top of page

Ben jij klaar voor The secret abundance experience

met mij? 

2024 wordt een juicy jaar vol magical experiences voor mij.

Ik voel de nood om op een dieper niveau te verbinden met de mensen om mij heen.  🤗

Voel jij dat ook? 🤗

Er volgt dit jaar heel wat maar ik wil van start gaan met een magische ervaring in levende lijve en offline. Mijn kanaal was nooit eerder zo zuiver voor manifestaties.

Dit wil ik voor jou ook.

Abundance is in the air. Het staat in de sterren geschreven. 2024 staat voor het getal 8 (tel maar op ;)).

Ik wil dat je hiervan gaat proeven en daarom wil ik je een opportuniteit cadeau doen

Tadaaaaaa!

Huddle banner ok.jpg

 

The experience: Spendeer een middag met mij en laat mij je onderdompelen in de magische wereld van abundance.

 

Deze opportuniteit wil je niet missen.😏

Hoewel the secret meet up nog geheim is en ik dus niet kan zeggen wat we precies gaan doen wil ik je dit alvast vertellen:

Een middag vol magie, queen vibes, liberation, a wave of manifestations, confidence,  joyful expansion.

Yes! Het wordt een juicy dag

 

Ben je klaar om meer te gaan spelen? Ben je klaar om die wave van overvloed op je af te laten komen en deze transformatie aan te gaan?

Note

Hell yes? Dan kan ik me voorstellen dat je je nu afvraagt wat het precies kost.

Niets, noppes, nada! Nee, Ik vraag je geen geld in de plaats. Wat ik wel wil vragen van je is een klein beetje energie en 8 minuten van je tijd om een vragenlijst van +- 20 vragen in te vullen. De vragenlijst bestaat voornamelijk uit multiple choice vragen en open vragen.

Wil jij dat voor mij doen? Yes, Olivia! Maar waarom wil je dat ik een vragenlijst invul? 

Ik wil je beter leren kennen. Ik wil weten wat je grootste verlangen is en wat je tegenhoudt je verlangen te manifesteren. Ik wil weten waarmee je worstelt omdat ik de missie heb mensen te helpen vanuit de puurste intentie. My god! Ik zie een heel ander leven voor je vol vrijheid en overvloed. Ik wil weten hoe ik je het beste kan helpen om je doelen te behalen en je dichter bij  jezelf te brengen.

I'm a woman on a mission en ik heb een brandend verlangen om mensen te helpen naar ultieme vrijheid.

What can I say! Ik zou de wereld verzetten om dit voor ieder mensen waar te maken.

Hoe gaat het in z'n werk?

Er is een vragenlijst voor ondernemers (ook ondernemers in wording) en een vragenlijst voor niet ondernemers. Je vult deze lijst zo goed mogelijk in, in je eigen woorden. Zoals je het je vrienden zou vertellen. Daar leer ik het meest uit. De informatie die je deelt blijft geheim en wordt niet gedeeld met andere organisaties, social media of een ander platform.

Hoe maak ik kans op de The secret meet up?

De laatste week van januari 2024 loot ik er 1 iemand uit die de vragenlijst zorgvuldig invulde om met mij The secret abundance experience te gaat doen. Op 2 februari 2024 maak ik de winnaar bekend. Je zal verwend worden en terwijl gaan we een deep dive doen in je innerlijke leefwereld en je helemaal manifesteer klaar maken. Super waardevol en transformerend!

Wil jij met mij deze journey maken? 

Kies dan hier een formulier uit:

Wie is Olivia?

Olivia is expert in online programma's en mindset.

Olivia mocht de laatste 2 jaar honderden toppers helpen in hun zoektocht naar zichzelf, hun missie, hun specifieke niche en de strategie die bij hen past om een succesvolle onderneming op te bouwen die schaalbaar is zonder meer uren te werken

Onafhankelijk van locatie en tijd werken is de ultieme vrijheid die elke ondernemer zo moeten ervaren.
Wat met hard werken? Als projector zijnde heeft Olivia de energie om 4 dagen per week en 3u per dag te werken. Meer niet. Het is voor haar een luxe om op die manier echt te leven. Voluit te leven. Ze wordt niet meer geleefd en dat heeft ze te danken aan haar leuze: You work smart, you play hard en Hoe meer plezier ik maak, hoe meer geld ik verdien.
Olivia ontwikkelde met succes 3 online programma's omtrent Mindset, online aligned ondernemen, strategie, sales en marketing. Lanceren is voor haar het leukste wat er is.
Ieder jaar verdubbelde Olivia haar omzet en winst met fun en plezier. The sky is not even the limit. 
Ze leerde van de besten in Nederland, België en de USA.
Olivia is voormalig (dead tired ;)) zelfstandige vroedvrouw.

Wat mijn klanten over mij zeggen 💖

"Er zit zo'n geweldige structuur in jouw programma's. Alles is zo overzichtelijk weergegeven in korte video's. Ik wist niet waar te beginnen maar nu ga ik er door. Stap voor stap. Zo eenvoudig en zo ontzettend zalig! Ik heb de tijd van mijn leven. #zinin

- Mira Lymandt (Coach)

"Er gaat niets boven de energie van de emails die je ontvangt van betalingen die doorkomen. 🥳"

- Veerle De Muynck (Rouw cosulente)

"Wauw! I love it! Het was zo een waas in mijn hoofd geworden. Nu weet ik erg helder wat mijn niche is. Eindelijk! Het klopt helemaal!"

- Melinda Moons (Vroedvrouw, coach)

bottom of page