In deze 7 daagse cursus leer je verbinding leggen met je innerlijke wijsheid en keer je terug naar de essentie van je krachtige zelf die de impact van jouw acties vergroot waardoor je met jouw magnetische kracht fantastische resultaten behaalt.

Durf jij groots te dromen?

Stel je eens voor....

 • Dat je leeft in de flow

 • Dat het helemaal duidelijk is wat je volle potentieel is en hoe je er naar kan leven

 • Dat je voelt dat jij het waard bent om te ontvangen

 • Dat nieuwe opportuniteiten zich voordoen en je die kans ook durft grijpen

 • Dat het overduidelijk is wat vrijheid voor jou betekent

 • Dat jij beschikt over de kennis om in een hogere bewustzijn te komen zodat de intelligentie van je hart je leidt naar waar je moet zijn.

 • Dat je de waarde van je essentie en kwaliteiten herkent en dat je floreert

 • Dat je exact weet wat je moet doen om in de flow te komen

 • Dat je standaard op een hogere happy frequentie zit en iedereen zich afvraagt wat voor pil jij hebt genomen ;)

image00032.jpeg

Inner light 
Insta cursus

image00031.jpeg

Hoe leuk zou het zijn om met deze 7 daagse cursus die je moed en lef geeft om leiding te nemen over jou leven aan de slag te gaan?
Ervaar oneindige zelfliefde en leer de essentie van jezelf kennen zodat je magnetisme je brengt  wat je verdient.

De Inner Light insta cursus start op maandag 1 november 2021. De cursus wordt gegeven in een gesloten groep op Instagram. Let op: de cursus bevat gratis meditaties, maar die kun je niet downloaden. Na afloop van de cursus kan je ze dus niet beluisteren. Er zijn 3 pakketten beschikbaar. De meditaties zitten inbegrepen in pakket 2 en 3. Als je IN de cursus zit kan je je pakket NIET upgraden! Wil je de meditaties daarna kopen dan gelden de normale prijzen. Alleen vooraf gelden deze mega kortingen.
Voel goed bij jezelf wat je nodig hebt en waar je naar verlangt.  Ik kan niet wachten om samen jouw je inner light te ontdekken en vrijheid met je te creëren!

De pakketten

 • 7 dagen lessen, toegang t/m 15 december 2021

 • Het Inner Light Werkboek

 • Gratis meditaties en affirmaties om overvloed te creëren (deze meditaties worden niet van jou)

 • 7 dagen live lessen, toegang t/m 15 december 2021

 • Het Inner Light Werkboek

 • De Inner Peace meditatie

 • De Inner Glow meditatie

 • De Boost Abundance meditatie

 • 7 dagen live lessen, toegang t/m 15 december 2021

 • Het Inner Light Werkboek

 • De 3 Inner meditaties

 • Het kaartendeck Terugkeer naar Zelfliefde met 52 inspirerende quotes

 • De essentiële olie: Highest Potential

Nu pre order voor 49 euro ​

Normale prijs: 99 euro

Je kunt in termijnen betalen!

Nu voor 79 euro 

Normale prijs: 149 euro

Je kunt in termijnen betalen!

Nu voor 179 euro

Normale prijs: 249 euro

Je kunt in termijnen betalen!

Hoe ik van een onzekere, angstige meid de shift maakte naar een zelfverzekerde, trotse en ongetemde vrouw.

image00010.jpeg

Mijn leven transformeerde enorm sinds ik in 2017 met zelfontwikkeling begon.
Ik was angstig bij elke stap die ik zette en twijfelde ongelofelijk aan mezelf. Ik zat zo lang vast aan mijn eigen overtuigingen en waarheid waarin ik voelde dat ik weinig kon betekenen voor de wereld. Ik voelde me klein maar ook veilig.  Mijn hele leven was gebaseerd op tekorten. Geen talenten genoeg, niet slim genoeg, geen lef genoeg, geen tijd en kansen genoeg en geen geld genoeg.
Ik studeerde en leerde bij over de natuurwetenschappen; kwantumfysica, neurowetenschappen en psychologie en eigenlijk is het logisch. Het is kristal klaar hoe energie werkt. 

 

Plots ondervond ik veranderingen. Ik werd zelfzeker, ik leerde in mezelf geloven en mijn leven werd steeds meer makkelijker. Ik manifesteerde de juiste partner, vrienden, mijn droomjob, mijn droomhuis en het blijft zo doorgaan. Ik zit helemaal in die flow van positieve energie. Ik heb ondertussen meer in mijn leven geroepen dan waar ik ooit van durfde dromen.
Ik leef mijn droomleven en nog steeds en ik ben te gekke dingen in mijn leven aan het aantrekken..
Het zou egoïstisch zijn deze strategieën voor mezelf te houden. Ik zorg dat jij de leider wordt van jouw leefwereld en dat je innerlijke licht naar de oppervlakte komt met moed, lef en oneindige zelfliefde.

 

Wat gaan we nu precies doen?

 • We starten deze cursus met de basis van kwantumfysica. We gaan op zoek naar je authentieke zelf omdat we dan weten wat je precies wilt en wat je tegenhoudt om vrijheid en overvloed aan te trekken. Daarna laat je los wat ons weerhoudt om je hoogste potentieel te leven.

 • Meditaties en zelfhypnose om op diep niveau te werken

 • Inclusief onderbouwde kennis: Kwantumfysica en neurowetenschappen

 • Praktische oefeningen

 • Unieke video's

 • Je hebt t/m 15 december toegang. De cursus duurt 7 dagen.

 • In een besloten Instagram account, met veel video en audio.

 • Je krijgt er een Inner Light Werkboek bij!

Deze vrouwen gingen je voor:

C47563FA-A5B9-4295-BA45-C87D0710BF6C_1_105_c.jpeg
AD81D150-98BD-4099-8A4D-E4556027CF44.jpeg
A0DC9ADF-2E8B-48B7-A249-3069485B5DA2_4_5005_c.jpeg
6D11A19C-E8C6-4175-80BF-8CFBD812EFD9_1_105_c.jpeg
2463A846-A269-44E5-A74B-574B501ACDC8_1_105_c.jpeg
6BCB735C-84F2-4B21-B67A-DD6F46B3613E_1_105_c.jpeg
0F500790-C123-4BFB-B9CD-8DD2BCCCCE29_1_105_c.jpeg
4AEDF9BB-D16E-4343-969A-FC89E8808634.jpeg
802B2F71-2826-42CE-A7A5-71ABB450F218.jpeg
2D39063D-EC7F-45E1-A1A0-37660E767C83.jpeg

If it's on your mind and if you carry it on your soul
it will soon be in your lap

image00026_edited.jpg

Hi, Ik ben Olivia!

Expert in mindset en manifestaties, mentor & teacher en essentiële olie consulente.
Olivia is mentor voor vrouwen van alle leeftijden.
Ze legt op basis van psychologie en kwantumfysica uit hoe jouw emoties, gedachten en de frequentie waarop die elementen vibreren jouw werkelijkheid creëren. A.d.h.v. simpele technieken kan je je zelfbeeld opschonen waardoor deuren voor je opengaan. Je kan door contact te leggen met je hart en het toepassen van deze simpele strategie invloed hebben op jouw elektromagnetische veld en je magnetisme voor jou laten werken. 
Olivia mocht de laatste 2 jaar honderden vrouwen helpen.
Ze is woonachtig in Knokke-Heist en vertoeft er graag met haar zoon (Louis), dochter (Liv) en haar man Jiles.
Olivia ontwikkelde met succes 3 trajecten omtrent mindset, mindfulness, bewust leven en bewust opvoeden.
Ze leerde van de besten in Nederland, België en de USA.
Olivia is voormalig zelfstandige vroedvrouw.

Pakket 1

Inner Light Retreat

Veelgestelde vragen

Ik heb steeds weinig tijd. Is deze Insta cursus haalbaar voor een druk bezette vrouw/moeder?


De cursus duurte 7 dagen. Olivia houdt steeds rekening met het feit dat tijd zeer kostbaar is. De cursus blijft dan ook 6 weken toegankelijk. Indien je pakket 2 en 3 aankoopt zijn de meditaties en zelfhypnoses helemaal van jou. Als ik zie wat die krachtige mindset of die unieke manier van denken met de vrouwen doet, dan zie ik dat ze hun tijd productiever invullen en indelen. De energie die ze anders investeren in piekeren en de tijd die ze verliezen door de chaos die in hun hoofd heerst wordt anders ingepland en geïnvesteerd.
Ik heb niet het gevoel dat ik geheeld moet worden van belemmerende overtuigingen. Is de cursus dan wel iets voor mij?


Je hoeft helemaal geen trauma's te hebben of voelen dat er zwaar werk moet verricht worden om deel te nemen aan de cursus. De focus in de cursus ligt meer bij het leggen van de verbinding tussen hart en brein om die intelligentie en intuïtie te laten spreken. Het begrijpen hoe je je kan lostlaten van limiterende overtuigingen en het ervaren van zelfliefde zorgt voor meer draagkracht, creativiteit, manifestaties, vrijheid en zelfliefde. Het is als het zien van het leven door een andere bril.
Ik ben of voel me niet ongelukkig, is deze cursus dan wel nodig of doeltreffend?


Je hoeft helemaal niet ongelukkig te zijn om de impact van deze Instagra cursus te voelen. Houd je jezelf klein? Heb je connectie met jezelf? Hoe bewust leef je en ga je om met moeilijke situaties? Sluit je alle gevoelens achter die grote deur op? Of durf je ze aankijken om het vervolgens los te laten en vrijer door het leven te gaan? Hoe sterk is je zelfvertrouwen als je moet scoren op 10 punten? In hoe ver sta je als vrouw in je kracht en in welke mate cijfer je jezelf nog weg voor anderen en maak je geen prioriteit van jezelf? Het gaat hem allemaal om bewustzijn van jouw systeem en jouw gedachten en het toepassen van deze simpele strategie. Het gaat hem om jouw voorprogrammatie en welke keuzes je maakt op basis van die vastgeroeste patronen die we trouwens allemaal hebben. De invloed hiervan op je leven is gigantisch. Ik stel jezelf even deze vraag? Wie zou je zijn als je altijd al in je kracht zou hebben gestaan? Welke beslissingen zou je anders genomen hebben? Je moet hier vast even over nadenken. Hoe zou je leven er uitzien en wat is het contrast? Neem hiervoor je tijd.
Heb ik geen één op één coaching nodig om het resultaat die beschreven wordt te bereiken?


Olivia begeleidt nu reeds 12 jaar vrouwen in verschillende situaties. De basis van moeilijke en lastige emoties ligt vrijwel altijd bij het basisprogramma. Trauma's, hardnekkige patronen, onzekerheid, faalangst, perfectionisme en moeilijke situaties die emoties triggeren kunnen allemaal aangepakt worden a.d.h.v. hypnose, meditatie en coaching. Vrouwen die de cursus volgden handelen op een anderen manier door dat ze ongemakkelijke situaties vanuit een ander daglicht te zien. Je leert jezelf coachen door het effect van de cursus op een milde manier. We kunnen stellen dat een basisprogrammatie bij ieder mensen op dezelfde manier kan hergeprogrammeerd worden. Een op een begeleiding is geen vereiste is om het doel van deze cursus te bereiken.
Ik heb al veel boeken gelezen rond mindset. Zal ik hier omtrent nog wat bijleren?


Boeken over de wet van de aantrekking en mindset zijn erg interessant en zijn een mooie aanvulling op deze cursus. Olivia las er zelf een groot aantal boeken over en leerde van de beste in België, Nederland en de USA. In de cursus wordt de nadruk gelegd op jouw kracht als vrouw die vaak gelimiteerd wordt door de gedachten in je brein. Het toepassen van de verschillende techtnieken en strategiën zorgt dat je in lijn leeft met je hart en je brein zodat je geen beslissingen neem op basis van die belemmerende overtuigingen zoals: niet knap genoeg, niet sterk genoeg of niet slim genoeg. De impact van het tot je hoogste potentieel leven is imens. Het unieke aan deze cursus is dat er steeds op diep niveau wordt gewerkt door de zelfhypnoses en meditaties. Olivia is hier een pionier in. Olivia heeft steeds de bedoeling het voor vrouwen en moeders zo makkelijk mogelijk te maken. Op die manier is dit de meest korte en efficiënte wijze om de krachtige mindset te beheersen.
Ik ben bang voor wat ik zal voelen tijdens de meditaties/hypnose. Hoe heftig is de cursus?


Het is zo dat de Inner Light Insta cursus op een zeer milde manier gegeven wordt. Het is soms confronterend maar het is eerder bewezen dat net hierdoor zoveel vrijheid, blijheid en ontlading ontstaat. Meditaties en hypnose maken zaken los of doen je naar situaties kijken op een andere manier. Het werkt erg helend en verhelderend. Zal het met momenten pijn doen? Ja, waarschijnlijk wel. Moet je even door de pijn om vrijheid in je manier van zijn en denken te creëren? Ja, dat is nodig. Heeft er ooit iemand zich beklaagt het gesloten deurtje open te maken en de pijn aan te kijken? Nee! Integendeel. Het is eerder een keuze die je maakt. Kies je voor lef, moed en grootsheid of kies je voor veiligheid en jezelf klein te houden? Ben jij victim of goddess?