Empoweren van vrouwen met de Online Academy

Als je mij kent dan weet je dat vrouwen, moeders en kinderen nauw aan mijn hart liggen. 

Reeds 12 jaar werk ik als vroedkundige waarvan 3 jaar als zelfstandige. Ik vind dat vrouwen het zwaar te verduren krijgen. We werken hard, verdrinken in huishoudelijk werk en worden nog vaak klein gehouden. We moeten dealen met emoties zoals dat overweldigend gevoel, het algemeen niet lekker in ons vel voelen en daar heeft de druk van de maatschappij veel mee te maken. 

We willen het zo graag perfect doen en dat het liefst op een vlot tempo. Ons leven is een soort van ratrace. We willen slank zijn en succesvol. We willen een goede moeder en vrouw van zijn, een goed draaiend huishouden hebben, sportief en fit zijn, een ideale (schoon-)dochter of zus zijn en natuurlijk ook een toffe vriendin voor onze vrienden. Het ergste is, het is de normaalste zaak van de wereld geworden.

Gelukkig moederschap begint al voor de conceptie. We kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het bewust leven. Hoe ga jij door het leven? Hoe communiceer jij met je partner en met je kinderen? Is er op dit moment veel stress in je leven? Hoe ga je daarmee om? Maak jij het voor jezelf zo gemakkelijk mogelijk?

Wist je...

...Dat als we onze gezondheid meten, het vooral gaat over fysieke fitheid en gezonde voeding maar te weinig over onze mentale fitness? Mindset? Vibes?

... Dat alvorens we zwanger zijn, we onze levensstijl moeten aanpassen naar onze noden en behoeftes. Rust inplannen, energie managen, stress vermijden, leren mediteren en de Mhrz in ons hoofd doen dalen. We zouden pak productiever en gelukkiger door de dag komen. 

...Dat we al bij de conceptie in moeders buik een rugzak met levenslessen mee krijgen. De mindset waarmee jij door het leven gaat is er dus ééntje die jij meegekregen hebt van jouw ouders en beïnvloed is geweest door jouw grootouders en overgrootouders. 

Online zwangerschapscursus

Bevallig Bevallen

Ik wens voor elke moeder een milde bevalling en voor elke baby een zachte geboorte. Vrouwen in hun kracht zetten is mijn missie en dat doe ik a.d.h.v. deze cursus. Uit onderzoek is gebleken dat wij vrouwen die geïnformeerd zijn omtrent het geboorteproces meer zelfzeker de geboorte van onze baby tegemoet gaan. Vrouwen die weten wat ze kunnen verwachten zijn bewezen veerkrachtiger dan vrouwen die clueless het verloskwartier trotseren. 

In deze cursus leg ik in stapjes uit hoe de arbeid zich aankondigt en verloopt. Wat mag je verwachten van de bevalling? Welke keuzes kan jij maken om de bevalling zo vlot mogelijk te laten verlopen? Hoe kan je echte golvingen of contracties herkennen? Wat doe je als je vliezen breken? 

Note: Dit is geen standaard zwangerschapscursus. In deze les word je meegezogen in jouw bevallingsverhaal. Je leert hoe jouw mindset een rol kan spelen tijdens deze intense gebeurtenis. 

Een milde postpartumperiode start reeds voor de start van het geboorteproces. Knowledge is power! Neem de regie over het geboorteverhaal van jouw kindje. 

Online

pufles: 

Puf Puf Baby

Tijd om aan de slag te gaan! Als je de zwangerschapscursus gevolgd hebt, dan is jouw theoretische kennis alvast paraat. Check!

In het tweede deel van deze cursus leer ik je ademhalingsoefeningen en houdingen aan. Ik leer je hoe je moet omgaan met druk en sensatie en hoe je via je ademhaling de controle kan houden. Maar nog meer belangrijk... Als we aan vrouwen vragen hoe gelukkig ze waren met hun bevallingsverhaal, dan zijn het niet de vrouwen wiens bevalling een vlot verloop kende die hun hand opsteken. Het zijn de vrouwen wiens partner betrokken was in deze intense belevenis, die met veel plezier terugkijken naar dit avontuur.

 

Dit is natuurlijk iets wat ik voorzien heb in deze cursus! We drijven soms de spot met mannen omdat we niet veel van hen verwachten tijdens de arbeid en bevalling buiten het up to date zijn van hun actuele kennis, maar we vergeten vaak dat als we mannen de juiste tools geven en als ze weten wat ze kunnen doen met veel plezier helpen. Ook hen zetten we in hun kracht om jou maximaal bij te staan.

Jullie doen dit samen!

Volg deze cursus en vorm een team in dit verhaal! Double check!

Online

Mastery: Happy Kids Have Happy Moms

In deze Online training helpt Olivia vrouwen aan het roer te staan van dat gigantische schip dat moederschap heet. In dit programma leer je rustig te varen in die wispelturige zee. Opvoeden hoeft niet complex te zijn. Olivia neemt je mee op weg naar een mindful leven met als hoger doel: Happy parents = happy kids. :)

 

Ik heb de missie om moeders en hun kinderen stressvrij en voluit te laten leven.

 

Ik bied jullie een krachtige en vernieuwende manier van leven aan. Dit voor jezelf en met het hele gezin.

Benieuwd hoe deze training jouw leven en dat van je kind ongelofelijk makkelijk kan maken?

 

Sleutelwoorden zijn: Bewust en mild opvoeden, mindset, zelfvertrouwen, aanpakken van perfectionisme, plannen, prioriteiten stellen, vrij leven, geluk, omgaan met tegenvallers, mindshift, en het ontdekken van jouw ideale zelf.

Praktijk Olivia Jones

Waterstraat 10

8300 Westkapelle

0495 729233

www.oliviajones.be

Volg je mij al?

  • Spotify - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle