Vitaal en energieker door het leven?

Als VitaliteitsCoach help ik vrouwen en kinderen om vrij en voluit te leven.

Wil je ook de zaken waarnaar je verlangt manifesteren in je leven? Heb je ook zoiets als 'Is dit het nu? en 'Het mag wel wat meer zijn?'

Wil je je beter voelen in je vel? Dan is dit iets voor jou!

Doe mee aan de gratis coachingsweek via Facebook en leer hoe je de zaken op je wenslijstje kan manifesteren en je zelfvertrouwen naar een hoger niveau kan tillen met

Confidence & Manifestation Queens Coaching groep.

Ik coach GRATIS een groep enthousiaste Queens in de facebook groep: Condifence & Manifestation Queens, waar ik verschillende keren per week live aanwezig zal zijn om je te helpen. 

Ik hoor je al denken... Is dit iets voor mij? Als er meer dan 3 puntjes resoneren met hoe je je doorgaans voelt, dan ben ik zeker dat je je goed zal voelen in de groep. 

 

 • jezelf continu in vraag stellen

 • opstaan met een 'is dit het nu' gevoel

 • neerslachtigheid

 • weinig voeling met jezelf

 • laag zelfbeeld

 • geen 'nee' kunnen zeggen

 • streng zijn voor jezelf

 • weinig focus op de toekomst

 • doelloos voelen

 • schuldgevoelens

 

Wat de cursus voor jou zal betekenen:

 • je droomleven manifesteren 

 • sterke mindset creëren

 • focus behouden

 • zelfvertrouwen boosten

 • joie de vivre

 • opstaan met een yes - gevoel

 • aantrekken van de zaken waarnaar je verlangt

 • trucjes om je te ondersteunen je goed te voelen

 • focus op positiviteit behouden

 • zelfliefde ervaren

 • connectie leggen met je waarachtige zelf

We gaan van start op 15/01/2021. Tot dan blijven de deuren gesloten. Aanmelden kan natuurlijk wel in de facebook groep.

Tot dan!

Ik kijk er naar uit!

Wie ben ik?

Ik ben mama van 2 deugnieten Liv en Louis en gelukkig getrouwd met Jiles.

 

Ik heb een passie voor mijn job als VitaliteitsCoach voor vrouwen en baby's. Ik heb de missie het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Elf jaar deed ik research naar hoe vrouwen en kinderen functioneren in het dagdagelijkse leven.

Ik vond het zelf erg moeilijk om te functioneren in deze maatschappij en heb erg moeten zoeken naar mezelf. Ik vond het leven lastig en moeilijk maar geloof me, het kan simpel zijn. Via het one on one coaching traject en de Online Masterclasses (cursussen) 'Happy Kids Have Happy Moms' en 'Hey Woman, It's Time - The Essentials', die ik ontworpen heb, geef ik je tips and tricks en breng ik je mijlen ver in het vrij en gelukkig leven.

Ik heb zo een 3 jaar geleden mijn leven omgegooid en mijn mindset helemaal veranderd. Ik word helemaal warm vanbinnen als ik daarover vertel. Mijn droom is om het moeders zo gemakkelijk mogelijk te maken en het leuke van dit verhaal is... Ik heb de know how! Benieuwd naar hoe ik jouw leven kan shiften?

Hou je vast want dit wordt een wild ride. :D

Breng de rust in huis en laat de chaos verdwijnen. Download hier de gratis sheat cheet omtrent bewust opvoeden.

Chaos vrij opvoeden zonder al te  veel poespas

*No-drama discipline

Er komt een fantastische tool aan om je te helpen met het bewust opvoeden. Leer de vergeten moeder-kind taal en ontdek hoe je door op een andere manier te communiceren chaos en onrust uit je huis doet verdwijnen.

De cursus is kort en krachtig en neemt je mee in het leven van een kind. Hoe werkt hun brein? Wat kan je verwachten van je kind? Hoe krijg je zaken van hen gedaan zonder drama maar op een leuke manier? 

We drukken de machtsstrijd de kop in en creëren een teamspirit binnen in je gezin!

 

Toen ik zoekende was naar hoe dat opvoedingsding werkte vond ik nergens een uitgebreide uitleg. Ik hoorde duizend keer hetzelfde. Van straffen worden kinderen onzeker en van belonen wordt je kind een people pleaser. Ik had genoeg van het horen hoe het niet moest. Ik wilde weten hoe ik het kon aanpakken. Praktisch en concreet!

Wat zeg ik tegen een kind die boos is en ligt te krullen op de grond?

Wat doe ik als ik echt iets voor elkaar moet krijgen en het maar niet lukt? 

Hoe zorg ik er voor dat ik meer geduld heb en voorkom ik dat ik ontplof?

