we aan zichtbaarheid, zodat je unshakable wordt in jouw markt. Ik help je de kracht van jouw ware zelf te omarmen, waardoor jouw reis naar vrijheid en succes stevig verankerd wordt. 🚀✨

Olivia schoolde zich om van vroedvrouw naar vrouwen coach, energetisch therapeute tot money mindset mentor en Sacred Money archetypes mentor. 

Ze haalde haar certificering in 2023. 

sma-certcoachlogo-2.png
bottom of page