Baby's en kinderen huilen om jou iets te vertellen.

Als je op deze pagina terecht komt dan ben je vast al een tijdje op zoek naar de oorzaak is van het onrustig zijn van jouw baby. Jouw baby huilt vaak, heeft frequent onrustige momenten, slaapt weinig, etc...

Je bent moe van de zoektocht, van het lopen van her naar der en de verschillende adviezen.

A.d.h.v. toegepaste kinesiologie gaan we na wat de noden van jouw baby zijn en kan getest worden welke voedingstoffen krampjes, huidproblemen, obstipatie, reflux en andere ongemakken veroorzaken die de eerste levensmaanden van de baby kan bemoeilijken. Welke voeding is de juiste? Met welk water meng je die het best? Heeft je baby ergens een blokkade in de nek? 

Het laten van bepaalde allergenen in jouw dieet of een andere soort kunstvoeding is hierbij de oplossing. Kinesiologie helpt je de naald in de hooiberg te vinden. De baby blijft uiteraard dicht bij mama op schoot of jullie gaan liggen op de bank. 

Kinderen tussen de 0 - 10 jaar hebben het soms zwaar te verduren. Soms lijkt het of ze met angsten struggelen en geen blijf weten met zichzelf. Huilbuien en woedeaanvallen blijken dagelijkse kost te zijn. Reiki helpt balans te brengen in hun lichaam. Het werkt als een soort reset van alle stress en indrukken die hun lijf en brein moeten verwerken. 

Aansluitend is er steeds een oplossing om kinderen te helpen omgaan met hetgeen ze voelen. Ik gebruik een ruim aanbod aan bloesems die doeltreffend zijn om kinderen in balans te brengen. Graag test ik deze bloesems ook kinesiologisch uit. 

Vaak kom ik tot de perfecte mengeling uit om zowel moeder als kind te behandelen. 

Deze consulten gaan enkel door in de praktijk. Een kinesiologisch consult heeft een kostprijs van 45 euro per uur met een maximum van 55 euro.

Er is geen Bancontact of Betaal app voorzien. 

Het consult dient cash betaald te worden.

Sinds kort verkrijgbaar in de webshop!

I.D.

Ze doet het top!

Geen hoest meer gedurende de nacht. Nu hebben we ook een zalige nachtrust. Dank u!

E. V.

Hij heeft deze nacht van 19 u 30 tot 6u30 geslapen. Aan 1 stuk! Hij komt niet meer wakker in paniek. Ik kan de wereld aan vandaag. Het inslapen was erg snel beter. Ook overdag is hij veel minder emotioneel. Dat maakt het zoveel makkelijker! Echt! Bedankt dat ik zo snel mocht komen.

C.B.

Ik wou je even laten weten dat hij zich super goed voelt na ons bezoekje bij jou! Geen onophoudelijke huilbuien meer, super happy is hij. Hij vertelt hoe hij zich voelt en vraagt regelmatig om de superman druppels. Zo fijn om hem te zien openbloeien. 1000 keer bedankt! Wij kunnen terug genieten van onze super vrolijke kerel. Dankjewel!

De bloesems die jij of je kindje nodig heeft online bestellen.

Bloesems kunnen jou of je kindje helpen om te gaan met emoties. Ongeduld, woede, zorgen, onrust, onzekerheid en angsten. We pakken ze allemaal aan. Ik heet ze graag Superman druppeltjes. Het zet mensen in hun kracht. 

One on one Online consult: Bewust opvoeden

Kinderen hebben het soms lastig. Ze weten niet goed hoe zich uit te drukken. Ze zijn kwaad, verdrietig of huilerig. We merken dat er iets is maar we kunnen er onze vinger niet opleggen. Het is voor heel wat ouders zoeken naar een rustige en doeltreffende manier om grenzen aan te geven en om coöperatief gedrag te verkrijgen zonder veel stress zoals: naar bed gaan en tanden poetsen. Ik help je hier graag individueel mee. 

Heb je nog vragen? Laat gerust een berichtje achter.

Wil je liever een afspraak maken in de praktijk?

Maak dan hier je afspraak.

Praktijk Olivia Jones

Waterstraat 10

8300 Westkapelle

0495 729233

www.oliviajones.be

Volg je mij al?

  • Spotify - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle