top of page

SOCIAL MEDIA
MONEYTIZER

SoulfulPortraits-PARIS-35-2.jpg

Het ultieme storytelling sales  programma met complete toolkit dat jouw volgers gaat omzetten naar klanten vanuit verbinding adhv een bewezen strategie zonder dat je gaat schreeuwen maar dat je inkomsten gaat genereren met gemak en plezier. 

Instagram moneytizen? hoe doe je dat, Olivia? 

Het lijkt soms zo onmogelijk! Hoe geraken mensen aan al die volgers? Dat is toch veel te vermoeiend? 

Wie heeft daar tijd voor? 

Wil je ook weten hoe je makkelijk van je Instagram profiel een money machine kan maken en dat je exact weet wat te posten om moeiteloos impact te maken zonder hard te schreeuwen? Check even dit 👇

 • Je voelt dat wanneer je over je aanbod praat er een doodse stilte volgt. Je staat te schreeuwen in een lege zaal

 • Je blijft volhouden om uit te leggen hoe waardevol je product of dienst is zodat mensen begrijpen wat je aanbod waard is, maar dat valt je zwaar 😑

 • Je verkoopt vanuit een needy energie. "Die inkomsten mogen nu wel eens komen", is wat je denkt. 

 • Je voelt je onzeker bij elke pitch en je vindt het lastig om jezelf terug te herpakken na elke ontgoocheling 😵‍💫

 • Het maakt je onzeker

Nu is het tijd om vanuit gemak en plezier sales te doen adhv een strategie die wel voor je werkt.

 Storytelling Sales Wizard mock up.jpg

Wat de mensen over mijn coaching vertellen:

2BD5BC83-8473-45ED-AD69-C1A8DEE7AE62_1_201_a.jpeg
A6A1BD3C-84A5-4C39-88EE-47543BD577F5_1_201_a.jpeg
D4E0BA26-18F1-42D7-84A1-065195B2AE20_1_201_a.jpeg
7A38288F-55C8-47A1-B35D-A54FC0C563CB_1_201_a.jpeg

Hoe heerlijk is de energie van die automatische betalingen? 
Fantastisch hoe die automatische systemen werken. Zonder enige ervaring begon ik er aan en kijk eens aan! Betalingen komen binnen terwijl ik slaap.

 Veerle D. 

Komt dit bekend voor? 

Je scrolt op Instagram en je ziet het volgende:

 • Coaches en mentoren maken duizenden euro's omzet dankzij hun social media kanaal. Je ziet mensen impact maken en je voelt je gefrustreerd omdat het bij jou niet lukt. #oneerlijk 😰

 • Mensen die met hun droomklant samenwerken dankzijn hun Instagram profiel en stories. Ze halen een 6 figure omzet en dat allemaal vanaf hun gsm!

Ik begrijp je. Je gunt het een ander maar je voelt dat je ook hard je best doet en je begrijpt niet waarom je geen impact maakt. Je 6 figure omzet blijft uit en je wordt er zo moe van.

Wanneer je op zoek gaat naar advies hoor je steeds hetzelfde:

 • Je moet consistent posten

 • Durf meer te pitchen

 • Ga in verbinding met je volgers

 • Laat jezelf meer zien en dat op een authentieke manier

Je raapt je moed bij elkaar en omdat je overtuigd bent dat je aanbod erg waardevol is, start je opnieuw maar iedere keer je dat doet:

 • valt er een doodse stilte en reageert er niemand op je aanbod. Het voelt vreemd voor je om je aanbod te pitchen. Je zegt die dingen omdat je ze moet zeggen maar het voelt niet goed voor je.

 • je doet er uren over om stories te maken. Je hebt geen inspiratie meer en voelt een enorme druk want je hebt nog andere dingen te doen. Hello! je hebt ook een leven. 🫥

Het is ding is... Als je niet de juiste woorden gebruikt (messaging) dan verspil je niet alleen veel tijd en energie maar laat je geld op tafel liggen. Veel geld!

Daarbij komt dat je misschien niet goed weet...

🤔hoe je stories moet maken en vind je het lastig en vermoeiend

😑misschien heb je last van imposter syndrome: wie ben ik om van te leren…

🫣je wil zo graag mensen helpen maar wat je ook doet, mensen kopen gewoon niet…

😑je wil zo graag impact maken, daarom ben je ondernemer geworden toch? Sterker nog, misschien denk je aan opgeven. 

Onthoud goed! Adhv kleine veranderingen kan dit allemaal veranderen ook als je nog niet veel volgers hebt.

​Hoe zou het zijn als je Stories zou kunnen delen die gewoon vanzelf en moeiteloos lijken te gaan, met de zekerheid dat ze leiden tot leads, aanvragen, boekingen en verkopen, ZONDER dat ongemakkelijke of opdringerige gevoel? 😊

Ik begrijp volledig hoe moeilijk het kan zijn om "dagelijks op te dagen" en mensen te laten zien hoe waardevol je aanbod is. 

Als ondernemer heb je een doel en dat doel is niet verkoper worden. Je weet dat jouw aanbieding er waardevol is, maar hoe krijg je mensen zover om dit te zien, zonder wanhopig of opdringerig over te komen?

Bovendien, wie heeft er tijd om visuals en boomerangs te maken, tekst te schrijven en vloggen in je stories en om ervoor te zorgen dat je de juiste mix hebt? En dan hebben we het nog niet eens gehad over het proberen uit te leggen waarom jouw aanbod levens zal veranderen voor de mensen die jouw verhalen bekijken!

Het is NODIG dat je leert hoe je moet verkopen, maar je wilt ook niet uitgeput raken en je leeg voelen nadat je al die moeite hebt gedaan en niets hoort.

Daarom heb ik de oplossing gecreëerd voor al het bovenstaande. 🤗 

Mijn Storytelling Sales Wizard helpt je OM HEEL VEEL van je aanbod te verkopen, heeft een GROOT impact op de omzet die jij gaat draaien. Het ripple effect op je leven is enorm.

 

 • Comfort van je dagelijkse leven.

 • Moeiteloos, eenvoudig, snel verkopen van je aanbod

 • Het soort ripple effect dat letterlijk jouw bedrijf en jouw leven zal veranderen. 😊

The storytelling Sales Wizard is niet

 • zomaar wat sales tricks

 • zomaar wat inspiratie om stories te maken

 • zomaar een lijst met story hacks om je views omhoog te krijgen

The storytelling Sales Wizard is de formule die je nodig hebt om vet veel sales te doen via je Instagram stories en is :

de formule elke dag sales te genereren via Instagram stories. 

We gaan van

 

 • urenlang nadenken over welke stories je moet creëren naar stories maken in enkele minuten

 • dat vreemde onwennige gevoel tijdens het pitchen van je aanbod naar delen over je aanbod met trots en zelfvertrouwen. 

 • schieten met losse flodders en hopen dat wat je post zal werken naar posten adhv scripts die je sales opleveren en je fantastische klanten

 • van doodse stilte naar het ontvangen van aanmeldingen tijdens etentjes met je vrienden, playdates en massages

Ik ben er zo van overtuigd dat dit je gaat helpen sales te genereren dat ik je gedurende 14 dagen na je aankoop je geld onmiddellijk terug geef wanneer blijkt dat je geen sales uit deze Storytelling sales wizard haalt. 

Zo zelfverzekerd ben ik over deze strategie. 

STORYTELLING SALES WIZARD

Het ultieme storytelling sales  programma met complete toolkit dat jouw volgers gaat omzetten naar klanten vanuit verbinding adhv een bewezen strategie zonder dat je gaat schreeuwen maar met gemak en plezier. 

 Storytelling Sales Wizard mock up.jpg

Wat houdt het in? 

Je krijgt een vet uitgebreid programma met een compleet stappenplan over hoe je met fun & ease vet goed kunt worden in verkopen op je stories. 

Les 1

Leer hoe je een branding opzet adhv tools die jou zal helpen het vertrouwen te krijgen van je ideale klant. Wil je een grote impact maken? Dan heb je deze tools nodig. Zet jezelf als merk neer en leer mensen in een oogwenk de link leggen met jou en je brand. Hoe duidelijker je brand, hoe vlotter je sales gaan.

Les 2

Leer hoe je moeiteloos stories creëert door jezelf op de markt te positioneren op jouw authentieke manier. Nooit zal je nog inspiratieloos zijn! Creëer voor jezelf ruimte op de markt door persoonlijk branding toe te passen zodat klanten niet langer meer twijfelen over je aanbod maar makkelijk tot kopen overgaan.

 

Les 3

 

Leer hoe je jezelf kan laten zien stap voor stap, ook wanneer je dit ontzettend spannend vindt. Dit kan ook moeiteloos verlopen zonder dat onbehagelijk gevoel. In deze les leer je hoe je je energie aanstekelijk kan maken zodat mensen aan je lippen hangen. 

 

Les 4

Je bent vast een krak in je vak maar eerlijk... Verkopen is een vak apart. Sales skills zijn cruciaal en niet weg te denken in je bedrijf. Geen sales skills, geen bedrijf! Het is hard maar zo is het. Laat je talent niet verloren gaan omdat sales doen op dit moment nog een ding voor je is en leer hoe je met gemak en plezier sales kan doen aligned met wie je bent. Sales doen zal nog nooit zo makkelijk geweest zijn voor je. 

Les 5

Leer de psychologie achter sales en leer hoe jij jouw ideale klant kan aantrekken door het toepassen van de juiste messaging in je stories. Elk woord die je gebruikt is belangrijk en maakt of breekt je bedrijf. Er zijn geen 10 manieren om je ideale klant aan te spreken. Die ene juiste manier, leer je hier!

Les 6

Leer hoe je 5 verschillende soorten stories kan maken adhv prompts en scripts die er voor zal zorgen dat mensen je aanbod makkelijk gaan aankopen. Je leert over hoe je content kan maken die in je dag past en die je makkelijk kan creëren door gewoon te leven en je ding te doen. 

Je zal nooit meer inspiratieloos zijn adhv deze strategie.

Je stopt met het afschieten van losse flodders die vragen bij je oproepen zoals: "zal dit wel werken?" en " is dit wat ik moet posten zodat mensen zullen van mij kopen?".

Ik deel je een bewezen doeltreffende strategie waardoor je dagelijks jouw aanbod met gemakt en plezier kan verkopen.

Het is de formule die je helpt je story views te verhogen en om de kijkers van je stories jouw favoriete klanten te maken. Storytelling sales wizard is alles wat je nodig hebt om storytelling te doen op manier waardoor je elke dag sales kan maken slechts in enkele minuten. 

Heb je de bonussen al gezien? 

1. Het Storytelling Sales Wizard inspiration guide
Leer op een creatieve manier van je leven pakkende stories te maken waardoor je elke dag sales gaat genereren zonder te salesy over te komen ook op dagen waarop je heen zin hebt om jezelf te laten zien.

2.  Storytelling sales wizard The Scripts
Leer woord voor woord hoe je teksten voor je stories kunt schrijven adhv voorgemaakte scripts die telkens sales genereren. Copywriting is onmisbaar in je stories! 

3. Storytelling Sales Wizard  The templates 
Leer via deze templates jouw volgers te bereiken en hun aandacht vasthouden. Bouw je warme tribe adhv stories en werk samen met de leukste klanten

4. Het complete Storytelling The prompts
Content maken was nooit eerder zo eenvoudig adhv van prompts. Wat moet je zeggen en hoe moet je het delen? Het is reeds voorgekauwd. Copy, paste and sell your offer!

5. Het complete Storytelling Sales Wizard werkboek
Maak 1 maal duidelijk welke messaging je gebruikt en aantrekkelijk is voor je klant in je marketing en gebruik het steeds opnieuw. Works like a charm.

1.jpg
3.jpg
77.jpg
2.jpg
60.jpg
2.jpg
51.jpg
3.jpg

Start meteen voor de prijs van € 147,- exclusief btw

Het programma die je helpt naar een 6 -7 fig business met een totale waarde van 499 euro

Nu eenmalig met 2 extra bonussen!

1. Audit van je Social media profiel en Q&A sessie

2. Money en sales energetics healing sessie

Nog meer client love:

IMG_8050.JPEG
141AE78E-26BE-4EA6-9E40-300F05725216_1_105_c.jpeg
EC812DB4-EC2C-4C67-B496-DC3E39E0741E_1_105_c.jpeg

🤔 HMMM... 

Olivia, Ik heb toch nog enkele vragen:

Ik begrijp je. Ik wil je helemaal niet overtuigen. Een investering in je toekomst, daar moet je een volle ja op voelen. 

Hier beantwoord ik veel gestelde vragen. Wil je mij persoonlijk een vraag stellen? Ik hou ervan om met jou in verbinding te gaan. 

Stuur mij het woord "sales" op Insta en dan gaan we in gesprek. Klik hier.

Ik bijt niet hoor! 😊

Hey Olivia, kan ik echt heel wat van mijn aanbod verkopen zonder salesy over te komen?

