Baby's huilen om jou iets te vertellen.

Als je op deze pagina terecht komt dan ben je vast al een tijdje op zoek naar de oorzaak is van het onrustig zijn van jouw baby. Jouw baby huilt vaak, heeft frequent onrustige momenten, slaapt weinig, etc...

Je bent moe van de zoektocht, van het lopen van her naar der en de verschillende adviezen.

A.d.h.v. toegepaste kinesiologie gaan we na wat de noden van jouw baby zijn en kan getest worden welke voedingstoffen krampjes, huidproblemen, obstipatie, reflux en andere ongemakken veroorzaken die de eerste levensmaanden van de baby kan bemoeilijken. Welke voeding is de juiste? Met welk water meng je die het best? Heeft je baby ergens een blokkade in de nek? 

Het laten van bepaalde allergenen in jouw dieet of een andere soort kunstvoeding is hierbij de oplossing. Kinesiologie helpt je de naald in de hooiberg te vinden. De baby blijft uiteraard dicht bij mama op schoot of jullie gaan liggen op de bank.

Deze consulten gaan enkel door in de praktijk. Een kinesiologisch consult heeft een kostprijs van 45 euro per uur met een maximum van 55 euro.

Er is geen Bancontact of Betaal app voorzien. 

Het consult dient cash betaald te worden.

Nadia W.

Kinesiologie werkte voor onze baby. We hebben eindelijk de juiste voeding gevonden. Bedankt!

Xavie B.

Het gaat echt goede kant uit! Ze heeft veel minder last van krampen. Enkel als ze windjes en stoelgang moet maken. Ze maakt ook veel regelmatiger stoelgang. 2 à 3 keer per dag de laatste 2 dagen! Vele groetjes van een opgeluchte mama.

Anouska D.

Wauw! Na de eerste voeding onmiddellijk een volle pamper. Ik ben gerust gesteld. Dank je!

Praktijk Olivia Jones

Waterstraat 10

8300 Westkapelle

0495 729233

www.oliviajones.be

Volg je mij al?

  • Spotify - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle