top of page
6792D86A-C17B-4585-9A41-806F07265B68_edi

Webinar:
Laat hoogsensitiviteit voor  je werken

Ik geloof dat in elke vrouw een gevoelige kantje zit. Dat maakt ons net zo zorgzaam en meelevend.

Vermoed jij hoogsensitief te zijn of heb je eerder een vermoeden dat je kind(eren) hsp zijn? Bekijk dan zeker even deze gratis webinar. Er werd al heel wat over dit onderwerp geschreven en het is de laatste jaren een hot topic geworden. Ikzelf weet nog maar ongeveer 10 jaar dat ik hoogsensitief ben maar ik voel mij al mijn hele leven anders. Ik heb ontzettend veel research gedaan naar dit onderwerp en ik heb mijn kennis in een webinar gegoten. Het is noodzakelijk dat de wereld weet wat het is en hoe men er mee kan omgaan. Ik heb deze gave alvast voor 100% ingezet in mijn leven.

Het kan ook voor jou werken alleen is er wat bewustwording nodig.

You can do this!

Hoogsensitiviteit. Ik heet het fijngevoelig zijn. Als je het in de volksmond hoort dan heeft het nogal een negatieve naklank of voelt het vaak als bestempeld worden. Heb je snel last van de drukte? Heb je het gevoel dat sommige mensen je veel energie ontnemen? Staan jouw zintuigen steeds in een alerte modus? Ben je snel onder de indruk van een nieuwsbericht? Leef je in hoogtes en laagtes? Ben je dus soms intens gelukkig en kort daarna erg verdrietig? ja, die sensitiviteit maakt het soms moeilijk maar dat hoeft niet zo te zijn. Als je weet van waar het komt en wat je er mee kan doen, kan het je mijlen ver brengen. Vermoed je sensitief te zijn? Wil je te weten komen of je fijngevoelig bent? Dan wil je vast ook weten hoe dat komt, niet? En hoe je het voor jou kan laten werken? Deze fijngevoeligheid heeft reuze veel voordelen. Dit laat ik je graag zien in deze webinar. Ik kijk er naar uit je daar te zien!
Tot snel!

cute-girl-sun.jpg

Wat mijn klanten over de webinars zeggen

"Dankjewel voor de leerrijke ervaring. Het heeft heel veel nieuwe inzichten gegeven en ga hier heel veel van meenemen in het dagelijks leven."

M. L.

"Super bedankt voor je positieve energie!  Echt top dat je dit doet! Stap voor stap de goede richting uit dankzij jou"

E. L.

Olivia, Je webinar is zo verrijkend. Ik voel veel herkenning en ik heb het gevoel dat ik er niet alleen voor sta. Je uitleg is ook zo duidelijk. Bedankt voor de tips. Ik ga er meteen mee aan de slag. 

S. L.

bottom of page