top of page
1R3A3066.jpg

Religion of the Mystic CEO

Ancient Spiritual Laws for Aligned Success in Entrepreneurship

SUCCES CREËREN IS ZOVEEL MEER DAN EEN GOEDE SALESPAGE EN EEN FANTASTISCH AANBOD.

Succes voor jezelf creëren vraagt meer dan wat je op het eerste zicht denk dat er voor nodig is. 
Het is meer dan alleen een profiel aanmaken op Instagram, een website bouwen en een salespitch doen.

Althans dat is wat ik vanuit mijn expertise leerde wat nodig is voor de sensitive achiever ondernemers. 
Deze ondernemers zijn erg sensitief als het op aanvoelen aankomt. Dat maakt het niet makkelijk want alles moet goed voelen alvorens ze successen kunnen boeken. De juiste klanten, juiste messaging (bye bye emotion dead Chatgpt bot), de juiste prijs, de juiste energie (alignment) en zoveel meer.  Er moet maar 1 klein knikje in de kabel zitten en je verkoopt niet omdat je sensitiviteit het opmerkt dat het niet helemaal resoneert.  

Het slechte nieuws? Je kan je sensitiviteit niet uitzetten. Je moet het voor jou laten werken. 
Het goede nieuws is... Waaaaah! Je kan dit voor jou laten werken. This is the only way en omg! Hello intuitief ondernemerschap! Kom in de flow en ontdek hoe die code voor jou werkt.... You're golden! 

 

Waarover gaat dit programma:

Religion of the Mystic CEO gaat over het creëren van succes in je bedrijf adhv oude krachtige spirituele wetten en spreuken die oud spiritueel leraars ons hebben gebracht om portalen te openen om succes en prosperity te creëren voor hun studenten. In de manifestatie leer wordt vaak gesproken over manifesteren en de universele wetten maar hebben we enig idee hoe ze werken en wat ze precies zijn?

Ondertussen worden de universele wetten gebruikt maar niet meer op de rauwe en natuurlijke manier. Ze hebben op die manier hun essentie en veel kracht verloren. 

Ik wil je de spreuken voor succes en het ontvangen van boodschappen, hinches zoals we ze in de jaren 1500 heetten niet ontzeggen. Ze hebben een naam en werken erg krachtig. Yes! Er is een law of karma en er is de law violation. Open your gate to wealth!

Maar er is meer nodig dan alleen weten. Dit programma is voor ondernemers die al heel wat kennis op zak hebben omtrent spiritual law. We gaan de basics niet meer doorlopen. 

We gaan IMPLEMENTEREN. Als jij voelt dat je vast loopt op het uitvoeren van je ideeën en het zien van resultaten zwart/wit, dan ben je hier op de juiste plek.

Jouw bedrijf heeft wat van je nodig. CEO mentaliteit waardoor werkelijk dingen gaan shiften en resultaten geboekt worden. Gedaan met sloppy denken en losse vinger werk. Met deze Religion of a CEO ga jij een autoriteit worden in je vakgebied.

In dit programma gaan we in 8 sessies The religion of the mystic CEO belichamen en de code integreren op celniveau. Zoals oud spirituele leraars het probleem (schaarste in succes) van hun studenten zagen en het woord uitspraken als in "giving word" met krachtige spreuken ben ik helemaal klaar om dit met jou te gaan doen. Je wordt 1 op 1 gecoacht (in groep) op jouw persoonlijke situatie op gebied van mindset en aligned strategies voor jouw bedrijf. 

Voor wie is Religion of the Mystic  CEO?

🤩 Voor sensitive achievers die koste wat koste voor succes willen gaan.
🤩 Voor de vrouw die de code wil kraken op gebied van sales
🤩 Voor de vrouw die wil stralen in haar bedrijf vol zelfvertrouwen en focus op zichzelf en haar klanten. De rest is dead to you. 
🤩 Voor jij die strategisch alles volgens het boekje doen maar maar je echt spiritueel wilt ontplooien
🤩 Je weet hoe mindset werkt en je weet hoe manifesteren werkt maar nu wil je echt resultaat zien
🤩 Je wil alignment voor jou laten werken zodat je met fun and ease sales kan gaan doen. 
🤩 Je wil de kriebels in je buik voelen terwijl je een knaller van een business neer zet en sales doet met de leukste klanten.

 

Voor wie is het niet?

🤐 Het is niet voor jou als je denkt dat inschrijven genoeg is of als je geen tijd wil vrijmaken om dit programma te volgen. 

🤐 Als je je nog laat tegenhouden door blokkades zoals: Ik heb er geen tijd of geen geld voor en ik weet niet of dit voor mij zal werken. Dan raad ik je aan om mijn programma Inner light te volgen. Zo begin je met een goede basis. Ik wil commitment van je in de zin van: Ik schrijf me in en ik weet dat ik succes haal. 🔥 HET IS EEN FUCKING WETEN! #statementofaCEO

🤐 Ik wil enkel dat je inschrijft als je een die hard bent in het maken van de beslissing dat je een succes magnet bent en dat je je daar ook toe committeert. Bullshit excuses geven we geen kans.

Ik werk enkel samen met mensen die zich committeren en die openminded zijn. Je bent bereid om iedere week tijd vrij te maken om dit traject te volgen en te implementeren tijdens de live sessies. 
 

Wat mijn klanten over mijn coaching vertellen:

2BD5BC83-8473-45ED-AD69-C1A8DEE7AE62_1_201_a.jpeg
A6A1BD3C-84A5-4C39-88EE-47543BD577F5_1_201_a.jpeg
D4E0BA26-18F1-42D7-84A1-065195B2AE20_1_201_a.jpeg
7DDDBDBC-1DC4-4EEC-87A5-754E40CFA88F_1_105_c.jpeg
434AF221-8F9E-4DB8-8A94-0B783D17FB2A_1_201_a.jpeg
2D042EF4-9EA3-4CB8-94D7-E645894396B4_1_201_a.jpeg
141AE78E-26BE-4EA6-9E40-300F05725216_1_105_c.jpeg
A763A5EA-3E3E-41F5-AB09-F12709081D2E_1_201_a.jpeg

Inhoud van Religion of the Mystic CEO? 

Ik word helemaal warm van de inhoud van het programma: Religion of the Mystic Successful entrepreneur

Hier deel ik al wat van wat we gaan doen in de 2 eerste sessies:

Sessie 1

In de eerste sessie leggen we de connectie met de infinite intelligence. Adhv spreuken zetten we het eerste portaal open voor succes. Je komt uit je soul sleep. Word je bewust van de energie van je bedrijf in de vierde dimensie. Leer de eerste wetten kennen van spiritual law geschreven door ancient spiritual teachers.

Module 2

Wish without worry. Creëer je eigen religie rond het halen van de zotste doelen met je bedrijf. Deal met de law of non resistance om compleet te worden als entrepreneur. Leg de vinger op wat jouw blokkade is die je nog tegenhoudt om vet succesvol te worden. Doorbreek je inkomsten plafond adhv de oefening: Magic purse. 

De inhoud van de volgende 6 sessies houdt ik nog even geheim. 🤫 Spannend he. 

Bonussen:

 1. 1 op1 coaching in groep. Dit is niet een traject waarin je niet gezien wordt. Ik zie jou in je unieke situatie en ik coach je door je blokkade heen. Het enige wat jij hoeft te doen is prioriteit maken van je succes. Show up!

 2. De allernieuwste magical affirmaties voor succes en vet veel aanmeldingen voor je aanbod.

 3. De ancient magical spreuken als slaap meditatie voor her programmatie op het diepste niveau (neuroplasticiteit)

Success is not a secret, it's a system.

Wat is de investering in je bedrijf? 

Eénmalige betaling ipv 1999 euro

999,00 euro

Excl. BTW

Betaling in 4 termijnen ipv 599 euro

277,00 euro

Excl. BTW

95F25F0B-9BA9-4368-8E84-B0CC2380AEC6_1_105_c.jpeg

Dit is wat je nodig hebt als je echt op energetisch en op mind niveau wil afgestemd zijn met het universum. Samen maken we het portaal open naar oneindig succes. 

Nog meer client love:

IMG_8050.JPEG
D3E98095-CA15-45B9-A7CB-DA970B8C208F_1_105_c.jpeg
53FA8908-817D-4BD3-BC51-426A1C275697_1_201_a.jpeg
4B7D33FF-F50F-472B-AF97-BBEA8E47C880.jpg
A831140A-0ECB-4D04-B5D5-4C0543C0183F_1_201_a.jpeg
124 (3).jpg
 • Ik voel dat dit iets voor mij is maar ik vind het zo spannend om te investeren.
  Het is heel normaal als je het spannend vindt om die investering te doen. Sterker nog, het is zelfs de bedoeling om dit echt spannend te vinden. 🙈 Vanaf de inschrijving is het proces al begonnen. Instappen in een traject is spannend en het vraagt iets van je. Door je in te schrijven neem je verantwoordelijkheid op voor jouw succes. Je mag dit ook doorvoelen. De spanning is noodzakelijk om next level te gaan. Het hoort spannend te zijn. Niet aanmodderen of blijven hangen in een uit de hand gelopen hobby en de verloning die daar bij past. Nee, we gaan voor de versie van jezelf als CEO van je leven en je bedrijf. Vanuit die energie maak je die investering. Je verdient de kostprijs van dit traject in een kort termijn terug omdat ik je net verdienmodellen aanleert die mooie resultaten brengen op kort termijn. Het is zo belangrijk om te investeren in jezelf om je impact groter te maken. Zo zorg je er voor dat je resultaten kan neerzetten en zet je je bedrijf in z'n kracht. En nu ligt de bal in jouw kamp. Doorvoel het proces helemaal en als je een volle ja voelt vanuit je buik… Dan weet je het! ☺️
 • Ik heb steeds weinig tijd. Is deze cursus haalbaar voor een druk bezette vrouw?
  Je gaat ongeveer 2 uur per week aan het traject werken. Te weinig tijd hebben is een illusie. Het is interessant om te zien wat aan de oorzaak ligt van de stem die deze zin steeds herhaalt. Als je echt een bedrijf wilt hebben die goed draait, dan moet je minstens 4 uur per week werken binnenin je bedrijf. In het MMU traject zien we dat te weinig tijd hebben een patroon is die we vaak inzetten om iets niet te moeten doen. Die patronen zorgen er voor dat we vaak niet doen wat moet gedaan worden. Dat heet ruis. Daarom hebben zijn we het allemaal altijd druk. Dit pakken we aan in het traject. Je kan ondernemen vanuit je natuur en tijd en ruimte ervaren. Ik persoonlijk heb een lege agenda. Het is een zaligheid. Dat kan ik je vertellen. Het is ook waar je commitment naar toe gaat. Waar wil je staan? Hoort daar een overvolle agenda bij? Of wil je dit gaan aanpakken? In het MMU traject gaan we all in om dit aan te pakken. What will move the needle zeg ik mezelf altijd dus… Wat gaat jou dichter bij je doel brengen? Welk leven wil je? Economie of first class?
 • Zal ik wel resultaten halen uit dit traject?
  De resultaten zijn mind blowing! De leden van MMU kopen nieuwe auto's, reizen, gaan sneller met pensioen en leiden een first class life. Wat is het je waard om die stroom te voelen van vervulling en volledigheid? De inkomstenstroom, de flow van orders, het verrassingseffect van het universum die voor je zorgt? Ik denk ook aan vrijheid en financiële vrijheid. Wat is je dat waard? Ook wil ik je dit nog vragen. Wat heeft het je al gekost (in energie, tijd en geld) om dit op je ééntje uit te zoeken? Het is makkelijk om kennis op te doen maar het implementeren blijft vaak op de achtergrond. Weten is niet genoeg. Het MMU traject gaat over het implementeren van de kennis en dat zorgt voor mega resultaten.
 • Ik ben een startende ondernemer en ik heb nog niet concreet wat ik precies ga doen. Komt het traject niet te vroeg?
  Helemaal niet. In de eerste module maken we helemaal helder wat je why is. Jouw doel en je missie in dit leven. Daarna maken we helder welke talenten in je zone of genius passen. Dit is noodzakelijk om in alignment te ondernemen zodat het ook helemaal gaat stromen zelfs van in het begin. Het Mindset Unlocked traject is het mooiste cadeau die je jezelf als startende ondernemer kan geven omdat dit, jouw why, visie en purpose helder hebben, zorgt dat je teleurstelling, tijd en geld gaat besparen. Ik zie vaak ondernemers veranderingen aanbrengen in hun bedrijf omdat ze hun why niet helder hebben en dus maar gewoon van start gaan met iets waarvan ze denken dat het verkopen van een bepaalde dienst of product het wel eens zou kunnen zijn. Na enige tijd merken ze dat het toch niet helemaal klopt met wat ze in de wereld willen zetten. Hoe voelen ze dat aan? Door dat het niet stroomt. Niet genoeg klanten, sleuren en trekken, veel moeten en keihard werken voor weinig. Met dit traject sla je al die cross roads over en maak je vanaf het begin helemaal helder wat je nu precies wilt doen en op welke mensen je een impact wil maken. Dit is key is het opzetten van een succesvolle onderneming.
 • Gaat het traject volledig online door? Word ik aan mijn lot overgelaten?
  Het Mindset Unlocked traject gaat volledig online door. Het is belangrijk om te weten dat je niet aan je lot wordt overgelaten. Dit is niet het traject die je in je kast laten liggen. Je doet dit traject niet alleen. 2 wekelijks komen we samen in een live sessie waar ik je vragen beantwoord en waar ruimte is om 1 op 1 te werken. Dat zorgt voor verbinding tussen de leden zelf. Het is heel mooi om te zien hoe veilig de leden zich in de groep voelen. Er is verbinding en de energie in de groep werkt aanstekelijk. Je kan er jezelf zijn en je wordt gedragen door de groep. Er is ook een Whatssapp groep waardoor laagdrempelig wins, successen maar ook struggles gedeeld worden.
 • Ik durf mezelf niet bloot te geven in een gesloten groep. Is het een must om dit te doen?
  Je bent nooit verplicht om verhalen te delen. Weet dat dit ook anoniem kan. Dit is precies waarom je deze cursus nodig hebt. Dit is vast de gedachte die elke vrouw bij het instappen in de gesloten Facebook groep ervaarde. Het is spannend. Het is een stuk faalangst want wat gaan de anderen van je denken? Het delen van je struggles helpen je door het je proces heen. Tijdens de start van Mindset Unlocked waren heel wat vrouwen timide maar de liefde in de groep en de samenhorigheid zorgt er voor dat er heel wat gedeeld wordt. Het is jezelf een stuk losmaken van belemmerende patronen door te zeggen wat je voelt en het werkt erg bevrijdend. Je bent dan ook ok zoals je bent met alle emoties en je zijn. Het sterkt je en de groep vrouwen die nu reeds leden zijn. In de groep heerst diep respect en liefde voor elkaar. Er wordt niet geoordeeld.
 • Ik ben bang om het innerlijke werkt te doen. Hoe heftig is de cursus?
  Het is zo dat de cursus op een zeer milde manier gegeven wordt. Het innerlijke werk doe je vooral bij het invullen van het werkboek en de zelfhypnoses/meditaties. Dit wordt het boek van je leven en het boek die de evolutie die jij maakt zal weergeven. Meditaties en hypnose maken zaken los of doen je naar situaties kijken op een andere manier. Het werkt erg helend en verhelderend. Zal het met momenten pijn doen? Ja, waarschijnlijk wel. Moet je even door de pijn om vrijheid in je manier van zijn en denken te creëren? Ja, dat is nodig. Heeft er ooit iemand zich beklaagt het gesloten deurtje open te maken en de schade aan te kijken? Nee! Integendeel. Het is eerder een keuze die maakt. Welke pijn is voor jou het grootst? Je hele leven lang krijg je lessen. Elke week bots je tegen weerstand op of voel je iets die moeizaam loopt. Je hebt nog vele jaren te gaan dus welke pijn kies je? De pijn van het voelen van de weerstand en niet weten wat je er aan kan doen? Er dagen op te lopen kniezen? Weten dat er veel balast op je schouders rust en dat je het maar moet blijven verdragen? Dat knagende gevoel die jou test? Hoe ver kan ik je vandaag brengen? Hoe vaak ga je snauwen en hoe vaak ga je jezelf vandaag met de grond gelijk maken? Of kies je voor de pijn van het verantwoordelijkheid en nemen en je leven anders in te richten. Het aankijken van je demonen (die je niets meer kunnen maken) en zien welk licht jij er op kan laten schijnen. Kies je voor de slachtofferrol of kies je voor de kracht van verantwoordelijkheid nemen en het aanpakken van die demonen. De waarheid is dat er altijd wel iets is die er voor zorgt dat jij de stap niet zet. Er is altijd wel een reden om niet aan jezelf te werken en in die pijn te blijven hangen. Het is als een pijnlichaam die steeds groter wordt naar mate jij het voedt tot je overschaduwt wordt en dan spreken we van een burn out of een depressie. Het begint allemaal bij het maken van een keuze. Let op! Niet kiezen is ook kiezen. Uitstelgedrag is een keuze. Zeg nu eens... Welke pijn is voor jou het grootste? Slachtofferpijn of de pijn van het verantwoordelijkheid nemen en de baas zijn over jou leven. Kiezen om je niet te laten leiden door oude wonden, belemmerende gedachten, onomkeerbare verkeerde keuzes die je maakte? Wat kies je? Victim of goddess?

Wie is Olivia?

Olivia is spiritueel ondernemers mentor en manifestatie expert.

Olivia mocht de laatste 2 jaar honderden toppers helpen in hun zoektocht naar zichzelf, hun missie, hun specifieke niche en de strategie die bij hen past om een succesvolle onderneming op te bouwen die schaalbaar is zonder meer uren te werken

Onafhankelijk van locatie en tijd werken is de ultieme vrijheid die elke ondernemer zo moeten ervaren.
Wat met hard werken? Als projector zijnde heeft Olivia de energie om 4 dagen per week en 3u per dag te werken. Meer niet. Het is voor haar een luxe om op die manier echt te leven. Voluit te leven. Ze wordt niet meer geleefd en dat heeft ze te danken aan haar leuze: You work smart, you play hard en Hoe meer plezier ik maak, hoe meer geld ik verdien.
Olivia ontwikkelde met succes 3 online programma's omtrent Mindset, online aligned ondernemen, strategie, sales en marketing. Lanceren is voor haar het leukste wat er is.
Ieder jaar verdubbelde Olivia haar omzet en winst met fun en plezier. The sky is not even the limit. 
Ze leerde van de besten in Nederland, België en de USA.
Olivia is voormalig (dead tired ;)) zelfstandige vroedvrouw.

bottom of page