top of page

Hey Rebel!

Welkom! Wat fantastisch dat je hier bent beland. Of je nu een ondernemer bent, een startende ondernemer of simpelweg op zoek bent naar meer vreugde en vervulling in het leven, je bent hier om een reden. En ja, je hebt iets belangrijks te doen hier.

Soms voel je je misschien vol energie en vastberadenheid, maar op andere dagen kun je jezelf onzeker voelen en het gevoel hebben dat het leven uitdagend is. Misschien vergelijk je jezelf vaak met anderen en vraag je je af waarom het bij hen allemaal zo moeiteloos lijkt te gaan. Maar weet je, het is mogelijk om een leven te leiden dat vervuld is van vreugde en gemak.

Ja, je kunt een leven leiden waarin alles op zijn plaats valt, waarin je moeiteloos kunt manifesteren wat je hart verlangt. Het is geen onbereikbare droom, en het is ook niet zo ingewikkeld als het lijkt. Het draait allemaal om alignment, om in lijn te zijn met je diepste verlangens en intenties.

Laten we samen op reis gaan naar een leven van vervulling, waarin je moeiteloos kunt manifesteren wat je hart verlangt. Ben je er klaar voor om de kracht van alignment te omarmen en jouw dromen werkelijkheid te laten worden? Ik ben hier om je te begeleiden op deze prachtige reis.

7B1AC895-7FFD-408E-BA73-9C9F494938A9_1_105_c.jpeg

The S.A. Methode (soul alignment)

Bliksem_PurpleHeart.png
Innerlight_PurpleHeart.png
Ekster_PurpleHeart.png

Mind
Energetics

Body energetics

Heart energetics

Soul energetics

Dit is wat ik je kan leren:

Bliksem_Piggybank.png
Bliksem_Piggybank.png
Bliksem_Piggybank.png
Bliksem_Piggybank.png

Je leven leiden vanuit de perfecte balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie

Trouw aan jezelf leven met full on focus op je purpose

Met guidance van jouw gidsen en het universum jouw vrije en rijke leven creëren

Verbonden met je ziel en met kennis op zak omtrent spirituele wetten ga je de impact maken die voorbestemd is om te maken met ease, grace and a whole lot of fun.

Kies hier jouw online traject

B78B2362-7493-4943-A700-32270FEDA69B_1_105_c.jpeg

Soul Search Deep Dive

Neem een deep dive in jouw innerlijke leefwereld en ontdek waar jouw vuur en drijfveer zit. Ontdek jouw doel in dit leven en leer snel je doelen te realiseren.

(2 uren)

Rise up Challenge

Dit is een challenge, een uitdaging van 3 dagen voor vrouwen van alle leeftijden die voelen dat ze wel een duw in de rug kunnen gebruiken. Ik neem je mee in mijn flow!

(totaal 4 uren)

1R3A3228.jpg
1R3A3035.jpg

Inner Light Insta cursus

Revitaliseer in 7 levensveranderende sessies en ontdek de kracht in jezelf. Unlock je ware zelf en doorbreek jouw ongewilde patronen. Laat obstakels los en creëer een leven vol vervulling en levenskwaliteit.

 

Voel hoe het is om thuis te komen.

D28E4A59-9F78-4D4E-AC67-C39330A55C6B_1_105_c.jpeg

Mindset Unlocked 2.0 groeitraject

DURF JIJ JE LEVEN LEIDEN?

 

Floreren, in je kracht staan, een ijzersterke mindset beheersen en

gaan voor jouw droom leven!

Het begint hier!

(4 maanden)

Wat mijn klanten over mij zeggen:

K. D.

Een super lieve dame die zoekt naar een persoonlijke aanpak die echt bij je past! Een echte aanrader! 👌🏻

J. D.

Is echt onbeschrijfelijk hoeveel verschil het maakt wat jij doet.

H. H.

Super hartelijke, warme, lieve madam. Meteen op mijn gemak bij haar! Ze staat ook altijd klaar met goede raad en niets is haar teveel. Olivia als coach is zeker een aanrader!

bottom of page