top of page

Laat ons samen een impact maken en van deze lancering een succes maken.

Heb je zin om de wereld samen met mij milder te maken? 

Wil je ook dat zoveel mogelijk mensen zelfliefde en zelfvertrouwen ervaren? 

 

Vind je dat iedereen hun leven zou mogen inrichten volgens de universele wetten zodat ook zij de kan krijgen om echt te gaan leven? 

Dan wil ik je graag vragen om deze pagina aandachtig te lezen voordat je je aanmeldt als affiliate member. 

Op deze pagina wordt alles uitgelegd. Zie ook de Faq op het einde van deze pagina. Daar worden al je vragen beantwoord.

Heb je daarna nog vragen? Stuur mij dan een dm op Instagram.

Energie  en liefde in de wereld verspreiden, dat gebeurt er pas magie!

Laat ons samen die magie creëren!

Liefs

Olivia
 

D4D34454-9C26-41C5-86F6-D6501BFB75B4_1_105_c.jpeg

Affiliate zijn betekent dat als iemand via jouw persoonlijke link de training koopt, dan krijg jij een mooi deel van het aankoopbedrag namelijk 99 euro.

 

Yes! Ik weet het! Het is een hoog bedrag. Ik stort 99 euro! op jouw rekening als jij iemand met de juiste intentie iemand kan aanleveren die baad heeft bij het volgen van de Inner Light cursus. 

ik waardeer het zó enorm dat de training gepromoot wordt en daarom wil ik daar ook iets groots voor terug doen!

Je weet wat de cursus voor jou doet en je wenst dit voor je een vriend (in) of kennis ook. Je wilt dit voor hen ook!

 

Affiliate zijn voor een training waar je oprecht enthousiast over bent en zelf veel resultaat door hebt behaald kan je echt financieel veel opleveren als je goed wordt in dit oprecht en authentiek delen.

Hoe werkt het?

 

Als jij hier mee aan de slag wilt of als je voelt dat dit iets voor je is, dan kan je mij een mailtje sturen naar info@oliviajones.be. Er wordt dan een unieke link voor je gemaakt met alle info omtrent de Inner Light cursus en de mogelijkheid om je in te schrijven. Die link wordt met je gedeeld die jij op jou beurt dan deelt met mensen die interesse hebben in de cursus. Binnen de 30 dagen wordt het bedrag op jouw rekening gestort.
Naar mate de lancering vordert stijgt ook de prijs per fase.

 

D.w.z. dat elke betaling die geregistreerd werd op jouw link in deze periode zal uitbetaald worden binnen de 30 dagen.

0CB100AD-E90B-4EA9-8E8F-0632EDB060B9.jpeg
Affliliate

Enkele ideetjes: Kies hier een manier uit die het beste voor je voelt. 

 

 • Praat over de cursus met je vrienden of kennissen

 • Instagram: deel in je stories of post wat de training jou heeft opgeleverd en vraag om je een DM te sturen voor meer info waar je de link deelt.

 • Facebook/Linkedln: schrijf een post over je resultaten en plak de link in de post.

 • Schrijf een blog over jouw resultaten en manifestatie door de Inner Light Cursus en deel hierin jouw link.

 • Youtube kanaal of Podcast. Deel hier je resultaten en zet de link in de omschrijving.

 Denk je nu “jaaa dit wil ik!” Wat moet je dan doen? (lees dit hieronder even zorgvuldig door)

Stap 1.

Om deel te kunnen nemen aan het affiliate programma moet je je eerst als partner aanmelden. Dat kan je doen via mail: info@oliviajones.be. Jouw gegevens en bankrekening wordt genoteerd zodat uitbetalingen snel kunnen plaats vinden. Vergeet deze gegevens dus niet te vermelden in je aanmelding. 

Stap 2:

 

Je ontvangt 2 linken via mail. Dit kan 24 u duren.

1) Je krijgt jouw unieke link om de betaling door te voeren door jou vriendin of kennis.

2) Je krijgt de link van de pagina waar alle gegevens van de cursus opstaan zodat je de persoon die jij wil zien groeien alles over de Inner Light cursus kan lezen om de juiste beslissing te maken.

Jouw link staat op actief zo lang de lancering duurt. Daarna is de link niet meer geldig en zullen er ook geen uitbetalingen meer gedaan worden op jouw rekeningnummer.

Stap 3:

 

Je bent helemaal klaar om met mij een magic creator te worden! 

Deel over de cursus vanuit een pure en liefdevolle intentie. Je ontvangt 70 euro per verkoop.