In deze gids of mini training vind je alle tools en dat op een praktische manier uitgelegd. Ik weet dat tijd schaars is, daarom maakte ik het je zo makkelijk om hieruit te leren.

Breng rust in huis en creëer een gemoedelijke relatie met je kinderen. 

Heb jij ook interesse in deze gids of mini cursus? Schrijf je hier in op de wachtlijst!

 
 
 

Wat ik voor jou kan betekenen

VitaliteitsCoach

One on one

voor vrouwen

Je leest het goed. Ik coach vrouwen die zuchten bij het denken aan de volgende dag, die over hun grenzen gaan en die op het einde van de dag denken 'Is dit het nu?'. Je komt bij mij langs als je je verder wenst te ontplooien. Als je voelt dat het anders kan maar de tools niet hebt om er te geraken, als je inzichten nodig hebt om te voelen welke richting je uit wenst te gaan. Aan de hand van kinesiologie spoor ik emotionele, biochemische (voeding), energetische en structurele blokkades op. Ik laat de energie weer stromen door je lijf. Ik breng rust in je hoofd, help je prioriteiten stellen en laat je vooral voelen wat in je hart schuilt. Ik help je tot inzichten te komen die je nodig hebt om voluit te kunnen leven.

VitaliteitsCoach

One on one

voor baby's en kinderen

Baby's zijn liefelijke wezentjes. Ze hebben maar 1 manier om te vertellen dat ze zich niet goed voelen en dat is huilen. Kinderen kampen vaak met angst, onrust, piekeren, onzekerheid, verlatingsangst en woede. Slapen gaat moeilijk en de dagdagelijkse to do's zoals kledij aantrekken zijn bijzonder lastig. Je zit met je handen in je haar en erger nog. Jouw baby is ongelukkig. A.d.h.v. toegepaste kinesiologie kan ik de noden van een baby of kind aan het licht brengen. Baby's ervaren ongemakken door reflux en krampen. De oorzaak hiervan is vaak  te wijten aan het geven van een voeding die niet bij je kindje past. 

Ik maak gebruik van bloesemtherapie om de balans terug te brengen. Vaak behandel ik zowel moeder als kind om op die manier de rust in huis te laten terugkeren.

Olivia's Online Masterclasses en Webinars

In deze Online Academy helpt Olivia vrouwen aan het roer te staan van dat gigantische schip dat 'leven' heet. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt rustig te varen in die wispelturige zee. Olivia neemt je mee op weg naar een mindful leven met als hoger doel: je innerlijke zelf in alle schoonheid herkennen en ontdekken.

Je hebt de power je eigen realiteit te creëeren. Je hebt gouden handen zoals iedereen. Als je ze niet gebruikt blijf je slachtoffer en powerloos.

Samen gaan we diep. Zo diep als je ziel reikt.

Deze online cursussen zijn voor de game changers, voor vrouwen die hier zijn om verandering te brengen, voor vrouwen die voelen dat er meer is dan de realiteit die nu in hun leven heerst.

Wat mijn klanten over mij zeggen:

K. D.

Een super lieve dame die zoekt naar een persoonlijke aanpak die echt bij je past! Een echte aanrader! 👌🏻

J. D.

Is echt onbeschrijfelijk hoeveel verschil het maakt wat jij doet.

Miss H. H.

Super hartelijke, warme, lieve madam. Meteen op mijn gemak bij haar! Ze staat ook altijd klaar met goede raad en niets is haar teveel. Zeker een aanrader!

"Wat een geweldige vrouw ben je toch! Je was en bent mijn redding.
De eerste week thuis lag ik zo overhoop met mezelf, de emoties van het bevallen en zorgen om mijn zoon…en toen kwam jij. Je energie en houding, zo rustig en sereen. Zo begripvol en aandachtig! Je bracht me rust en vertrouwen, je verzekerde me dat ik goed bezig was/ben. Je gaf me moed, je zorgde ervoor dat ik het licht terug zag.
Je liet me inzien dat ik mag opkomen voor mezelf, je liet me inzien dat het ok is om te zeggen “tot hier en niet verder”. Je beantwoord elke vraag die ik heb zo goed mogelijk. Dankjewel daarvoor! Ook dankjewel voor alle zorgen aan mijn zoontje, we zijn op goede weg!
Olivia dankjewel gewoon om mij en Lou balans te geven toen we het kwijt waren!

Je bent goud waard."

Anouschka

CONTACTEER MIJ

Jouw leven naar een volgend niveau brengen?

Maak hier een afspraak!

 

Praktijk Olivia Jones

Waterstraat 10

8300 Westkapelle

0495 729233

www.oliviajones.be

Volg je mij al?

 • Spotify - White Circle
 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle