Online aanbod

763.jpeg

Welkom in mijn online shop

 

Als VitaliteitsCoach wil ik graag alle vrouwen en hun gezinnen helpen om vitaal door het leven te gaan met een gezonde portie zelfvertrouwen, vitaliteit en een krachtige mindset. Ik neem je mee op een reis op ontdekking naar de kracht in jezelf a.d.h.v. een online cursus waar tot nu toe meer dan 100 leden actief zijn. A.d.h.v. webinars en consulten ondersteun ik gezinnen in het bewust opvoeden. Als kers op de taart dompel ik je graag onder in de wereld van etherische oliën die heel wat kunnen betekenen voor je fysieke en mentale gezondheid. 

Essentiële Oliën Young Living

IMG_5846.JPG

Mijn zoektocht naar wat ondersteunende middelen om de focus van mijn klanten op het positieve te houden en om meer in hun kracht te staan hield op toen ik van etherische oliën hoorde. Wat zijn ze een verrijking in mijn leven en dat van mijn gezin. We zijn vitaal, gezond en leven bewust dankzij deze oliën. Ze zijn op giga veel manieren in te zetten. Ben je ook benieuwd hoe en waarvoor jij ze kan inzetten? De Starter Bundel biedt tal van mogelijkheden. Het is het begin van een gezonde levensstijl. 

Wil je hier meer over weten? Stuur mij gerust een dm op insta of bekijk hieronder de webinar!

Wist je dat je ook een gratis een olie gids kan downloaden? 

Webinars en online cursus

image0.jpeg

Heb jij het gevoel dat je meer uit het leven kan halen. Sta je op met het gevoel 'is dit het dan?' Dan zul je het hier reuze naar je zin hebben. Ik heb een plekje gecreëerd waar je jezelf volledig zal terugvinden. Ik breng je dichter bij jezelf. Dit is voor vrouwen die echt aan de slag willen gaan om anders in het leven te staan. Dit is voor vrouwen die voelen dat er meer is in het leven.

Wist je dat je ook een gratis een olie gids kan downloaden?