 • Ik voel dat dit iets voor mij is maar ik vind het zo spannend om te investeren.
  Het is heel normaal als je het spannend vindt om die investering te doen. Sterker nog, het is zelfs de bedoeling om dit echt spannend te vinden. 🙈 Vanaf de inschrijving is het proces al begonnen. Instappen in een traject is spannend en het vraagt iets van je. Door je in te schrijven neem je verantwoordelijkheid op voor jouw succes. Je mag dit ook doorvoelen. De spanning is noodzakelijk om next level te gaan. Het hoort spannend te zijn. Niet aanmodderen of blijven hangen in een uit de hand gelopen hobby en de verloning die daar bij past. Nee, we gaan voor de versie van jezelf als CEO van je leven en je bedrijf. Vanuit die energie maak je die investering. Je verdient de kostprijs van dit traject in een kort termijn terug omdat ik je net verdienmodellen aanleert die mooie resultaten brengen op kort termijn. Het is zo belangrijk om te investeren in jezelf om je impact groter te maken. Zo zorg je er voor dat je resultaten kan neerzetten en zet je je bedrijf in z'n kracht. En nu ligt de bal in jouw kamp. Doorvoel het proces helemaal en als je een volle ja voelt vanuit je buik… Dan weet je het! ☺️
 • Ik heb steeds weinig tijd. Is deze cursus haalbaar voor een druk bezette vrouw?
  Je gaat ongeveer 2 uur per week aan het traject werken. Te weinig tijd hebben is een illusie. Het is interessant om te zien wat aan de oorzaak ligt van de stem die deze zin steeds herhaalt. Als je echt een bedrijf wilt hebben die goed draait, dan moet je minstens 4 uur per week werken binnenin je bedrijf. In het MMU traject zien we dat te weinig tijd hebben een patroon is die we vaak inzetten om iets niet te moeten doen. Die patronen zorgen er voor dat we vaak niet doen wat moet gedaan worden. Dat heet ruis. Daarom hebben zijn we het allemaal altijd druk. Dit pakken we aan in het traject. Je kan ondernemen vanuit je natuur en tijd en ruimte ervaren. Ik persoonlijk heb een lege agenda. Het is een zaligheid. Dat kan ik je vertellen. Het is ook waar je commitment naar toe gaat. Waar wil je staan? Hoort daar een overvolle agenda bij? Of wil je dit gaan aanpakken? In het MMU traject gaan we all in om dit aan te pakken. What will move the needle zeg ik mezelf altijd dus… Wat gaat jou dichter bij je doel brengen? Welk leven wil je? Economie of first class?
 • Zal ik wel resultaten halen uit dit traject?
  De resultaten zijn mind blowing! De leden van MMU kopen nieuwe auto's, reizen, gaan sneller met pensioen en leiden een first class life. Wat is het je waard om die stroom te voelen van vervulling en volledigheid? De inkomstenstroom, de flow van orders, het verrassingseffect van het universum die voor je zorgt? Ik denk ook aan vrijheid en financiële vrijheid. Wat is je dat waard? Ook wil ik je dit nog vragen. Wat heeft het je al gekost (in energie, tijd en geld) om dit op je ééntje uit te zoeken? Het is makkelijk om kennis op te doen maar het implementeren blijft vaak op de achtergrond. Weten is niet genoeg. Het MMU traject gaat over het implementeren van de kennis en dat zorgt voor mega resultaten.
 • Ik ben een startende ondernemer en ik heb nog niet concreet wat ik precies ga doen. Komt het traject niet te vroeg?
  Helemaal niet. In de eerste module maken we helemaal helder wat je why is. Jouw doel en je missie in dit leven. Daarna maken we helder welke talenten in je zone of genius passen. Dit is noodzakelijk om in alignment te ondernemen zodat het ook helemaal gaat stromen zelfs van in het begin. Het Mindset Unlocked traject is het mooiste cadeau die je jezelf als startende ondernemer kan geven omdat dit, jouw why, visie en purpose helder hebben, zorgt dat je teleurstelling, tijd en geld gaat besparen. Ik zie vaak ondernemers veranderingen aanbrengen in hun bedrijf omdat ze hun why niet helder hebben en dus maar gewoon van start gaan met iets waarvan ze denken dat het verkopen van een bepaalde dienst of product het wel eens zou kunnen zijn. Na enige tijd merken ze dat het toch niet helemaal klopt met wat ze in de wereld willen zetten. Hoe voelen ze dat aan? Door dat het niet stroomt. Niet genoeg klanten, sleuren en trekken, veel moeten en keihard werken voor weinig. Met dit traject sla je al die cross roads over en maak je vanaf het begin helemaal helder wat je nu precies wilt doen en op welke mensen je een impact wil maken. Dit is key is het opzetten van een succesvolle onderneming.
 • Gaat het traject volledig online door? Word ik aan mijn lot overgelaten?
  Het Mindset Unlocked traject gaat volledig online door. Het is belangrijk om te weten dat je niet aan je lot wordt overgelaten. Dit is niet het traject die je in je kast laten liggen. Je doet dit traject niet alleen. 2 wekelijks komen we samen in een live sessie waar ik je vragen beantwoord en waar ruimte is om 1 op 1 te werken. Dat zorgt voor verbinding tussen de leden zelf. Het is heel mooi om te zien hoe veilig de leden zich in de groep voelen. Er is verbinding en de energie in de groep werkt aanstekelijk. Je kan er jezelf zijn en je wordt gedragen door de groep. Er is ook een Whatssapp groep waardoor laagdrempelig wins, successen maar ook struggles gedeeld worden.
 • Ik durf mezelf niet bloot te geven in een gesloten groep. Is het een must om dit te doen?
  Je bent nooit verplicht om verhalen te delen. Weet dat dit ook anoniem kan. Dit is precies waarom je deze cursus nodig hebt. Dit is vast de gedachte die elke vrouw bij het instappen in de gesloten Facebook groep ervaarde. Het is spannend. Het is een stuk faalangst want wat gaan de anderen van je denken? Het delen van je struggles helpen je door het je proces heen. Tijdens de start van Mindset Unlocked waren heel wat vrouwen timide maar de liefde in de groep en de samenhorigheid zorgt er voor dat er heel wat gedeeld wordt. Het is jezelf een stuk losmaken van belemmerende patronen door te zeggen wat je voelt en het werkt erg bevrijdend. Je bent dan ook ok zoals je bent met alle emoties en je zijn. Het sterkt je en de groep vrouwen die nu reeds leden zijn. In de groep heerst diep respect en liefde voor elkaar. Er wordt niet geoordeeld.
 • Ik ben bang om het innerlijke werkt te doen. Hoe heftig is de cursus?
  Het is zo dat de cursus op een zeer milde manier gegeven wordt. Het innerlijke werk doe je vooral bij het invullen van het werkboek en de zelfhypnoses/meditaties. Dit wordt het boek van je leven en het boek die de evolutie die jij maakt zal weergeven. Meditaties en hypnose maken zaken los of doen je naar situaties kijken op een andere manier. Het werkt erg helend en verhelderend. Zal het met momenten pijn doen? Ja, waarschijnlijk wel. Moet je even door de pijn om vrijheid in je manier van zijn en denken te creëren? Ja, dat is nodig. Heeft er ooit iemand zich beklaagt het gesloten deurtje open te maken en de schade aan te kijken? Nee! Integendeel. Het is eerder een keuze die maakt. Welke pijn is voor jou het grootst? Je hele leven lang krijg je lessen. Elke week bots je tegen weerstand op of voel je iets die moeizaam loopt. Je hebt nog vele jaren te gaan dus welke pijn kies je? De pijn van het voelen van de weerstand en niet weten wat je er aan kan doen? Er dagen op te lopen kniezen? Weten dat er veel balast op je schouders rust en dat je het maar moet blijven verdragen? Dat knagende gevoel die jou test? Hoe ver kan ik je vandaag brengen? Hoe vaak ga je snauwen en hoe vaak ga je jezelf vandaag met de grond gelijk maken? Of kies je voor de pijn van het verantwoordelijkheid en nemen en je leven anders in te richten. Het aankijken van je demonen (die je niets meer kunnen maken) en zien welk licht jij er op kan laten schijnen. Kies je voor de slachtofferrol of kies je voor de kracht van verantwoordelijkheid nemen en het aanpakken van die demonen. De waarheid is dat er altijd wel iets is die er voor zorgt dat jij de stap niet zet. Er is altijd wel een reden om niet aan jezelf te werken en in die pijn te blijven hangen. Het is als een pijnlichaam die steeds groter wordt naar mate jij het voedt tot je overschaduwt wordt en dan spreken we van een burn out of een depressie. Het begint allemaal bij het maken van een keuze. Let op! Niet kiezen is ook kiezen. Uitstelgedrag is een keuze. Zeg nu eens... Welke pijn is voor jou het grootste? Slachtofferpijn of de pijn van het verantwoordelijkheid nemen en de baas zijn over jou leven. Kiezen om je niet te laten leiden door oude wonden, belemmerende gedachten, onomkeerbare verkeerde keuzes die je maakte? Wat kies je? Victim of goddess?
3543D149-C5D4-4DC2-A8E4-311E50273835_1_105_c.jpeg

Dan rest je nog 1 ding: Aanmelden als affiliate!

 Ik hoop al je vragen al zoveel mogelijk te hebben beantwoord. Mocht je ondanks dat toch nog een vraag hebben die niet beantwoord wordt op deze website pagina, dan verwijs ik je graag door naar info@oliviajones.be

bottom of page