Empoweren van vrouwen met de Online Academy

Ik zet vrouwen in hun kracht en dit a.d.h.v. volgende Webinars en de Online Training: Happy Kids Happy Moms Masterclass.

 

Online aanbod:

De weg naar je waarachtige innerlijke zelf vanuit je zetel a.d.h.v. een MASTERCLASS

Een masterclass is een online platform voor de game-changers, voor diegenen die voelen dat er meer is in het leven dan de huidige realiteit die je nu beleeft.

 

Ik vind het fantastisch dat ik je de magie van deze masterclass tot in jouw woonkamer kan brengen. Wil je weten of een masterclass iets voor jou is? Beantwoord dan even de volgende vragen. :)

Wil jij...

                 Een sterke mindset creëren?

                De baas worden van de gedachten in je hoofd?

                Een sterke connectie met jezelf creëren?

             

 

                Jezelf vrijmaken van oude patronen en blokkades?

                Een diep vertrouwen hebben in het leven?

                Keuzes maken vanuit vertrouwen i.p.v. angst?

                Leren hoe je je wensen/dromen in je leven kan roepen?

                Jezelf helen van negatieve gebeurtenissen en ervaringen?

                Weten hoe je je bewustzijn kan vergroten?

                Diepe zelfliefde ervaren?

                Belemmerende overtuigingen aanpakken?

                Leren omgaan met vervelende emoties?

Heb je op deze vragen minimum 3 keer 'ja' geantwoord? Dan is dit een plekje voor jou.

Masterclass: Hey woman it's time - the e

Hey Woman, It's Time!

De korte maar krachtige Masterclass Voor de vrouw die denkt: 'Is dit het nu?'

Haal meer uit het leven en sta in je kracht.

shopify Happy kids have happy moms maste

Leer bewust en intentioneel leven

Ga met jezelf aan de slag en heel je innerlijke zelf van alle balast. Sta lichter en gelukkiger in het leven met deze Masterclass.

Online aanbod:

Ben jij even benieuwd als ik naar welke Masterclass het beste bij je past?

Online aanbod:

Heb je geen tijd om boeken te lezen maar wil je snel bijleren vanuit je zetel? Dan is een webinar wat je zoekt!

Webinar Hey woman, It's time! Waardevolle tips om je leven on rails te krijgen

Tijdens deze webinar deel ik waardevolle tips die jou leven on rails kan krijgen. Wat mag je verwachten? Met een goede portie enthousiasme dompel ik je onder in een badje empowerment. Ik deel inzichten die je anders doen kijken op de plaats die jij nu inneemt in deze wereld. Als je de gezichten van de vrouwen zou kunnen zien tijdens deze webinar, dan zou je veel ooooh en aha's van hun gezicht kunnen lezen. Dit is een webinar voor elke vrouw die uit de dagdagelijkse ratrace wil stappen en controle wil nemen. Spread your wings! This is going to be wild ride!

Webinar:

Laat Sensitiviteit Voor Je Werken 

Je vermoedt het wel. Je weet het niet zeker. Je hebt er al wat over opgevangen maar het is niet duidelijk. Ben jij een fijngevoelig of een hooggevoelig persoon? In deze webinar leg ik haarfijn uit wat HS zijn betekent, wat de kenmerken zijn en hoe je er mee kan omgaan, dan ben je hier op de juiste plaats. 

Webinar bewust opvoeden: Wie zoet is krijgt lekkers

Als ik vandaag in de praktijk kijk, zie ik moeders die onzeker zijn, die bevestiging nodig hebben, die geleerd hebben hun gevoelens te verbergen, die people pleasen en geen grenzen kunnen aangeven. Wat is de oorzaak van het spelen van deze emoties? "Ik tel tot tien en als je dan niet naast me zit, dan ga je in de hoek". "Ssssst! Je bent geen baby meer! Grote jongens huilen niet." Ik smijt absoluut geen steen. Het is iets wat we dagelijks horen en hetgeen ook ik zei tegen mijn dochter. Ik ben mezelf vragen beginnen stellen bij het angst inboezemen bij mijn kind en de driftbuien die steeds escaleerden. Zo kwam ik bij mild opvoeden terecht. Het is een zachte manier om grenzen te stellen. Kinderen groeien zonder angsten op, volgen hun weg en hebben vertrouwen in zichzelf, kunnen hun gevoelens verwoorden en grenzen stellen! zelfzekerheid, assertiviteit, geluk. Wie wil dat nu niet voor z'n kind?

 

Wat mijn klanten over de webinars zeggen

M. L.

"Super bedankt voor je positieve energie!  Echt top dat je dit doet! Stap voor stap de goede richting uit dankzij jou"

"Dankjewel voor de leerrijke ervaring. Het heeft heel veel nieuwe inzichten gegeven en ga hier heel veel van meenemen in het dagelijks leven."

E. L.

Wees klaar voor verandering en doorbraken. Laat los wat je niet meer dient en voel je licht en gelukkig.

Als je mij kent dan weet je dat vrouwen, moeders en kinderen nauw aan mijn hart liggen. Ik heb zelf een enorme weg afgelegd. 

55ABFD95-8D00-4E11-BFF3-FD6CBCBA3B50_1_2

Toen ik moeder werd, ging ik door een rollercoaster. Mijn dochter werd vroeger geboren dan verwacht. We werden gescheiden van elkaar gedurende de eerste dagen. De eerste dagen die cruciaal zijn voor de binding van moeder en kind. Ik onderging een dringende operatie na afloop van de bevalling. Tien dagen na de bevalling mocht Liv mee naar huis. Met al mijn macht trachtte ik mijn band met mijn dochtertje te herstellen. Ik worstelde met herinneringen rond de traumatische bevalling en dealde met gevoelens van moederrouw. Nu is onze band sterker dan ooit!

Toen ik zwanger was van mijn zoontje kondigde de bevalling zich opnieuw vroeger aan dan verwacht. Aan 27 weken zwangerschap werd ik verplicht strikte bedrust toe te passen. Aan 39 weken zwangerschap werd mijn flinke zoon geboren. Mijn geboortetrauma die ik dacht met een nieuwe ervaring te herstellen bleef uit. Ik leerde mijn bevalling op een andere manier te bekijken. Mijn band met mijn zoontje is vanaf het begin heel innig geweest en daar mag ik nog de vruchten van plukken.

Toen mijn zoon een jaar oud was werd ik ernstig ziek. Ik kreeg ik na intense opvolging de diagnose, baarmoederhalskanker. Ik recupereerde van een zware operatie en dealde met de bijkomende emoties van de behandeling. Het trof ons diep. Een reisje naar Griekenland heeft verandering gebracht in ons leven. 

Gedaan met het niet respecteren van grenzen, leven op automatische piloot, bezig blijven met het vervullen van zoveel rollen in ons leven. Nee, Dit moet anders! Ik wou het voor mijzelf gemakkelijk maken, prioriteit maken van mijzelf om gezond te worden, te vitaliseren. Ik leerde bewust worden van mijn manier van leven. Mijn gedachten, mijn eetgewoonten, mijn gedragingen, mijn innerlijke kind die schreeuwde om gehoord te worden en ook mijn innerlijke zelf wou geheeld worden. Ik las boeken, volgde opleidingen en onderging Coachtrajecten om nu uiteindelijk te zijn wie ik vandaag ben. Een gelukkige en vrije vogel die haar leven zorgvuldig kan managen. Geen schuldgevoelens, wantrouwen, chaos, en negatieve gedachten. Ik wil die tools delen met jou, lieve mama. Ik wil de 2.0 versie van jezelf maken a.d.h.v. de HAPPY KIDS HAVE HAPPY MOMS MASTERCLASS.

Is dit iets waar je meer over wil weten? 

Wist je...

...Dat als we onze gezondheid meten, het vooral gaat over fysieke fitheid en gezonde voeding maar te weinig over onze mentale fitness? Mindset? Vibes?

... Dat alvorens we zwanger zijn, we onze levensstijl moeten aanpassen naar onze noden en behoeftes. Rust inplannen, energie managen, stress vermijden, leren mediteren en de Mhrz in ons hoofd doen dalen. We zouden pak productiever en gelukkiger door de dag komen. 

...Dat we al bij de conceptie in moeders buik een rugzak met levenslessen mee krijgen. De mindset waarmee jij door het leven gaat is er dus ééntje die jij meegekregen hebt van jouw ouders en beïnvloed is geweest door jouw grootouders en overgrootouders.