top of page

Terugbetalingsbeleid

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling wilt terugsturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van motief te herroepen. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om jouw product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@ullawol.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het teruggezonden product reeds in goede orde ontvangen is. Mocht het product of de verpakking ervan beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Levering en retourbeleid


Momenteel verzenden we enkel binnen België. Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u van ons een bevestigingsemail.

Verzendkosten
Bestellingen < 95€:       5€
​Bestellingen > 95€:       gratis

Verzendingen gebeuren via Bpost

 

In geval van een retour neemt de klant de kosten voor zijn/haar rekening.

​(We ship only in Belgium and the Nederlands for the moment! From the moment your package is shipped out, you will receive an email. 
Shipping is free in Belgium if your order is over 95€.)

Verzendbeleid
Terugbetalingsbeleid

Annuleringsbeleid

Indien u belet wordt aanwezig te zijn op de afspraak, vragen wij om deze minstens 24 uur op voorhand te annuleren (telefonisch of via mail). Zo kunnen wij uw plaats door iemand anders laten innemen. Afspraken op maandag kunnen ten laatste zaterdag vóór 12u geannuleerd worden. 

Bij laattijdige of onaangekondigde annulering, wordt de sessie volledig aangerekend.
Begeleiding/ therapie vraagt een wederzijds engagement en continuïteit. 

Indien u te laat op de afspraak zou zijn, gelieve telefonisch even te verwittigen. Sessies worden steeds op het afgesproken uur afgerond, dit om volgende afspraken niet in gedrang te brengen. 

Annuleringsbeleid
bottom of page