top of page
6792D86A-C17B-4585-9A41-806F07265B68_edi

Empoweren van vrouwen a.d.h.v. webinars

Voel de transformatie in slechts 90 minuten. 

Dank je wel voor de uitgebreide, heldere en leerrijke inzichten. Ik heb ontzettend veel geleerd en het heeft mij een andere kijk op de dingen die nu gebeuren in mijn leven gegeven. Ik voel me duidelijk minder angstig. Jouw enthousiasme is aanstekelijk. Top dat je dit doet. Telkens ik iets van je zie passeren of een cursus van je volg zet ik grote stappen. Mijn batterij is opgeladen, ik voel rust. 

Ik moest ook veel lachen om je humor. Het is ook allemaal erg herkenbaar wat je zegt. Ik ben blij dat je op mijn pad kwam. #dankbaar

Masterclass

Online aanbod:
De weg naar je waarachtige innerlijke zelf vanuit je zetel a.d.h.v. een webinar

Een masterclass is een online platform voor de game-changers, voor diegenen die voelen dat er meer is in het leven dan de huidige realiteit die je nu beleeft.

 

Ik vind het fantastisch dat ik je de magie van deze masterclass tot in jouw woonkamer kan brengen. Wil je weten of een masterclass iets voor jou is? Beantwoord dan even de volgende vragen. :)


Heb je geen tijd om boeken te lezen maar wil je snel bijleren over moeiteloos leven vanuit je zetel? Dan is een webinar wat je zoekt!

cute-girl-sun.jpg

Webinar Hey woman, It's time! Waardevolle tips om je leven on rails te krijgen

Tijdens deze webinar deel ik waardevolle tips die jou leven on rails kan krijgen. Wat mag je verwachten? Met een goede portie enthousiasme dompel ik je onder in een badje empowerment. Ik deel inzichten die je anders doen kijken op de plaats die jij nu inneemt in deze wereld. Als je de gezichten van de vrouwen zou kunnen zien tijdens deze webinar, dan zou je veel ooooh en aha's van hun gezicht kunnen lezen. Dit is een webinar voor elke vrouw die uit de dagdagelijkse ratrace wil stappen en controle wil nemen. Spread your wings! This is going to be wild ride!

12-Redenen-Waarom-De-Meeste-Mannen-Empat

Webinar:
Laat Sensitiviteit Voor Je Werken 

Je vermoedt het wel. Je weet het niet zeker. Je hebt er al wat over opgevangen maar het is niet duidelijk. Ben jij een fijngevoelig of een hooggevoelig persoon? In deze webinar leg ik haarfijn uit wat HS zijn betekent, wat de kenmerken zijn en hoe je er mee kan omgaan, dan ben je hier op de juiste plaats. 

Aanbod Webinars

Wat mijn klanten over de
webinars zeggen...

M. L.

"Super bedankt voor je positieve energie!  Echt top dat je dit doet! Stap voor stap de goede richting uit dankzij jou"

"Dankjewel voor de leerrijke ervaring. Het heeft heel veel nieuwe inzichten gegeven en ga hier heel veel van meenemen in het dagelijks leven."

E. L.

Wees klaar voor verandering en doorbraken. Laat los wat je niet meer dient en voel je licht en gelukkig.

Als je mij kent dan...  

AB3E9DD8-4943-494F-B626-3F4A661BFFD8_1_105_c.jpeg

...weet je dat vrouwen, moeders en kinderen nauw aan mijn hart liggen. Ik heb zelf een enorme weg afgelegd. Toen ik moeder werd, ging ik door een rollercoaster. Mijn dochter werd vroeger geboren dan verwacht. We werden gescheiden van elkaar gedurende de eerste 10 dagen. De eerste dagen die cruciaal zijn voor de binding tussen moeder en kind. Ik onderging een dringende operatie na afloop van de bevalling. Tien dagen na de bevalling mocht Liv mee naar huis. Met al mijn macht trachtte ik mijn band met mijn dochtertje te herstellen. Ik worstelde met herinneringen rond de traumatische bevalling en dealde met gevoelens van moederrouw. Nu is onze band sterker dan ooit!

Toen ik zwanger was van mijn zoontje kondigde de bevalling zich opnieuw vroeger aan dan verwacht. Aan 27 weken zwangerschap werd ik verplicht strikte bedrust toe te passen. Aan 39 weken zwangerschap werd mijn flinke zoon geboren. Mijn geboortetrauma die ik dacht met een nieuwe ervaring te herstellen bleef uit. Ik leerde mijn bevalling op een andere manier te bekijken. Mijn band met mijn zoontje is vanaf het begin heel innig geweest en daar mag ik nog de vruchten van plukken.


Toen mijn zoon een jaar oud was werd ik ernstig ziek. Ik kreeg ik na intense opvolging de diagnose, baarmoederhalskanker. Ik recupereerde van een zware operatie en dealde met de bijkomende emoties van de behandeling. Het trof ons diep. Een reisje naar Griekenland heeft verandering gebracht in ons leven. 
Gedaan met het niet respecteren van grenzen, leven op automatische piloot, bezig blijven met het vervullen van zoveel rollen in ons leven. Nee, Dit moet anders! Ik wou het voor mijzelf gemakkelijk maken, prioriteit maken van mijzelf om gezond te worden, te vitaliseren. Ik leerde bewust worden van mijn manier van leven. Mijn gedachten, mijn eetgewoonten, mijn gedragingen, mijn innerlijke kind die schreeuwde om gehoord te worden en ook mijn innerlijke zelf wou geheeld worden. Ik las boeken, volgde opleidingen en onderging Coachtrajecten om nu uiteindelijk te zijn wie ik vandaag ben. Een gelukkige en vrije vogel die haar leven zorgvuldig kan managen. Geen schuldgevoelens, wantrouwen, chaos, en negatieve gedachten. Ik wil die tools delen met jou, lieve mama. Ik wil de 2.0 versie van jezelf maken a.d.h.v. de Mindset Unlocked cursus.
Is dit iets waar je meer over wil weten? 

 

Wist je...

DCB342AB-AD52-469C-8BC1-C34DB8A38DFF_1_105_c.jpeg

...Dat als we onze gezondheid meten, het vooral gaat over fysieke fitheid en gezonde voeding maar te weinig over onze mentale fitness? Mindset? Vibes?

... Dat alvorens we zwanger zijn, we onze levensstijl moeten aanpassen naar onze noden en behoeftes. Rust inplannen, energie managen, stress vermijden, leren mediteren en de Mhrz in ons hoofd doen dalen. We zouden pak productiever en gelukkiger door de dag komen. 

...Dat we al bij de conceptie in moeders buik een rugzak met levenslessen mee krijgen. De mindset waarmee jij door het leven gaat is er dus ééntje die jij meegekregen hebt van jouw ouders en beïnvloed is geweest door jouw grootouders en overgrootouders. 

bottom of page