top of page

Hey Rebelpreneur!

Welkom! Wat fijn dat je de weg tot hier hebt gevonden. Jij bent ondernemer of startende ondernemer Je hebt gekozen voor dit pad omdat je in je missie en purpose gelooft. Je bent hier voor een reden en YES! Je hebt hier iets doen. Je hebt dagen waarbij je echt vuur voelt. You are on fire. 🔥

 

Op andere dagen voel je je nog onzeker en vind je ondernemen lastig. Je vergelijkt jezelf vaak en je vraagt je af waarom het bij een ander allemaal moeiteloos gaat. Je wilt immers ook continu aanmeldingen krijgen terwijl je rustig aan doet. Iets houdt je tegen of houdt je klein. Is het wel mogelijk? Yes! Het is mogelijk om minder hard te werken en makkelijk een 6 figure + bedrijf voor jou te laten werken. Het is geen droom, het is ook niet lastig. Het vraagt alleen maar alignment

SoulfulPortraits-PARIS-71.jpg

The S.A. Methode (soul alignment)

Bliksem_PurpleHeart.png
Innerlight_PurpleHeart.png
Ekster_PurpleHeart.png

Mind
Energetics

Body energetics

Heart energetics

Soul energetics

Dit is wat ik je kan leren:

Bliksem_Piggybank.png
Bliksem_Piggybank.png
Bliksem_Piggybank.png
Bliksem_Piggybank.png

Je bedrijf leiden vanuit de perfecte balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie

Trouw aan jezelf ondernemen met full on focus op je purpose

Met guidance van jouw gidsen en het universum jouw vrije en rijke leven creëren

Verbonden met je ziel en met kennis op zak omtrent spirituele wetten ga je de impact maken die voorbestemd is om te maken met ease, grace and a whole lot of fun.

Kies hier jouw online traject

SoulfulPortraitsPhotography-3695.jpg

Money Mindset Unlocked

Heel je relatie met geld en ervaar een gezonde flow door diepgaande blokkades op te ruimen. Geld is een magisch instrument en het is er voor jou als je je deel durft te claimen. 🤗

The lazy launch club

In dit online programma leer je met een BOOM lanceren vanuit je luie zetel. Omzet halen is nog nooit eerder zo eenvoudig geweest. Er voelt niets beter dan de resultaten vieren van je buzz en momentum tijdens je lancering, terwijl je op het strand zit in je ligstoel en moet beslissen welke cocktail je drinkt.

190510DA-B1DA-40DD-8C41-79BA700F7D6D_1_105_c.jpeg
F71D3500-B73D-4DF0-93ED-61EF7863B50D.jpeg

Rebelpreneur Academy

Jeetje! Wat werk je hard! Heb je ook nood aan tijd, ruimte maar wil je je toch vervuld voelen in je bedrijf en rijkelijk van je inkomen kunnen leven? Leer je online bedrijf opstarten/verder opbouwen stap voor stap en dat vanuit alignment. Kom bij de groep waar we samen ondernemen vanuit de hoogste frequentie!

D28E4A59-9F78-4D4E-AC67-C39330A55C6B_1_105_c.jpeg

1 op 1 Alignment bliss experience

Dit traject van 12 maanden overtreft al je verwachtingen. We maken samen een reis naar 100% alignment vanuit jouw essentie. We worden één met het universum en ik activeer je om een zuiver kanaal te zijn voor boodschappen en guidance van al je gidsen. Vanuit flow creëren we rijkdom van binnenin naar buiten toe in je realiteit. Zie ik je aan de andere kant?

Wat mijn klanten over mij zeggen:

K. D.

Een super lieve dame die zoekt naar een persoonlijke aanpak die echt bij je past! Een echte aanrader! 👌🏻

J. D.

Is echt onbeschrijfelijk hoeveel verschil het maakt wat jij doet.

H. H.

Super hartelijke, warme, lieve madam. Meteen op mijn gemak bij haar! Ze staat ook altijd klaar met goede raad en niets is haar teveel. Olivia als coach is zeker een aanrader!

bottom of page