Ja, het is mogelijk om sales te doen vanuit flow zonder dat je hard moet schreeuwen. Vanuit nature ben je iemand die mensen wilt helpen. Zonder je aanbod te pitchen kan je niemand helpen. je weet dat je aanbod fantastisch is. Je hoeft geen rol te spelen. Sales hoor te doen vanuit de puurste versie van jezelf.

Ik weet zeker dat dit ook voor jou kan, eens je gebruik maakt van de strategieën die ik je aanleer in de Storytelling Sales wizard. Ben je benieuwd? 

Gaat dit programma live door? 

Het programma is opgenomen en staat helemaal voor je klaar.

Hoezo is dit programma een risicoloze aankoop?

Ik ben er zeker van dat jij dit programma echt fantastisch zal vinden. Ik ben er zo zeker van dat ik je tot 14 dagen na je aankoop nog je geld terug wil geven.

Hoeveel uur heb ik nodig om het programma te doorlopen? 

Je hebt 4 uur nodig om alle video's te bekijken. Terwijl ga je ook onmiddellijk implementeren wat je geleerd hebt en stories maken zodat je rapid sales gaat doen. Geef jezelf een uur om alle scripts om te zetten naar jouw niche en daarna heb je nog enkele minuten nodig om de stories daadwerkelijk op Instagram te plaatsen.

Wanneer je instapt in de 

 

 

 

krijg je toegang tot het  platform en krijg je:

STORYTELLING SALES WIZARD

Diamonds_Filled_PurpleHeart.png
Diamonds_Filled_PurpleHeart.png
Diamonds_Filled_PurpleHeart.png
Diamonds_Filled_PurpleHeart.png
Diamonds_Filled_PurpleHeart.png
Diamonds_Filled_PurpleHeart.png
Diamonds_Filled_PurpleHeart.png

Video lessen in de academie

Storytelling Sales Wizard- The complete sales werkboek

Storytelling Sales Wizard - The templates

Storytelling Sales Wizard - The scripts

Storytelling Sales Wizard - The prompts

Stap voor stap tutorial video's over alle technische handelingen.

Ik deel mijn scherm en toon je letterlijk wat je mag doen. 📹

Onbeperkte toegang tot het programma en de updates.

Client love XL

77.jpg
84.jpg
83.jpg
79.jpg
78.jpg
109.jpg
70.jpg

Wie is Olivia?

Olivia is expert in online programma's en mindset.

Olivia mocht de laatste 2 jaar honderden toppers helpen in hun zoektocht naar zichzelf, hun missie, hun specifieke niche en de strategie die bij hen past om een succesvolle onderneming op te bouwen die schaalbaar is zonder meer uren te werken

Onafhankelijk van locatie en tijd werken is de ultieme vrijheid die elke ondernemer zo moeten ervaren.
Wat met hard werken? Als projector zijnde heeft Olivia de energie om 4 dagen per week en 3u per dag te werken. Meer niet. Het is voor haar een luxe om op die manier echt te leven. Voluit te leven. Ze wordt niet meer geleefd en dat heeft ze te danken aan haar leuze: You work smart, you play hard en Hoe meer plezier ik maak, hoe meer geld ik verdien.
Olivia ontwikkelde met succes 3 online programma's omtrent Mindset, online aligned ondernemen, strategie, sales en marketing. Lanceren is voor haar het leukste wat er is.
Ieder jaar verdubbelde Olivia haar omzet en winst met fun en plezier. The sky is not even the limit. 
Ze leerde van de besten in Nederland, België en de USA.
Olivia is voormalig (dead tired ;)) zelfstandige vroedvrouw.

Nog meer client love 💖

"Er zit zo'n geweldige structuur in jouw programma's. Alles is zo overzichtelijk weergegeven in korte video's. Ik wist niet waar te beginnen maar nu ga ik er door. Stap voor stap. Zo eenvoudig en zo ontzettend zalig! Ik heb de tijd van mijn leven. #zinin

- Mira Lymandt (Coach)

"Er gaat niets boven de energie van de emails die je ontvangt van betalingen die doorkomen. 🥳"

- Veerle De Muynck (Rouw cosulente)

"Wauw! I love it! Het was zo een waas in mijn hoofd geworden. Nu weet ik erg helder wat mijn niche is. Eindelijk! Het klopt helemaal!"

- Melinda Moons (Vroedvrouw, coach)

bottom of page