top of page
1R3A3067.jpg

Het Mindset Unlocked
Groeitraject voor Entrepreneurs!

Floreren in je online zaak en zo helemaal aligned met je strategie een succesvolle en schaalbare business opbouwen van 6 figures omzet.
Hello vrijheid!

Is dit herkenbaar?

Ik begrijp je helemaal als je me zegt dat het leven aanvoelt als hard werken zonder de resultaten waar je op hoopte. Moeten, moeten, moeten en geen tijd hebben om stil te staan en intens te genieten

Ook ik had mijn wake up call enkele jaren geleden. Ik had echt niet het leven waarvan ik droomde. Ik werkte lange dagen. Tijd voor mijn kinderen had ik maar zelden. Er heerste chaos. Ik verlangde naar orde, structuur en ruimteIk had het leven als ondernemer helemaal anders voorgesteld en ik wist echt niet welke stap ik eerst moest zetten om het anders te doen. Ik voelde me eenzaam in het ondernemerschap. Iedereen schreeuwt wel wat omtrent zichtbaarheid, sales en strategieën

Het werkte niet. Het stroomde niet en ik wist niet waaraan het lag. Ik deed alles juist en haalde maar weinig resultaten.

Hoe creëer je je droom leven van jezelf op je eigen voorwaarden?  Hoe start je je missie?

 

Ik heb zelf een tijd gedacht dat ik het helemaal alleen kon. Dat ik wel zelf zou uitzoeken hoe ik mijn bedrijf op poten kon zetten. Het lukte me niet, Ik verloor geld en kostbare tijd. Je denkt dat als je goed bent in coachen of in je job dat het wel komt. 'De mensen zullen me wel vinden' dacht ik. Niet dus. There is no law of attraction without the right action. Ik nam een virtuele assistente aan en een Coach. Met de juiste strategie zou het wel lukken maar ook ik had nog blokkades die er voor zorgden dat ik niet het succes behaalde waar ik op hoopte.

Het is een eenzaam wereldje.

Wist ik veel dat ondernemen de mooiste vorm van zelfontplooiing zou zijn. De beste strategieën werken niet als je het niet vanuit bezieling doet. Dit merkte ik pas nadat ik 10 000 euro en letterlijk 365 dagen geïnvesteerd had in mijn bedrijf.

Ik ervaarde stress, weinig tijd maar ik wist dat het anders kon.

 

Je denkt dat je eerst een strategie moet uitschrijven en een plan moet opmaken enz…
Niets is minder waar! Het begint bij mindset! Je kan werkelijk heel wat tijd en geld uitsparen als je eerst leert je mindset ijzersterk te maken en de diepere lagen aan te pakken. Dat is bezield ondernemen.


Zo hack je zelfsabotage, perfectionisme, imposter syndrome, uitstelgedrag en neem je actie vanuit jouw unieke flow en energie. Dat heet Soul Alignment!
Hierdoor win je tijd, geld en gaat het daadwerkelijk stromen! Ik veranderde mijn doelgroep wel 4 keer in de eerste twee jaar in mijn carriere als zelfstandige ondernemer. Had ik maar het innerlijke werk eerst gedaan. Gaan doervoelen wat mijn purpose en mijn zone of genius is. 

In dit traject doen we het dus helemaal omgekeerd. We gaan inzetten op vuur, passie, zelfliefde, eigenwaarde, zelfzekerheid en van daaruit bepalen we jouw unieke strategie die goed voor je voelt. 
Je bepaalt een strategie op basis van je energetisch type as in Human Disign en dus wat goed voor je voelt en jouw ritme. 
Zo kan je aligned ondernemen en wordt je een onweerstaanbare magneet  voor klanten waardoor je sneller resultaten behaalt en je doelen bereikt.
Eerst ga je geloof in jezelf creëren, weerstand opruimen en daarna actie ondernemen en BAM! 
Zo gebruik je je magnetisme op de juiste manier! Dat is de energy game! Dit is next level gaan! Dit gaat veel verder dan positief denken en het werkt als een tierelier!

 

Wist je…

 

Ondernemen is net zoals sporten. Je kan het harde werk in de fitness doen en kilometers hardlopen, als je voeding niet gevarieerd is en gezond werkt het niet. Het gaat net zo in je bedrijf. Je moet de juiste stappen zetten en beschikken over de juiste strategie die met jou resoneert maar 80% van het werk is een energy game. Het gaat om 80 % mindset en innerlijke werk!

Dan gaat de bal aan het rollen, dan komen aanvragen en orders moeiteloos binnen! Dat is de weg naar een vrij en onafhankelijk leven in overvloed.

Ik floreerde en mijn bedrijf ook!

Instant resultaat. Ik kan reizen wanneer ik wil en als ik mijn laptop bij de hand heb, dan kan ik met goesting werk verzetten in de zon. Zo zijn we net terug van een verblijf van 4 weken in Florida. Het is genieten om in vrijheid te werken vrij van tijd en plaats.

 

Ik creëerde een strategie die bij mij past. Dat is wat we in dit traject gaan doen. Een strategie bedenken die bij jou past! You will own it! If you own it and believe it you can sell it.

Het is als het opmaken van een blueprint strategie in jouw bedrijf. Het groeit met je mee maar je hebt altijd die stevige fundering.

Met dit traject is NIET veranderen onmogelijk! 

Meer flow, meer voldoening,  meer impact en meer winst!

Dit is wat E. mij stuurde 5 dagen na de start van het traject tijdens level 1 van de cursus

99B5203D-5440-4F70-94A1-776C675BE909.png
76DB13EE-4693-4184-A586-26514C7763E9_1_105_c.jpeg

Als jij het niet bent, wie dan wel? 
Als nu de tijd niet is, wanneer dan wel? 

1R3A3653.jpg

Ik begrijp precies hoe jij je voelt en ik weet ook dat je verlangt naar een leven waar je echt van kan genieten vol geluk, liefde, rust, (financiële) vrijheid en dat allemaal in vertrouwen ipv angst en druk. Ik weet het want anders was je niet hier. 

Nu heb je het gevoel vast te lopen. Je weet niet waar te beginnen. Misschien heb je een eerste stap gezet en weet je niet wat de volgende stap is. Een ding is duidelijk, je hebt een droom! Je hebt een (misschien nog niet zo'n heldere) missie en je wilt het liefst van al alle trial en error vermijden.

 

Het zijn emotionele of energetische diepe blokkades die persoonlijke groei moeilijk maken die we in het traject aanpakken. Je moet erin geloven! Je moet geactiveerd worden voor succes. Het is hetgeen je tegenhoudt om te gaan ondernemen. Die zijn er gekomen door het verhaal die jou verteld werd. Je bent het gaan geloven.

Je weet nog niet genoeg,

je bent niet goed genoeg en is hetgeen ik te bieden heb wel waardevol? Er zijn al zoveel coaches en

wie zit op mij te wachten,

Als de kinderen groot zijn, dan ga ik eraan beginnen,

je moet keihard werken om iets te bereiken,

het is slechts voor enkele coaches weggelegd

Jezelf graag zien, daar word je pretentieus van. Dat zijn allemaal levenslessen die je kan ombuigen! Dat is exact wat we doen in het Mindset Unlocked 2.0 Entrepreneur Groeitraject.

Niets houdt je tegen om het zelf uit te zoeken maar weet dat daar ontzettend veel tijd overgaat. 

Dit is wat Buddha zegt over de grootste fout die mensen kunnen maken:

“The biggest mistake is you think you have time..” Time is free but it's priceless.

Je kan ook gaan werken volgens een bewezen Soul Alignment methode in het Mindset Unlocked Entrepreneur groeitraject waardoor je heel snel gaat groeien alsook je zaak. Je gaat blokkades oplossen en eindelijk de vrijheid ervaren die je verdient waardoor er werkelijk magische dingen gebeuren doordat je onmiddellijk in de flow van jouw authentieke manier van zijn komt.

Aanvragen, in je flow en alle authenticiteit jouw missie vervullen, voldoening, energie, vuur en passie voelen. Kan je je voorstellen wat dit voor je kan doen? 

Dat is leven!

Je ervaart dit:

 • Je hebt het gevoel dat er meer in je zit

 • Je bent perfectionistisch en je ervaart uitstelgedrag

 • Je twijfelt en je komt niet tot actie

 • Je bent overtuigd van je product maar het lukt je niet om er vloeiend sales uit te halen.

 • Je hebt geen concreet plan voor ogen en je weet niet wat je volgende stap is

 • Je hebt grote dromen maar je durft niet

 • Ondernemen voelt zwaar voor je

1R3A3111.jpg

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Dit traject is perfect voor jou als je…

 • overvloed, rust en vrijheid wil ervaren

 • ambitieus bent

 • financiële vrijheid wil ervaren

 • er wil staan als ondernemende powervrouw en succes wil behalen

 • wil ervaren om die 2.0 versie van jezelf te zijn vol zelfvertrouwen en kracht

 • als je vrijheid en overvloed wilt ervaren in jebedrijf

 • energie, vuur en passie wil voelen gieren door je lijf

 • wil groeien en floreren

 • je droom leven wil manifesteren

 • 100% all in wil gaan!

 • je doel voor ogen hebt en ook daadwerkelijk je doel wil bereiken

Dit traject is niet voor jou als...

 • Je jezelf liever klein blijft houden

 • Je jezelf of je leven niet naar een volgend niveau wil brengen

 • Als je verwacht dat inschrijven voldoende is en dat de rest vanzelf zal gaan

Wat vrouwen over het groeitraject zeggen:

Hey Olivia, ​

Ik wil je graag eens bedanken. Ik ben echt zo dankbaar dat deze cursus op mijn pad gekomen is. Samen met de lives heeft dit al zoveel veranderd voor mij, op zo'n korte tijd. Ik leer mezelf terug graag te zien ipv mezelf constant af te breken. Ik heb mijn vuur en enthousiasme teruggevonden om er weer vollebak voor te gaan. Mijn zelfvertrouwen is al zoveel beter. Ik vind het allemaal zo interessant om mee bezig te zijn dat ik er zeker van ben dat het gewoon allemaal nog beter wordt. Dus: Bedankt! Je bent echt één van de mooiste mensen die ik ooit leren kennen heb.

Ik ben zoooo blij dat ik in je tribe mag zitten!!! Ik heb er al zo veel uitgehaald... Ik zit nog niet 1/3 van de cursus maar het is gewoonweg zalig! Ik leer zoveel bij en niet alleen over mezelf, maar ook over het leven, universum, ...

Zo interessant en het beste van al, ik voel mij goooooeeeeeeed!!! Jij bent TOP en ik ben je dankbaar! <3

Ik ben zoooo blij dat ik in je tribe mag zitten!!! Ik heb er al zo veel uitgehaald... Ik zit nog niet 1/3 van de cursus maar het is gewoonweg zalig! Ik leer zoveel bij en niet alleen over mezelf, maar ook over het leven, universum, ...

Zo interessant en het beste van al, ik voel mij goooooeeeeeeed!!! Jij bent TOP en ik ben je dankbaar! <3

Wat brengt dit traject jou op?

 • Je voel je helemaal in lijn met je strategie en je ervaart de moeiteloosheid van verkopen

 • Je hebt nog nooit zoveel voldoening gehaald uit je job omwille van de resultaten en omdat je rijkelijk beloond wordt

 • Je hebt een verdienmodel in handen die je overvloed en vrijheid brengt

 • Jouw strategie is fantastisch eenvoudig en werkt moeiteloos voor je. 

 • Je zet je aanbod op een natuurlijke manier in de picture en dit is onweerstaanbaar voor je klant

 • Jouw online bedrijf is makkelijk op te schalen naar een 6 figure business

 • Je staat er in je bedrijf en je bent aantrekkelijk voor je potentiële klanten.

 • De unieke tools die je aangeboden krijgt in dit traject zijn perfect toepasbaar in jouw eigen praktijk.

 • Je hebt helemaal helder wie je doelgroep is en wat jouw aantrekkelijke aanbod is.

 • Je weet perfect hoe en via welke kanalen je je aanbod in de wereld kan zetten

 • Je leert op basis van je human design je leven en je bedrijf te organiseren zodat je in alignment je aantrekkingskracht voor je laat werken.

Concreet

Je hebt enkel een computer of tablet of gsm nodig. 
Bij elke module hoort een live sessie omtrent mindset/innerlijke werk en een live sessie strategie en marketing.
Elke week start een nieuwe module. 
Alle lesmateriaal kan herbekeken worden.
Je kan de training volgen op je eigen tempo vanuit je zetel. Je krijgt onbeperkte toegang.

 
Ik begeleid je live in de gesloten groep waar jouw vragen kunnen gesteld worden en waar je gecoacht wordt. Dit één op één ofwel in groep. Je wordt gezien in de groep. Je leert van elkaar, we creëren elke live een high vibe die je doet trillen van enthousiasme. Zelfvertrouwen, check! In je kracht staan, check! Goede vibes gieren door je lijf, check! Resultaten! Check!

Voorbeeld van het hoofdmenu in de online cursus. 

Schermafbeelding 2022-03-10 om 2.30.08 PM.png

Wanneer je inschrijft krijg je:

In dit online traject zijn 2 luiken.

Enerzijds heb het luik Mindset en persoonlijke groei

Anderzijds heb je het luik opbouw van persoonlijke strategie. 

 • 12 live sessies Minset coaching

 • 12 sessies coaching strategie en opbouw bedrijf

 • Werkboek

 • Unieke combinatie tussen high impact korte video's met een werkboek

 • Alle sessies kan je  onbeperkt herbekijken op het platform

 • Toegang tot de community

 

Bonussen:

⚡️Groeitraject: Human Design bepaling van jouw energetische type + opbouw energetische business strategie: UNIEK IN BE EN NL

💫Gids: Get your act together a.d.h.v. deze inzichten

💫5 High impact meditaties

💫Aroma Freedom Technique met essentiële oliën

💫Breath work sessie om de diepste blokkades los te laten

💫Cognitieve gesprekstherapie + NLP

💫Rewiring therapie

💫Regressie therapie

✔Tevredenheidsgarantie tot 14 dagen na start van de cursus.

 

Voor wie is dit groeitraject? 

Het is mijn passie en missie is om ambitieuze mensen te inspireren en motiveren. Dit betekent dat ik mensen wil helpen, die écht willen leren hun droom leven manifesteren. Ik help mensen die bereid zijn all in te gaan om hun doel te bereiken. Dit hoeft niet te betekenen dat het traject moeilijk is, of dat je er elke dag mee bezig moet zijn. Maar wel dat je aan het traject begint met een open mind en dat je verandering wilt creëren in je leven en verlangt naar het leiden van je beste leven. Dit traject is ontworpen voor ondernemers die hun product of dienst online in de picture willen zetten en verkopen. 

 

Wat houdt het in?
Dit is een voorbeeld van het eerste luik: Mindset en Innerlijke werk. (Hier zijn 6 van de 8 modules weergegeven;)
Je houdt onbeperkte toegang tot zowel het eerste als het
tweede luik (Strategie en sales vanuit flow) van het traject.

Het eerste luik: Heling en Mindset
Module 1: Leef je hoogste potentieel

Wat brengt vuur en passie in je naar boven? Wat is je purpose en je doel? Weet je wat je zone of genius is die jou helemaal in de flow brengt en doet overlopen van energie?
Je leert jezelf op diep niveau kennen en we halen je
dromen vanonder het stof of we gaan ze uitwerken.
Je duikt in je zone of genius en je maakt verbinding met
jouw onuitputtelijke bron van levensenergie. 🪄


Module 2: Geheeld, licht en helder
In deze module laat je alles los wat je niet meer dient en heel je jezelf. 
Je vergeeft jezelf en anderen. Je
leegt je rugzak en maakt je brein flexibel voor het programmeren van positieve gedachten. #innerlijkekind #warezelf 🙌


Module 3: Own your growth
Van angst naar vertrouwen. Je bent ondertussen enorm gegroeid. Je kan je negatieve gedachten shiften naar positieve gedachten. Op die manier geloof je steeds meer in jezelf en voel je je vrij en blij. 💪

Module 4: The sky is not even the limit 
In deze module zie je jouw hoogste potentieel in. Je laat al je overtuigingen over geld, het leven, gezondheid, relaties en werk varen. Je beseft heel goed dat er zoveel meer voor je weggelegd is. 
#eigenwaarde #zelfliefde #powerbabe ⚡️


Module 5: Feel the energy of succes
Wauw! Die energie is als een sugar rush die je door je lijf voelt stromen
Je laat alle weerstand los en je kan je aanbod pitchen zonder weerstand of onzekerheid. Je doorvoelt je aanbod en prijszetting helemaal en je komt in lijn met het verkopen van jou unieke product. ✨


Module 6: Boost your mindset
Het is niet altijd evident om je energie te bewaken. Mensen rondom je doen niet altijd het innerlijke werk en zijn zich niet bewust van de impact van hun energie en woorden.
Je hebt leren denken voor jezelf. Je laat je niet beïnvloeden en je stopt met vergelijken. Je lanceert je producten/diensten en je geniet van het proces. Geen stress en overweldiging maar tijd om te verbinden met jezelf en je klanten.
 #zelfzekerheid #knopendoorhakken 💫Het tweede luik: Aligned ondernemen

Volgende zaken worden besproken:


 

 • Zichtbaarheid op social media

 • Doelgroep bepaling

 • Jouw unieke aanbod en prijszetting

 • Canva: visuals, flyers, content creatie

 • Webshop

 • Mail Funnels

 • Systemen worden uitgelegd

 • Website - salespages

 • Automations

 • Strategie

 • Aligned aanbod

 • Aligned prijszetting

 • Verbinding met je potentiële klant

 • Aligned Sales

 • Aligned Lanceren

 • Webinars

 • Freebies

 

C2C34E90-96C2-4C01-8860-08108F568907_1_105_c_edited.jpg
16A32EE6-3E1A-4D69-8748-FAF6DB36F601.png
119AB920-B786-4FA9-B997-216C57DE58E3_1_105_c.jpeg
93433474-5FC8-4103-974A-187C85D69B49.png
46B6B62C-ADB2-490F-8123-4CAB681ED4BB.png
95DF268C-BD55-40CD-9136-65F11E4B12FF.png
A1BD5E7D-D83A-4D3C-9FAE-C6155E2590D1_1_105_c.jpeg
2A173ADE-EF67-4BA1-ACE4-1218B714F018_1_105_c.jpeg

Be prepared to unleash your Inner Gold, and transform big time!

1R3A3624.jpg

Nog enkele recensies:

Bedankt, Olivia! Ik sta tegenwoordig op vol energie en positiviteit!

K.V

Ik ben niet zo'n mens die houdt van het online gebeuren maar eerlijk gezegd hing ik aan je lippen van het begin tot het einde. Ik was al een tijdje zoekende. Je bracht me naar waar ik op zoek was. 

E.D

M.B

Ik ben heel blij dat je op mijn pad kwam. Dit moest zo zijn. Ik luisterde ook je podcast. Ze zijn super! Dank je wel hiervoor!

F.D

Hey Olivia, Ik ben wat afzijdig en stil in de groep. Ik wil je bedanken voor wat je doet! Ik er heel veel van op en pas het direct toe op mijzelf. Zo heb ik vorige weer voor een andere job gesolliciteerd en vandaag al positief nieuws gekregen. Dus deze dank ik ook aan jou. Bedankt!

E.H

C.W

Olivia, Ik zet stappen. Je lessen zijn soms intens maar ik heb steeds meer vrede met wie ik ben. Bedankt om ook veel van jezelf te delen. Loslaten is een grote stap geweest en ik voel me nu al zoveel lichter. Dank je hiervoor.

E.D

Bedankt voor de cursus! Ik ben nog maar in de helft maar ik heb nu al zoveel bijgeleerd en voel me al helemaal anders. Ik denk ook al helemaal anders. Top!

A.V

Hoi Olivia, Ik wil je allereerst onwijs bedanken voor de cursus. Het is allemaal herkenbaar wat je zegt en nu ga ik doorbreken!!! Ik ben dankvaar dat ik aan deze cursus mag deelnemen. Je bent een leukerd en geeft me onwijs veel positieve energie.

S.G

E.S.

Mijn vibe zit zo goed, dankzij de cursus! Jij bent echt een super coach! Daarnet kwam er een deuntje in mijn hoofd en begon ik spontaan te zingen. Ik voel me gelukkig. Ik voel dat ik als een magneet ben die alles aantrek. Je doet wat met een mens zou ik zeggen....

Ik ben super dankbaar voor deze coaching. 

C.V

Héél veel heb ik uit het traject gehaald. Ik ben enorm dankbaar voor Olivia als coach en deze cursus. Het heeft mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling echt aangewakkerd en sindsdien is het iets waar ik heel graag mee bezig ben. Werken aan mezelf, aan m'n positieve mindset en het realiseren van al mijn dromen. Mij zelfvertrouwen is al zoveel beter. Ik leer mezelf terug graag te zien en mijn gevoel te volgen. Dit was echt life changing en het begin van zoveel meer.

J.D

Wachtlijst mindset unlocked

Wat is de investering in je bedrijf

Eénmalige betaling

2777,50 euro

Excl. BTW

Betaling in 6 termijnen

464,50 euro

Excl. BTW

Betaling in 12 termijnen

233,50 euro

Excl. BTW

4.jpg
5.jpg
1R3A3738.jpg

Hi, Ik ben Olivia!

Wie is Olivia? Olivia is expert in online programma's en mindset. Ze mocht de laatste 2 jaar honderden toppers helpen in hun zoektocht naar zichzelf, hun missie, hun specifieke niche en de strategie die bij hen past om een succesvolle onderneming op te bouwen die schaalbaar is zonder meer uren te werken. Onafhankelijk van locatie en tijd werken is de ultieme vrijheid die elke ondernemer zo moeten ervaren.Wat met hard werken? Als projector zijnde heeft Olivia de energie om 4 dagen per week en 3u per dag te werken. Meer niet. Het is voor haar een luxe om op die manier echt te leven. Voluit te leven. Ze wordt niet meer geleefd en dat heeft ze te danken aan haar leuze: You work smart, you play hard en Hoe meer plezier ik maak, hoe meer geld ik verdien.Olivia ontwikkelde met succes 3 online programma's omtrent Mindset, online aligned ondernemen, strategie, sales en marketing. Lanceren is voor haar het leukste wat er is.Ieder jaar verdubbelde Olivia haar omzet en winst met fun en plezier. The sky is not even the limit. Ze leerde van de besten in Nederland, België en de USA.Olivia is voormalig (dead tired ;)) zelfstandige vroedvrouw..

Veel gestelde vragen
 • Ik voel dat dit iets voor mij is maar ik vind het zo spannend om te investeren.
  Het is heel normaal als je het spannend vindt om die investering te doen. Sterker nog, het is zelfs de bedoeling om dit echt spannend te vinden. 🙈 Vanaf de inschrijving is het proces al begonnen. Instappen in een traject is spannend en het vraagt iets van je. Door je in te schrijven neem je verantwoordelijkheid op voor jouw succes. Je mag dit ook doorvoelen. De spanning is noodzakelijk om next level te gaan. Het hoort spannend te zijn. Niet aanmodderen of blijven hangen in een uit de hand gelopen hobby en de verloning die daar bij past. Nee, we gaan voor de versie van jezelf als CEO van je leven en je bedrijf. Vanuit die energie maak je die investering. Je verdient de kostprijs van dit traject in een kort termijn terug omdat ik je net verdienmodellen aanleert die mooie resultaten brengen op kort termijn. Het is zo belangrijk om te investeren in jezelf om je impact groter te maken. Zo zorg je er voor dat je resultaten kan neerzetten en zet je je bedrijf in z'n kracht. En nu ligt de bal in jouw kamp. Doorvoel het proces helemaal en als je een volle ja voelt vanuit je buik… Dan weet je het! ☺️
 • Ik heb steeds weinig tijd. Is deze cursus haalbaar voor een druk bezette vrouw?
  Je gaat ongeveer 2 uur per week aan het traject werken. Te weinig tijd hebben is een illusie. Het is interessant om te zien wat aan de oorzaak ligt van de stem die deze zin steeds herhaalt. Als je echt een bedrijf wilt hebben die goed draait, dan moet je minstens 4 uur per week werken binnenin je bedrijf. In het MMU traject zien we dat te weinig tijd hebben een patroon is die we vaak inzetten om iets niet te moeten doen. Die patronen zorgen er voor dat we vaak niet doen wat moet gedaan worden. Dat heet ruis. Daarom hebben zijn we het allemaal altijd druk. Dit pakken we aan in het traject. Je kan ondernemen vanuit je natuur en tijd en ruimte ervaren. Ik persoonlijk heb een lege agenda. Het is een zaligheid. Dat kan ik je vertellen. Het is ook waar je commitment naar toe gaat. Waar wil je staan? Hoort daar een overvolle agenda bij? Of wil je dit gaan aanpakken? In het MMU traject gaan we all in om dit aan te pakken. What will move the needle zeg ik mezelf altijd dus… Wat gaat jou dichter bij je doel brengen? Welk leven wil je? Economie of first class?
 • Zal ik wel resultaten halen uit dit traject?
  De resultaten zijn mind blowing! De leden van MMU kopen nieuwe auto's, reizen, gaan sneller met pensioen en leiden een first class life. Wat is het je waard om die stroom te voelen van vervulling en volledigheid? De inkomstenstroom, de flow van orders, het verrassingseffect van het universum die voor je zorgt? Ik denk ook aan vrijheid en financiële vrijheid. Wat is je dat waard? Ook wil ik je dit nog vragen. Wat heeft het je al gekost (in energie, tijd en geld) om dit op je ééntje uit te zoeken? Het is makkelijk om kennis op te doen maar het implementeren blijft vaak op de achtergrond. Weten is niet genoeg. Het MMU traject gaat over het implementeren van de kennis en dat zorgt voor mega resultaten.
 • Ik ben een startende ondernemer en ik heb nog niet concreet wat ik precies ga doen. Komt het traject niet te vroeg?
  Helemaal niet. In de eerste module maken we helemaal helder wat je why is. Jouw doel en je missie in dit leven. Daarna maken we helder welke talenten in je zone of genius passen. Dit is noodzakelijk om in alignment te ondernemen zodat het ook helemaal gaat stromen zelfs van in het begin. Het Mindset Unlocked traject is het mooiste cadeau die je jezelf als startende ondernemer kan geven omdat dit, jouw why, visie en purpose helder hebben, zorgt dat je teleurstelling, tijd en geld gaat besparen. Ik zie vaak ondernemers veranderingen aanbrengen in hun bedrijf omdat ze hun why niet helder hebben en dus maar gewoon van start gaan met iets waarvan ze denken dat het verkopen van een bepaalde dienst of product het wel eens zou kunnen zijn. Na enige tijd merken ze dat het toch niet helemaal klopt met wat ze in de wereld willen zetten. Hoe voelen ze dat aan? Door dat het niet stroomt. Niet genoeg klanten, sleuren en trekken, veel moeten en keihard werken voor weinig. Met dit traject sla je al die cross roads over en maak je vanaf het begin helemaal helder wat je nu precies wilt doen en op welke mensen je een impact wil maken. Dit is key is het opzetten van een succesvolle onderneming.
 • Gaat het traject volledig online door? Word ik aan mijn lot overgelaten?
  Het Mindset Unlocked traject gaat volledig online door. Het is belangrijk om te weten dat je niet aan je lot wordt overgelaten. Dit is niet het traject die je in je kast laten liggen. Je doet dit traject niet alleen. 2 wekelijks komen we samen in een live sessie waar ik je vragen beantwoord en waar ruimte is om 1 op 1 te werken. Dat zorgt voor verbinding tussen de leden zelf. Het is heel mooi om te zien hoe veilig de leden zich in de groep voelen. Er is verbinding en de energie in de groep werkt aanstekelijk. Je kan er jezelf zijn en je wordt gedragen door de groep. Er is ook een Whatssapp groep waardoor laagdrempelig wins, successen maar ook struggles gedeeld worden.
 • Ik durf mezelf niet bloot te geven in een gesloten groep. Is het een must om dit te doen?
  Je bent nooit verplicht om verhalen te delen. Weet dat dit ook anoniem kan. Dit is precies waarom je deze cursus nodig hebt. Dit is vast de gedachte die elke vrouw bij het instappen in de gesloten Facebook groep ervaarde. Het is spannend. Het is een stuk faalangst want wat gaan de anderen van je denken? Het delen van je struggles helpen je door het je proces heen. Tijdens de start van Mindset Unlocked waren heel wat vrouwen timide maar de liefde in de groep en de samenhorigheid zorgt er voor dat er heel wat gedeeld wordt. Het is jezelf een stuk losmaken van belemmerende patronen door te zeggen wat je voelt en het werkt erg bevrijdend. Je bent dan ook ok zoals je bent met alle emoties en je zijn. Het sterkt je en de groep vrouwen die nu reeds leden zijn. In de groep heerst diep respect en liefde voor elkaar. Er wordt niet geoordeeld.
 • Ik ben bang om het innerlijke werkt te doen. Hoe heftig is de cursus?
  Het is zo dat de cursus op een zeer milde manier gegeven wordt. Het innerlijke werk doe je vooral bij het invullen van het werkboek en de zelfhypnoses/meditaties. Dit wordt het boek van je leven en het boek die de evolutie die jij maakt zal weergeven. Meditaties en hypnose maken zaken los of doen je naar situaties kijken op een andere manier. Het werkt erg helend en verhelderend. Zal het met momenten pijn doen? Ja, waarschijnlijk wel. Moet je even door de pijn om vrijheid in je manier van zijn en denken te creëren? Ja, dat is nodig. Heeft er ooit iemand zich beklaagt het gesloten deurtje open te maken en de schade aan te kijken? Nee! Integendeel. Het is eerder een keuze die maakt. Welke pijn is voor jou het grootst? Je hele leven lang krijg je lessen. Elke week bots je tegen weerstand op of voel je iets die moeizaam loopt. Je hebt nog vele jaren te gaan dus welke pijn kies je? De pijn van het voelen van de weerstand en niet weten wat je er aan kan doen? Er dagen op te lopen kniezen? Weten dat er veel balast op je schouders rust en dat je het maar moet blijven verdragen? Dat knagende gevoel die jou test? Hoe ver kan ik je vandaag brengen? Hoe vaak ga je snauwen en hoe vaak ga je jezelf vandaag met de grond gelijk maken? Of kies je voor de pijn van het verantwoordelijkheid en nemen en je leven anders in te richten. Het aankijken van je demonen (die je niets meer kunnen maken) en zien welk licht jij er op kan laten schijnen. Kies je voor de slachtofferrol of kies je voor de kracht van verantwoordelijkheid nemen en het aanpakken van die demonen. De waarheid is dat er altijd wel iets is die er voor zorgt dat jij de stap niet zet. Er is altijd wel een reden om niet aan jezelf te werken en in die pijn te blijven hangen. Het is als een pijnlichaam die steeds groter wordt naar mate jij het voedt tot je overschaduwt wordt en dan spreken we van een burn out of een depressie. Het begint allemaal bij het maken van een keuze. Let op! Niet kiezen is ook kiezen. Uitstelgedrag is een keuze. Zeg nu eens... Welke pijn is voor jou het grootste? Slachtofferpijn of de pijn van het verantwoordelijkheid nemen en de baas zijn over jou leven. Kiezen om je niet te laten leiden door oude wonden, belemmerende gedachten, onomkeerbare verkeerde keuzes die je maakte? Wat kies je? Victim of goddess?
bottom of page