top of page

Recensies 

Dit is wat mijn klanten vertellen over mijn coaching.

14.jpg
15.jpg
16.jpg
6.png
11.png

De beste manifestaties:

7A38288F-55C8-47A1-B35D-A54FC0C563CB_1_201_a.jpeg
649D207B-8971-4988-AC99-4A8DFC8DCC62_1_105_c.jpeg
Review 15000 euro.jpg
3B76EC9D-FFB4-4AE3-8522-52D0000E130B_1_201_a.jpeg
FFF42FAF-F363-410C-AA1D-7EADE789E7D7_1_201_a.jpeg
E4FCABCD-6459-460D-B607-B4B796CB2D72.jpeg
review cassandra challenge.jpeg
KW review challenge.png
10.jpg
11.jpg
12.jpg
2.jpg
4.jpg
4.jpg

Een dikke JA zou ik antwoorden op de vraag of ik het Mindset Unlocked traject nog eens zou volgen.

 

Ik zou direct terug investeren in de kwaliteit van de kennis die Olivia levert. Vooral omdat het om zelfliefde gaat en dat dat eigenlijk onbetaalbaar is. Omdat Olivia zoveel waardevolle tips deelt, waar ik in veel situaties denk aan haar advies. Waarbij ik ook al anderen mee heb kunnen helpen in m’n omgeving. Mindset unlocked is een absolute aanrader omdat mindset KEY is! Alles valt of staat met een goeie mindset. Het is als een zuurstofmasker aanbrengen op het vliegtuig, en dan kan je alles aantrekken wat je wil. 

Ook met extra hulp vd essentiële oliën die me steunden in m’n grote transformatie die ik net doorgemaakt heb en nog in zit. 

 

 Het is zo zwaar en pijnlijk geweest maar k heb me er telkens over kunnen zetten, juiste keuzes kunnen maken, gekozen om meer in m’n vrouwelijke energie te staan, in mijn goddelijke vrouwelijke kracht wie ik werkelijk ben…

K ben dan ook heel trots op de weg die ik heb afgelegd. Ik leer nog steeds elke dag bij en kan mijn vibes hoog houden, zelfs in moeilijke momenten. Ik kan snel omschakelen naar een hogere frequentie, zoek ook gelijkgestemden op die op dezelfde frequentie zitten en dat geeft zoveel energie. Negativiteit van anderen kan ik beter mijden en loslaten en het bijhorend please gedrag van vroeger is 180gr gedraaid. Ik kan dat loslaten zonder schuldgevoel. 

 

Dat geeft me zoveel meer rust en voldoening. Ik ben heel dankbaar om een goeie ziel als Olivia in mijn leven te hebben. Voor de cursus, gekheid op een stokje soms , om haar grote kennis en waardevolle tips, de duwtjes in de rug, de complimentjes bij een #win 

 

Bij deze bedankt Olivia voor alles wat je mij geeft / gegeven hebt. 

6.png
7.png
7.png
8.png

Lees het verhaal van C.

Het traject kwam naar mij op het juiste moment. Ik was al enkele jaren mezelf voorbij aan het lopen. Het was enorm druk op het werk, we kochten een huis, deden verschillende verbouwingen, dit na de werkuren en in het weekend. Daarnaast zei ik overal 'ja' tegen. Elk feestje was ik van de partij waardoor ik mezelf volledig begon te verliezen. Ik geraakte in een negatieve spiraal waar ik niet meer uit geraakte terwijl ik niets had om mij slecht over te voelen. Ik heb een goeie relatie, ons huisje was af, ik heb een goede job. En toch was ik mezelf ergens onderweg kwijt geraakt in de drukte van het leven. Dat vrolijke goedlachse meisje dat ik altijd was kon niet meer lachen, had altijd stress.. Ik botste keihard tegen een muur en stond op het randje om naar een burn-out te gaan.

6.png
6.jpg

Toen kwam Olivia op mijn pad, een geschenk van het universum! In de eerste fase met een hoop traantjes omdat ik toen echt tot het besef kwam hoe zeer ik mezelf verloren was. Daarna kwam er een klik en leerde ik alles over the law of attraction, en hoe je eigenlijk je eigen leven zelf in handen hebt. Ik leerde opnieuw connectie maken met mijn buikgevoel, mijn innerlijke zelf. Ik kreeg zelfs van mijn vriend de reactie 'ik ben blij dat je terug het vrolijke meisje bent'. Het is zo belangrijk om aan je zelf te denken, dit is een les dat ik uit deze situatie heb geleerd. Ik ben er ook van overtuigd dat ik dit moest meemaken om plaats te maken voor positievere dingen. Ik heb nu ook een zoontje en zal hem dat met veel plezier meegeven. Ik wil hem de, moed geven om zijn zelf te kunnen zijn en de kracht om zijn dromen te volgen. De lives zorgen ervoor dat ik hieraan blijf werken en geven telkens een positieve boost om door te gaan. Ik heb leren mediteren, ik heb leren connectie maken met mezelf, ik heb geleerd om niet te blijven hangen in negatieve gedachten WANT de wet van de aantrekking werkt dus echt! Ik heb geleerd in elke tegenslag een les te zien in plaats van zelf medelijden te hebben en help mijn gezin hetzelfde te doen! En heel belangrijk ik heb leren zorgen voor mezelf en durf nu ook 'nee' zeggen zonder schuldgevoel! Ik heb enkele gelijkgestemde vriendinnen en collega's al verteld over Olivia, het traject en de wet van de aantrekking. Ik zou het iedereen aanraden die hiervoor open staat. Het leven is zo mooi, alleen moet je het leren zien. Dit is misschien wel de belangrijkste les. Leef je leven in plaats van geleefd te worden door alles wat moet.

Het klopt dus echt dat iedereen dit eigenlijk zou moeten leren op school!

5.png
8.jpg
5.jpg
7.jpg
10.jpg

Lees het rauwe verhaal van E.

6.png
5.png
review initiaal elke.jpeg

In je leven ontmoet je altijd de juiste mensen op het juiste moment, dat geloof ik zeer sterk. Wat ben ik blij dat mijn tijd gekomen was om jou te ontmoeten. Ik denk niet dat ik de juiste woorden niet kan vinden die omschrijven wat voor een impact dit gehad heeft op mijn leven! In een van de donkerste periodes van m'n leven kwam je op m'n pad. Ik kreeg het steeds moeilijker en dit uitte zich vooral fysiek, maar ook mentaal. Ik was ook ongelooflijk streng voor mezelf en kon moeilijk nee zeggen. Ik heb MS, kreeg een miskraam, zat in een nasleep van een postnatale depressie, financiële problemen, kleine kinderen die me vaak uit m'n slaap hielden, een relatie waar de fut uit was. M'n relatie dat vond ik het nog het ergste. M'n man en ik waren 2 handen op 1 buik. Niets kreeg ons klein. Maar we waren beide zo moe, uitgeput, somber... We hadden dan ook net een 2e kindje, weer met verborgen reflux, niet slapen. En dit nu de oudste net een jaar doorsliep. Geen fut meer om elkaar te ondersteunen. Gelukkig zag ik jouw profiel op IG en kreeg ik een ingeving om een afspraak te maken. Wat een ongelooflijke verandering bracht dit teweeg! Even later schreef ik in voor het traject. Ik ben ingestapt in mei, ondanks dat ik het financieel moeilijk had. Het geld zou ik zeker terug winnen, ik voelde het. Het geld kwam een periode erna vanzelf ook terug 

Ik kreeg ongelooflijk veel zelfinzicht en weet nu dat ik zelf de kracht heb om mijn leven vorm te geven. Dat de dingen je niet overkomen, maar je ze eigenlijk zelf aantrekt. En dit alles zonder mezelf kleiner te maken. Integendeel, ik heb absoluut m'n zelfvertrouwen, m'n sprankel en 'joy' terug gevonden. Het zat diep verborgen onder een laag blokkades, trauma's, fysieke pijnen,.... Ik doe dit voor mezelf, maar ik verander hierdoor ook m'n omgeving. Mijn relatie heeft al heel wat stormen overleefd, maar door dit traject te volgen, kreeg het een enorme boost. Het is zoveel beter en gaat veel dieper. Door middel van het traject hebben we veel blokkades kunnen opheffen. De kinderen voelen zeker ook de verandering. We hebben nu een warm gezin, gelukkig! Ook op m'n werk is er veel veranderd. Ik heb veel meer lef gekregen. Ik ben zelfzekerder en draai er m'n hand niet meer voor om om voor een zaal van 40 verpleegkundigen les te geven. Ik geef ze ook wel onrechtstreeks wat info om hun vibes hoog te houden, om zich beter te voelen in hun job hierdoor en met de patiënten, ondanks de druk. Met de mindset 'als ik 1 van de 40 mensen kan helpen, dan is dat al 1 geholpen'. Spread the joy 

 

Ik switch nu ook veel makkelijker van negatieve naar positieve vibes. Ik kreeg dan ook een heel assortiment aan tools om dit te doen. Vandaag niet zo happy peppy opgestaan. Ik zag het niet zo goed zitten. Even gecupt met de essentiële olie motivation, wat affirmaties opgezegd en hup ik kon er tegen aan. Ik zou absoluut JA zeggen tegen dit traject! Ik probeerde het hier neer te schrijven, maar het is echt zoveel meer dan dit.

 

 Het zou zonde zijn van het geld om het aan iets anders te spenderen.

 

 Thanks for bringing back the sparkle!

6.jpg
7.jpg
9.jpg
bottom of page