top of page

Gratis aanbod:

92E74C94-C0C0-47B4-B069-EB503169489F_1_105_c.jpeg

Soul Journey E-book

Duik helemaal tot op het zielsniveau van je wie je werkelijk bent a.d.h.v. 4 eenvoudige stappen.

Dit werkboek heeft je het gevoel van thuiskomen tot wie je werkelijk bent.

1R3A3766.jpg

De 5 geheimen om je leven in vrijheid en vreugde te manifesteren.

In deze gratis training leer ik je hoe jij gelukkig kan zijn met alles wat nu is en alles wat nog komen zal! Ik kan je alvast vertellen… Vrijheid, geluk, overvloed, tekens van het universum, liefde en zelfs gezondheid! Het staat allemaal op je te wachten. 

Gratis Soulpreneur Business Boost

Minder klanten, trekken en sleuren, je dienst of product die niet helemaal aanslaat. 

Loopt het niet zoals jij wilt? Doe gratis mee en ontvang 3 waardevolle korte video's die jou onmiddellijk gaan helpen succes te bekomen vanuit alignment zonder keihard werken.

Mette - instagram on brand.jpg

De Olivia Jones Podcast

Heb je zin om op een leuke manier inzichten op te doen over hoe je intuïtief leven en ondernemen. over hoe je kan manifesteren en voor een overvloedig leven kan gaan? Dan is dit de podcast voor jou. It's al about alignment baby!

1R3A3672.jpg
1R3A3112.jpg

Gratis training: Aligned en online ondernemen: 3 geheimen voor meer omzet en vrijheid vanuit je luie zetel. 
 

Wauw! Ik heb. nogal een leventje voor mezelf gecreëerd en het startte allemaal met 1 een eenvoudige strategie. Neem pen en papier en ontdek hoe jij een flow aan inkomsten kan creëren zonder hard werken. 

DCEAFE96-2F3F-475C-A6BD-324DA692073C_1_105_c.jpeg

Gratis workshop.
Your money sweet spot:
Heel je relatie met geld. 

Yes yes yes! Overvloed mag nu wel eens naar je toe stromen. Waar blijft het toch? Je werkt hard en toch gebeurt er niet veel. Wat met omzetdoelen? Winst? Verwennerij en financiële vrijheid. 

Als het niet stroomt, dan loopt iets niet goed. Er is werk aan de winkel. Maak tijd voor deze mega waardevolle gratis workshop en duik in je overtuigingen over geld. Opgelet! Dit is niet voor doetjes! 😄

97523FEA-249D-427B-B30D-CCEB60F7FCA2_1_105_c.jpeg

150 ideeën voor een winstgevend online programma

Je wil dat online bedrijf en je wil graag onafhankelijk van plaats werken, uurtje factuurtje over boord gooien en meer dan een average loon verdienen MAAR je hebt geen idee wat je gaat doen. Wie ga je helpen? Welk thema kies je? 

In mijn gratis e-book bied ik je tonnen aan inspiratie en ga je aan de slag om de fundering van een winstgevend online bedrijf op te starten. 

bottom of page