Revitaliseer en floreer!
Als mentor help ik ambitieuze vrouwen vrij en voluit leven.

 

Wil jij ook meer vreugde en vrijheid ervaren en jezelf kunnen zijn?

Ik deel je in deze gratis e-book 4 stappen naar een vrolijk en moeitelozer leven! Word de creator van je leven en master elk aspect van je leven:

Werk, relaties, financiële status, vrijheid, geluk en gezondheid.

Het Soul Journey E-book heb ik speciaal gemaakt om jouw blik te verruimen en jezelf te ontdoen van alle onbewust patronen die jou nu ter plaatse doen trappelen. Het resultaat is dat je meer gaat shinen vanuit jouw unieke en aantrekkelijke energie.

Download hieronder het gratis Soul Journey E-book en ontwaak!

C403D646-D3B3-4E81-92A1-DC69CEEDF684_1_105_c.jpeg
 

Kies voor een gelukkig en vitaal leven waarin jij de teugels in handen hebt. 

Ik werd vandaag ongelofelijk verwend! Ee

Over Olivia

Ik ben mama van 2 deugnieten Liv en Louis en gelukkig getrouwd met Jiles.

 

Ik heb een passie voor mijn job als Mindsetcoach en manifestatie expert voor vrouwen en vrouwelijke ondernemers. Ik heb de missie om jullie moeiteloos en gelukkig door het leven te laten gaan zodat elke vrouw vrijheid, liefde en overvloed kan aantrekken.

Elf jaar deed ik research naar hoe vrouwen en kinderen functioneren in het dagdagelijkse leven als zelfstandige vroedvrouw.

Ik vond het zelf erg moeilijk om te functioneren in deze maatschappij en heb erg moeten zoeken naar mezelf. Ik vond het leven lastig en moeilijk maar geloof me, het kan simpel zijn. Via de challanges, de webinars, cursussen en trajecten die ik ontworpen heb ga ik jouw vrouwelijke energie activeren waardoor je iin een flow gaat leven van zelfliefde, rust en passie.

 

De energie gaat hierdoor moeiteloos stromen waardoor je geluk voelt en je je steeds meer bewust wordt van je innerlijke kracht.

 

Ik mocht ondertussen honderden vrouwen begeleiden. Ik zie ze stappen zetten zoals ontslag nemen en gaan voor hun droomjob, hun leven anders inrichten en anders met hun tijd omgaan. Ik mocht aanschouwen hoe de chaos verdween, hoe die vrouwen hun grenzen bewaken en hoe ze gingen leven, genieten, ont-moeten, etc... Geen schuldgevoelens en geen faalangst maar ruimte voor vrijheid in waar zij van dromen. 

Daar kan ik nu eens echt van genieten.

Ik heb zo een 4 jaar geleden mijn leven omgegooid en mijn mindset helemaal veranderd. Ik word helemaal warm vanbinnen als ik daarover vertel. Mijn droom is om het (ondernemende) vrouwen zo gemakkelijk mogelijk te maken en het leuke van dit verhaal is... Ik heb de know how! Benieuwd naar hoe ik jouw leven kan shiften?

3D192091-2189-4AB2-82EB-92DA0F3BED41_1_201_a.jpeg

Wat zou je doen moest je geloven dat je goed genoeg was? Wat zou je doen moest je weten dat de mensen rondom je steeds achter je ideeën zouden staan?

Hoe zou je leven er anders uitzien als je nooit faalangst zou ervaren maar je steeds vertrouwen genoeg hebt in jezelf? 

Zou je al gewaagde stappen gezet hebben? 

Zou je trouw leven aan jezelf en het moer kunnen schelen wat mensen van je denken? 

Hoeveel gelukkiger zou je door het leven gaan? En hoe weerbaar zou je zijn als je ook bij afwijzing goed genoeg bent en dat het niet aan jou is om je zorgen te maken om woede, jaloezie, een andere visie van de ander.

Ik weet dat je leven er helemaal anders gaat uitzien als je zelfliefde en zelfwaardering geactiveerd wordt. Als je je zelfzeker voelt dan gaat de deur van je innerlijke licht open. Je hart gaat samen werken met je brein waardoor je een ijzersterke mindset creëert. Je wordt als een magneet voor flow, moeiteloosheid, geluk en liefde. Je leeft in de essentie van jezelf en dat is de weg naar geluk. 

 

Vorige jaar lanceerde ik de Inner Light Insta cursus met succes! 44 vrouwen gingen je voor! Lees hier de recensies.

 

Whatever you are not changing you are choosing

Voel je je overweldigd en heb je geen energie? Voel je je eenzaam en verloren in de chaos van het leven? Heb je het gevoel dat je jezelf niet kan zijn? Ergens roept er een stemmetje in jezelf dat hoe je nu door de dag komt, niet werkt voor jou. Het denkwerk in je hoofd leidt je af van het leven die je wilt leiden. Vrij van oordelen van een ander en jezelf.

tablet MU boek.jpg

Wat als je geen zin meer hebt in dit alles? Wat als je voelt dat je steeds behoefte hebt aan bevestiging maar eigenlijk een portie zelfvertrouwen nodig hebt? Wat als je voelt dat je jezelf steeds voorbij loopt en denkt dat je tijd tekort hebt maar dat het eigenlijk ligt aan het feit dat je je grenzen niet kan bewaken door een tekort aan verbinding met jezelf.
 
We weten bitter weinig over onszelf en dat is niet raar als je weet dat we voor 80 % van de tijd in ons hoofd leven. Helaas zit daar het geluk niet. Je hebt ontleerd om te voelen en je bent niet alleen. Ik begrijp je. 
 
Waar is dat gelukzalige gevoel? Waar is die Joie de vivre die je moeiteloos doet vooruit gaan? Waar is de goesting om de dag te beginnen. Waar zit het vertrouwen in jezelf?
Het zit allemaal in je. Je hebt het allemaal. Het zit alleen bedolven onder het stof. 

Wat als het niet zo moeilijk was om je kracht naar de oppervlakte te brengen? Het is mogelijk! Meer dan 50 vrouwen in dit jonge traject deden het je voor. Ben je benieuwd? 

 

Wat mijn klanten over mij zeggen:

K. D.

Een super lieve dame die zoekt naar een persoonlijke aanpak die echt bij je past! Een echte aanrader! 👌🏻

J. D.

Is echt onbeschrijfelijk hoeveel verschil het maakt wat jij doet.

H. H.

Super hartelijke, warme, lieve madam. Meteen op mijn gemak bij haar! Ze staat ook altijd klaar met goede raad en niets is haar teveel. Zeker een aanrader!

Wist je...

IMG_46111.jpeg

...Dat als we onze gezondheid meten, het vooral gaat over fysieke fitheid en gezonde voeding maar te weinig over onze mentale fitness? Mindset? Vibes?

...Dat we al bij de conceptie in moeders buik een rugzak met levenslessen mee krijgen. De mindset waarmee jij door het leven gaat is er dus ééntje die jij meegekregen hebt van jouw ouders en beïnvloed is geweest door jouw grootouders en overgrootouders. 

Heb jij enkele overtuigingen als deze:

  • Als je rijk wilt zijn moet je keihard werken.

  • Ondernemen is altijd een risico.

  • Tijd hebben voor jezelf is voor luieriken

  • Zelfverzekerd zijn is pretentieus

C3586960-7017-4180-8E2A-5A934BB113B0_1_105_c.jpeg

"Wat een geweldige vrouw ben je toch! Je was en bent mijn redding.
Ik lag zo overhoop met mezelf, de emoties van het bevallen en zorgen om mijn zoon…en toen kwam jij. Je energie en houding, zo rustig en sereen. Zo begripvol en aandachtig! Je bracht me rust en vertrouwen.

Je gaf me moed, je zorgde ervoor dat ik het licht terug zag.
Je liet me inzien dat ik mag opkomen voor mezelf, je liet me inzien dat het ok is om te zeggen “tot hier en niet verder”. Dankjewel daarvoor! 
Olivia dankjewel gewoon om mij en Lou balans te geven toen we het kwijt waren!

Je bent goud waard."

Anouschka