763_edited_edited.jpg

Baby's en kinderen huilen en zijn kwaad om jou iets te vertellen.

Als je op deze pagina terecht komt dan ben je vast al een tijdje op zoek naar de oorzaak is van het onrustig zijn van jouw baby of kindje. Jouw baby of kind huilt vaak, heeft frequent onrustige momenten, slaapt weinig, etc...

A.d.h.v. toegepaste kinesiologie gaan we na wat de noden van jouw baby zijn en kan getest worden welke voedingstoffen krampjes, huidproblemen, obstipatie, reflux en andere ongemakken veroorzaken die de eerste levensmaanden van de baby kan bemoeilijken. Welke voeding is de juiste? Heeft je baby ergens een blokkade in de nek? 

Het laten van bepaalde allergenen in jouw dieet of een andere soort kunstvoeding is hierbij de oplossing. Kinesiologie helpt je de naald in de hooiberg te vinden. De baby blijft uiteraard dicht bij mama op schoot of jullie gaan liggen op de bank. 

Kinderen tussen de 0 - 10 jaar hebben het soms zwaar te verduren. Soms lijkt het of ze met angsten struggelen en geen blijf weten met zichzelf. Huilbuien en woedeaanvallen blijken dagelijkse kost te zijn. Reiki helpt balans te brengen in hun lichaam. Het werkt als een soort reset van alle stress en indrukken die hun lijf en brein moeten verwerken. 

Aansluitend is er steeds een oplossing om kinderen te helpen omgaan met hetgeen ze voelen. Ik gebruik een ruim aanbod aan bloesems die doeltreffend zijn om kinderen in balans te brengen. Graag test ik deze bloesems ook kinesiologisch uit. 

Vaak kom ik tot de perfecte mengeling uit om zowel moeder als kind te behandelen. 

Deze consulten gaan enkel door in de praktijk. Een kinesiologisch consult heeft een kostprijs van 45 euro per uur.

Er is geen Bancontact of Betaal app voorzien. 

Het consult dient cash betaald te worden.

Sinds kort verkrijgbaar in de webshop!

I.D.

Ze doet het top!

Geen hoest meer gedurende de nacht. Nu hebben we ook een zalige nachtrust. Dank u!

E. V.

Hij heeft deze nacht van 19 u 30 tot 6u30 geslapen. Aan 1 stuk! Hij komt niet meer wakker in paniek. Ik kan de wereld aan vandaag. Het inslapen was erg snel beter. Ook overdag is hij veel minder emotioneel. Dat maakt het zoveel makkelijker! Echt! Bedankt dat ik zo snel mocht komen.

C.B.

Ik wou je even laten weten dat hij zich super goed voelt na ons bezoekje bij jou! Geen onophoudelijke huilbuien meer, super happy is hij. Hij vertelt hoe hij zich voelt en vraagt regelmatig om de superman druppels. Zo fijn om hem te zien openbloeien. 1000 keer bedankt! Wij kunnen terug genieten van onze super vrolijke kerel. Dankjewel!

IMG_3098.jpeg
Heb je nog vragen? Laat gerust een berichtje achter.

Bedankt voor de inzending!

Wil je liever een afspraak maken in de praktijk?

Maak dan hier je afspraak.