top of page

Is dit herkenbaar?

Ik begrijp je helemaal als je me zegt dat het leven aanvoelt als hard werken zonder de resultaten waar je op hoopte. Moeten, moeten, moeten en geen tijd hebben om stil te staan en intens te genieten

Ook ik had mijn wake up call enkele jaren geleden. Ik had echt niet het leven waarvan ik droomde. Ik werkte lange dagen. Tijd voor mijn kinderen had ik maar zelden. Er heerste chaos. Ik verlangde naar orde, structuur en ruimteIk had het leven als ondernemer helemaal anders voorgesteld en ik wist echt niet welke stap ik eerst moest zetten om het anders te doen. Ik voelde me eenzaam in het ondernemerschap. Iedereen schreeuwt wel wat omtrent zichtbaarheid, sales en strategieën

Het werkte niet. Het stroomde niet en ik wist niet waaraan het lag. Ik deed alles juist en haalde maar weinig resultaten.

Hoe creëer je je droom leven op je eigen voorwaarden?  

 

Ik heb zelf een tijd gedacht dat ik het helemaal alleen kon. Dat ik wel zelf zou uitzoeken hoe ik mijn bedrijf op poten kon zetten. Het lukte me niet, Ik verloor geld en kostbare tijd. Je denkt dat als je goed bent in coachen of in je job dat het wel komt. 'De mensen zullen me wel vinden' dacht ik. Niet dus. There is no law of attraction without the right action. Ik nam een virtuele assistente aan en een Coach. Met de juiste strategie zou het wel lukken maar ook ik had nog blokkades die er voor zorgden dat ik niet het succes behaalde waar ik op hoopte.

Het is een eenzaam wereldje.

Wist ik veel dat ondernemen de mooiste vorm van zelfontplooiing zou zijn. De beste strategieën werken niet als je het niet vanuit bezieling doet. Dit merkte ik pas nadat ik 10 000 euro en letterlijk 365 dagen geïnvesteerd had in mijn bedrijf.

Ik ervaarde stress, weinig tijd maar ik wist dat het anders kon.

 

Je denkt dat je eerst een strategie moet uitschrijven en een plan moet opmaken enz…
Niets is minder waar! Het begint bij mindset! Je kan werkelijk heel wat tijd en geld uitsparen als je eerst leert je mindset ijzersterk te maken en de diepere lagen aan te pakken. Dat is bezield ondernemen.


Zo hack je zelfsabotage, perfectionisme, imposter syndrome, uitstelgedrag en neem je actie vanuit jouw unieke flow en energie. Dat heet Soul Alignment!
Hierdoor win je tijd, geld en gaat het daadwerkelijk stromen! Ik veranderde mijn doelgroep wel 4 keer in de eerste twee jaar in mijn carriere als zelfstandige ondernemer. Had ik maar het innerlijke werk eerst gedaan. Gaan doervoelen wat mijn purpose en mijn zone of genius is. 

In dit traject doen we het dus helemaal omgekeerd. We gaan inzetten op vuur, passie, zelfliefde, eigenwaarde, zelfzekerheid en van daaruit bepalen we jouw unieke strategie die goed voor je voelt. 
Je bepaalt een strategie op basis van je energetisch type as in Human Disign en dus wat goed voor je voelt en jouw ritme. 
Zo kan je aligned ondernemen en wordt je een onweerstaanbare magneet  voor klanten waardoor je sneller resultaten behaalt en je doelen bereikt.
Eerst ga je geloof in jezelf creëren, weerstand opruimen en daarna actie ondernemen en BAM! 
Zo gebruik je je magnetisme op de juiste manier! Dat is de energy game! Dit is next level gaan! Dit gaat veel verder dan positief denken en het werkt als een tierelier!

 

Wist je…

 

Ondernemen is net zoals sporten. Je kan het harde werk in de fitness doen en kilometers hardlopen, als je voeding niet gevarieerd is en gezond werkt het niet. Het gaat net zo in je bedrijf. Je moet de juiste stappen zetten en beschikken over de juiste strategie die met jou resoneert maar 80% van het werk is een energy game. Het gaat om 80 % mindset en innerlijke werk!

Dan gaat de bal aan het rollen, dan komen aanvragen en orders moeiteloos binnen! Dat is de weg naar een vrij en onafhankelijk leven in overvloed.

Ik floreerde en mijn bedrijf ook. Dit is ook voor jou!

Instant resultaat. Ik kan reizen wanneer ik wil en als ik mijn laptop bij de hand heb, dan kan ik met goesting werk verzetten in de zon. Zo zijn we net terug van een verblijf van 4 weken in Florida. Het is genieten om in vrijheid te werken vrij van tijd en plaats.

 

Ik creëerde een strategie die bij mij past. Dat is wat we in dit traject gaan doen. Een strategie bedenken die bij jou past! You will own it! If you own it and believe it you can sell it.

Het is als het opmaken van een blueprint strategie in jouw bedrijf. Het groeit met je mee maar je hebt altijd die stevige fundering.

Met dit traject is NIET veranderen onmogelijk! 

Meer flow, meer voldoening,  meer impact en meer winst!

Dit is wat E. mij stuurde 5 dagen na de start van het traject tijdens level 1 van de cursus

99B5203D-5440-4F70-94A1-776C675BE909.png
1R3A3067.jpg

Het Mindset Unlocked
Groeitraject voor Entrepreneurs!

Floreren in je zaak en zo helemaal aligned met je strategie een succesvolle en duurzame business opbouwen.
Hello vrijheid!

2.0

Als jij het niet bent, wie dan wel? 
Als nu de tijd niet is, wanneer dan wel? 

F6C6873D-1048-41D1-815A-6E631EB2EA93_1_105_c.jpeg

Ik begrijp precies hoe jij je voelt en ik weet ook dat je verlangt naar een leven waar je echt van kan genieten vol geluk, liefde, rust, (financiële) vrijheid en dat allemaal in vertrouwen ipv angst en druk. Ik weet het want anders was je niet hier. 

Nu heb je het gevoel vast te lopen. Je weet niet waar te beginnen. Misschien heb je een eerste stap gezet en weet je niet wat de volgende stap is. Een ding is duidelijk, je hebt een droom! Je hebt een (misschien nog niet zo'n heldere) missie en je wilt het liefst van al alle trial en error vermijden.

 

Het zijn emotionele of energetische diepe blokkades die persoonlijke groei moeilijk maken die we in het traject aanpakken. Je moet erin geloven! Je moet geactiveerd worden voor succes. Het is hetgeen je tegenhoudt om te gaan ondernemen. Die zijn er gekomen door het verhaal die jou verteld werd. Je bent het gaan geloven.

Je weet nog niet genoeg,

je bent niet goed genoeg en is hetgeen ik te bieden heb wel waardevol? Er zijn al zoveel coaches en

wie zit op mij te wachten,

Als de kinderen groot zijn, dan ga ik eraan beginnen,

je moet keihard werken om iets te bereiken,

het is slechts voor enkele coaches weggelegd

Jezelf graag zien, daar word je pretentieus van. Dat zijn allemaal levenslessen die je kan ombuigen! Dat is exact wat we doen in het Mindset Unlocked 2.0 Entrepreneur Groeitraject.

Niets houdt je tegen om het zelf uit te zoeken maar weet dat daar ontzettend veel tijd overgaat. 

Dit is wat Buddha zegt over de grootste fout die mensen kunnen maken:

“The biggest mistake is you think you have time..” Time is free but it's priceless.

Je kan ook gaan werken volgens een bewezen Soul Alignment methode in het Mindset Unlocked Entrepreneur groeitraject waardoor je heel snel gaat groeien alsook je zaak. Je gaat blokkades oplossen en eindelijk de vrijheid ervaren die je verdient waardoor er werkelijk magische dingen gebeuren doordat je onmiddellijk in de flow van jouw authentieke manier van zijn komt.

Aanvragen, in je flow en alle authenticiteit jouw missie vervullen, voldoening, energie, vuur en passie voelen. Kan je je voorstellen wat dit voor je kan doen? 

Dat is leven!

Je ervaart dit:

 • Je hebt het gevoel dat er meer in je zit

 • Je bent perfectionistisch en je ervaart uitstelgedrag

 • Je twijfelt en je komt niet tot actie

 • Je bent overtuigd van je product maar het lukt je niet om er vloeiend sales uit te halen.

 • Je hebt geen concreet plan voor ogen en je weet niet wat je volgende stap is

 • Je hebt grote dromen maar je durft niet

 • Ondernemen voelt zwaar voor je

F0FC05DD-6B7F-4B0D-977C-9603392A5E2D_1_105_c.jpeg

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Dit traject is perfect voor jou als je…

 • overvloed, rust en vrijheid wilt ervaren

 • ambitieus bent

 • financiële vrijheid wilt ervaren

 • er wilt staan als ondernemende powervrouw en succes wil behalen

 • wilt ervaren om die 2.0 versie van jezelf te zijn vol zelfvertrouwen en kracht

 • als je vrijheid en overvloed wilt ervaren in je bedrijf

 • Niet alleen een 5000 tot 15 000 euro wilt omzetten per maand maar ook voelbaar winst wilt maken

 • energie, vuur en passie wilt voelen gieren door je lijf

 • wilt groeien en floreren

 • je droom leven wil manifesteren

 • 100% all in wil gaan!

 • je doel voor ogen hebt en ook daadwerkelijk je doel wilt bereiken

Dit traject is niet voor jou als...

 • Je jezelf liever klein blijft houden

 • Je jezelf of je leven niet naar een volgend niveau wil brengen

 • Als je verwacht dat inschrijven voldoende is en dat de rest vanzelf zal gaan

Wat vrouwen over het groeitraject zeggen:

Hey Olivia, ​

Ik wil je graag eens bedanken. Ik ben echt zo dankbaar dat deze cursus op mijn pad gekomen is. Samen met de lives heeft dit al zoveel veranderd voor mij, op zo'n korte tijd. Ik leer mezelf terug graag te zien ipv mezelf constant af te breken. Ik heb mijn vuur en enthousiasme teruggevonden om er weer vollebak voor te gaan. Mijn zelfvertrouwen is al zoveel beter. Ik vind het allemaal zo interessant om mee bezig te zijn dat ik er zeker van ben dat het gewoon allemaal nog beter wordt. Dus: Bedankt! Je bent echt één van de mooiste mensen die ik ooit leren kennen heb.

A.C.

Ik snap het helemaal. Als ik terugkijk is alles waar ik echt heel diep naar verlangd heb op mijn pad gekomen. Het vertrouwen is dus groot dat waar ik verder naar verlang op een dag op een bepaalde manier komt. 

De sessie was net de boost die ik nog eens nodig had. Vanmiddag heb ik fotoshoot met voor foto’s voor website, sociale media, netwerksites,… beetje stressy kriebel, maar euh om in het thema te blijven van de afsluiter. There is nothing wrong with being confident. 🤘🏻 was toch zoiets é. 😊

E. D. 

Ik ben zoooo blij dat ik in je tribe mag zitten!!! Ik heb er al zo veel uitgehaald... Ik zit nog niet 1/3 van de cursus maar het is gewoonweg zalig! Ik leer zoveel bij en niet alleen over mezelf, maar ook over het leven, universum, ...

Zo interessant en het beste van al, ik voel mij goooooeeeeeeed!!! Jij bent TOP en ik ben je dankbaar! <3

Wat brengt dit traject jou op?

 • Je voel je helemaal in lijn met je strategie en je ervaart de moeiteloosheid van verkopen

 • Je hebt nog nooit zoveel voldoening gehaald uit je job omdat je rijkelijk beloond wordt

 • Je hebt een verdienmodel in handen die je overvloed en vrijheid brengt

 • Jouw strategie is fantastisch eenvoudig en werkt moeiteloos voor je. 

 • Je zet je aanbod op een natuurlijke manier in de picture en dit is onweerstaanbaar voor je klant

 • Je staat er in je bedrijf en je bent aantrekkelijk voor je potentiële klanten.

 • De unieke tools die je aangeboden krijgt in dit traject zijn perfect toepasbaar in jouw eigen praktijk.

 • Je hebt helemaal helder wie je doelgroep is en wat jouw aantrekkelijke aanbod is.

 • Je weet perfect hoe en via welke kanalen je je aanbod in de wereld kan zetten

 • Je leert op basis van je human design je leven en je bedrijf te organiseren zodat je in alignment je aantrekkingskracht voor je laat werken.

Concreet

Je hebt enkel een computer of tablet of gsm nodig. 
Bij elke module hoort een live sessie omtrent mindset/innerlijke werk en een live sessie strategie en marketing.
Elke week start een nieuwe module. 
Alle lesmateriaal kan herbekeken worden.
Je kan de training volgen op je eigen tempo vanuit je zetel. Je krijgt onbeperkte toegang.

 
Ik begeleid je live in de gesloten groep waar jouw vragen kunnen gesteld worden en waar je gecoacht wordt. Dit één op één ofwel in groep. Je wordt gezien in de groep. Je leert van elkaar, we creëren elke live een high vibe die je doet trillen van enthousiasme. Zelfvertrouwen, check! In je kracht staan, check! Goede vibes gieren door je lijf, check! Resultaten! Check!

Voorbeeld van het hoofdmenu in de online cursus. 

Schermafbeelding 2022-03-10 om 2.30.08 PM.png

Wanneer je je inschrijft krijg je:

In dit online traject zijn 2 luiken.

Enerzijds heb het luik Mindset en persoonlijke groei

Anderzijds heb je het luik opbouw van persoonlijke strategie. 

 • 12 sessies Minset coaching

 • 12 sessies coaching strategie en opbouw bedrijf

 • Werkboek

 • Unieke combinatie tussen high impact korte video's met een werkboek

 • Alle sessies kan je  onbeperkt herbekijken op he platform

 • Voxer coaching voor 4 maanden

 

Bonussen:

⚡️Groeitraject: Human Design bepaling van jouw energetische type + opbouw energetische business strategie: UNIEK IN BE EN NL

💫Gids: Get your act together a.d.h.v. deze inzichten

💫5 High impact meditaties

💫Aroma Freedom Technique met essentiële oliën

💫Breath work sessie om de diepste blokkades los te laten

💫Cognitieve gesprekstherapie + NLP

💫Rewiring therapie

💫Regressie therapie

💫Toegang tot de Facebook community

💫Whatsapp groep om te masterminden

✔Tevredenheidsgarantie tot 14 dagen na start van de cursus.

 

Voor wie is dit groeitraject? 

Het is mijn passie en missie is om ambitieuze mensen te inspireren en motiveren. Dit betekent dat ik mensen wil helpen, die écht willen leren hun droom leven manifesteren. Ik help mensen die bereid zijn all in te gaan om hun doel te bereiken. Dit hoeft niet te betekenen dat het traject moeilijk is, of dat je er elke dag mee bezig moet zijn. Maar wel dat je aan het traject begint met een open mind en dat je verandering wilt creëren in je leven en verlangt naar het leiden van je beste leven. Dit traject is ontworpen voor ondernemers die hun product of dienst online in de picture willen zetten en verkopen. 

 

Wat houdt het in?
Dit is een voorbeeld van het eerste luik: Mindset en Innerlijke werk. (Hier zijn 6 van de 8 modules weergegeven;)
Je houdt onbeperkte toegang tot zowel het eerste als het
tweede luik (Strategie en sales vanuit flow) van het traject.

Het eerste luik: Heling en Mindset
Module 1: Leef je hoogste potentieel

Wat brengt vuur en passie in je naar boven? Wat is je purpose en je doel? Weet je wat je zone of genius is die jou helemaal in de flow brengt en doet overlopen van energie?
Je leert jezelf op diep niveau kennen en we halen je
dromen vanonder het stof of we gaan ze uitwerken.
Je duikt in je zone of genius en je maakt verbinding met
jouw onuitputtelijke bron van levensenergie. 🪄


Module 2: Geheeld, licht en helder
In deze module laat je alles los wat je niet meer dient en heel je jezelf. 
Je vergeeft jezelf en anderen. Je
leegt je rugzak en maakt je brein flexibel voor het programmeren van positieve gedachten. #innerlijkekind #warezelf 🙌


Module 3: Own your growth
Van angst naar vertrouwen. Je bent ondertussen enorm gegroeid. Je kan je negatieve gedachten shiften naar positieve gedachten. Op die manier geloof je steeds meer in jezelf en voel je je vrij en blij. 💪

Module 4: The sky is not even the limit 
In deze module zie je jouw hoogste potentieel in. Je laat al je overtuigingen over geld, het leven, gezondheid, relaties en werk varen. Je beseft heel goed dat er zoveel meer voor je weggelegd is. 
#eigenwaarde #zelfliefde #powerbabe ⚡️


Module 5: Feel the energy of succes
Wauw! Die energie is als een sugar rush die je door je lijf voelt stromen
Je laat alle weerstand los en je kan je aanbod pitchen zonder weerstand of onzekerheid. Je doorvoelt je aanbod en prijszetting helemaal en je komt in lijn met het verkopen van jou unieke product. ✨


Module 6: Boost your mindset
Het is niet altijd evident om je energie te bewaken. Mensen rondom je doen niet altijd het innerlijke werk en zijn zich niet bewust van de impact van hun energie en woorden.
Je hebt leren denken voor jezelf. Je laat je niet beïnvloeden en je stopt met vergelijken. Je lanceert je producten/diensten en je geniet van het proces. Geen stress en overweldiging maar tijd om te verbinden met jezelf en je klanten.
 #zelfzekerheid #knopendoorhakken 💫Het tweede luik: Aligned ondernemen

Volgende zaken worden besproken:


 

 • Zichtbaarheid op social media

 • Doelgroep bepaling

 • Jouw unieke aanbod en prijszetting

 • Canva: visuals, flyers, content creatie

 • Webshop

 • Mail Funnels

 • Website - salespages

 • Automatisations

 • Strategie

 • Aligned aanbod

 • Aligned prijszetting

 • Verbinding met je potentiële klant

 • Aligned Sales

 • Aligned Lanceren

 • Webinars

 • Freebies

 

C2C34E90-96C2-4C01-8860-08108F568907_1_105_c_edited.jpg
16A32EE6-3E1A-4D69-8748-FAF6DB36F601.png
119AB920-B786-4FA9-B997-216C57DE58E3_1_105_c.jpeg
93433474-5FC8-4103-974A-187C85D69B49.png
46B6B62C-ADB2-490F-8123-4CAB681ED4BB.png
95DF268C-BD55-40CD-9136-65F11E4B12FF.png
A1BD5E7D-D83A-4D3C-9FAE-C6155E2590D1_1_105_c.jpeg
2A173ADE-EF67-4BA1-ACE4-1218B714F018_1_105_c.jpeg

Be prepared to unleash your Inner Gold, and transform big time!

6AA95A71-00A9-4779-8389-841E368C19BB_1_105_c.jpeg
Herkenbaar
Wachtlijst mindset unlocked

Wat is de investering in jezelf? 

Eenmalige betaling

5555 euro

Excl. BTW

Betaling in 3 termijnen

1851 euro

Excl. BTW

Betaling in 12 termijnen

462 euro

Excl. BTW

visual Soulpreneur Membership.jpeg

Schrijf je nu in op de wachtlijst en wordt VIP. Je ontvangt al waardevolle informatie omtrent het opbouwen van jouw succesvol online bedrijf. 
Er zijn slechts 7 plekjes beschikbaar.
 
Pssst! VIPS krijgen ook altijd een super korting en mega bonussen!

image0.jpeg

Hi, Ik ben Olivia!

Mindset en spirituele business coach, manifestatie experte in  en essentiële olie consulente.
Olivia is mentor voor vrouwen van alle leeftijden.
Ze legt op basis van psychologie en neurowetenschappen uit hoe jouw emoties, gedachten en de frequentie waarop die elementen vibreren jouw werkelijkheid creëren. A.d.h.v. simpele technieken kan je je zelfbeeld opschonen waardoor deuren voor je opengaan. Je kan door contact te leggen met je hart en het toepassen van deze simpele strategie invloed hebben op jouw elektromagnetische veld en je magnetisme voor jou laten werken. 
Olivia mocht de laatste 2 jaar honderden vrouwen helpen.
Olivia ontwikkelde met succes 3 trajecten omtrent Mindset Unlocked, bewust opvoeden en Manifestatie cursussen.
Ze leerde van de besten in Nederland, België en de USA.
Olivia is voormalig zelfstandige vroedvrouw.

Veel gestelde vragen
bottom of page