top of page
image00034.jpeg

Een blije en vrije jij in 4 stappen!

Meer vrijheid, meer vreugde,
100% jij!

sj download ebook + glitter.png

Download hier het gratis Soul Journey e-book!

Je ontvangt al onmiddellijk het e-book in jouw inbox.

"Dag Olivia,

Ik heb uw E-book nu al 2 keer gelezen, ik ben echt gefascineerd door wat je schrijft. Het klopt allemaal. Ook wat je schrijft over jezelf herken ik keihard! Dank je wel!"

***Nicky D.***

Download hier het Soul Journey E-book
Herkenbaar

Is dit herkenbaar..?

 • Je vindt jezelf niet goed genoeg en je voelt je onzeker

 • Je weet dat je meer in je mars hebt maar je kan het niet laten zien

 • Je staat niet in je kracht 

 • Je bent bang voor afwijzing

 • Je piekert veel en je gedachten nemen vaak de bovenhand

 • Je leeft niet volgens je volle potentieel

 • Je kan moeilijk zaken accepteren van jezelf

D86126ED-8DAA-4B27-A1DA-A8C875399361_1_105_c.jpeg

Hi, Ik ben Olivia!

 

Expert in mindset en manifestaties, mentor & teacher en essentiële olie consulente. Olivia is mentor voor vrouwen van alle leeftijden. Ze legt op basis van psychologie en kwantumfysica uit hoe jouw emoties, gedachten en de frequentie waarop die elementen vibreren jouw werkelijkheid creëren. A.d.h.v. simpele technieken kan je je zelfbeeld opschonen waardoor deuren voor je opengaan. Je kan door contact te leggen met je hart en het toepassen van deze simpele strategie invloed hebben op jouw elektromagnetische veld en je magnetisme voor jou laten werken. Olivia mocht de laatste 2 jaar honderden vrouwen helpen. Ze is woonachtig in Knokke-Heist en vertoeft er graag met haar zoon (Louis), dochter (Liv) en haar man Jiles. Olivia ontwikkelde met succes 3 trajecten omtrent mindset, mindfulness, bewust leven en bewust opvoeden. Ze leerde van de besten in Nederland, België en de USA. Olivia is voormalig zelfstandige vroedvrouw.

FA36EF8F-8F75-4EE1-A323-490658C42BBC_1_105_c.jpeg

Wat brengt het Soul Journey e-book jou?

 • Je blik is verruimd

 • Je hebt inzichten verworven over wie je bent en wat je wilt in je leven

 • Je hartenwens is duidelijk en je weet wat de volgende stap is die je kan zetten in het herinrichten van je leven

 • Je leert je hartenwens te manifesteren

 • Je voelt je vrolijk en je hebt goede moed

 • Je bent je bewust van je lastige gedachten en emoties en je weet wat je er mee moet aanvangen

 • Je voelt hoe het is om een krachtige mindset te hebben

 • Je ziel is ontwaakt

Concreet

Soul Journey is een e-book die je meeneemt in de wereld van gewaarwording en bewustzijn. Er is een innerlijke leefwereld binnen in jezelf die je zoveel te bieden heeft alleen ben je je hier niet bewust van.

Ik weet het, je denkt misschien dat het zweverig is en dat je alleen dingen gelooft als je het echt gaat zien maar dit is wetenschappelijk onderbouwde materie.

 

Het gaat hier over aanvoelen en intuïtie. 

In jouw interne leefwereld is er iets als jouw unieke hart intelligentie of intuïtie die zelden aan het woord komt. Niemand heeft je dit ooit geleerd. Integendeel het werd je eerder ontleert je intuïtie te volgen. Je bouwde je leven op basis van heel wat overtuigingen en die regeren in jouw leefwereld op dit moment. Op die manier leef je niet je hoogste potentieel maar laat je je leiden door limiterende gedachten. Het gevolg hiervan is dat je lastige emoties ervaart, niet gelooft in jezelf en daardoor niet de juiste stappen zetten en niet de opportuniteiten aantrekt die je verdient. 

 

Jouw kracht en unieke energie zitten in je hart en je kan het laten spreken, alleen moet je je ziel even laten ontwaken en dat doe ik graag samen met jou. De magie zit er in om hart en brein samen te laten werken. In het digitale e-book gaan we dat in 4 stappen doen. Je kan het pdf bestand afdrukken of lezen op je gsm of tablet. Het bestaat uit 28 waardevolle bladzijden waarin tekst en oefeningen staan. 

You often feel tired not because you've done too much but because you've done too little of what sparks a light in you!
Claim je spark en download het e-book!

1R3A3934.jpg
bottom of page