Wat zijn essentiële of etherische oliën? 

Essentiële oliën zijn aromatische of geurende oliën die gewonnen worden uit planten. Dit gebeurt door middel van een verfijnd proces. De essentiële oliën bevatten de levenskracht van de plant. Elke olie heeft zijn unieke aroma, zijn eigen levenskracht en kent dus ook een eigen toepassing. Door dat essentiële oliën sterk geconcentreerd zijn, hebben ze een zeer krachtige werking op het lichaam, zowel fysiek als mentaal. 

2BF3F20E-115B-40D3-B1F4-52C7AD1FC7EE_edi

Ik heb er een enorme zoektocht op zitten naar de zuiverste en meest therapeutische olie. Biologische etherische olie en niet zomaar de eerste beste aromatherapie die in elke winkel te vinden is.

Als Vrouwenconsulente ben ik steeds opzoek naar nieuwe manieren om mensen in balans te houden op lange termijn. Ik was al een lange tijd benieuwd naar de resultaten van het gebruik van de oliën en testte daarom heel wat producten als eerste uit op mezelf en mijn gezin. Ik ben steeds op zoek naar de meest zuiverste en minst bewerkte producten en ik ben nogal pionier in het vinden van een natuurlijke oplossing om toch maar die pijnstiller of verstuiver in de kast te laten liggen.

 

Kwaaltjes zoals hoofdpijn, krampjes, misselijkheid, aften, vermoeidheid, concentratieproblemen maar ook emoties zoals angsten, stress, neerslachtigheid, spanning en verdriet kunnen verlicht en verholpen worden a.d.h.v. etherische oliën. 

Ben je benieuwd geworden en vraag je je af of het ook jou kan helpen? 


Wil je meer weten? Bekijk een gratis webinar of download de gratis Oil Guide. Neem gerust een kijkje op mijn Instagram pagina (@oliviajones_insta en Oil.liv.ia.jones.co) Daar deel ik heel wat tips.

Geef me gerust een seintje als je vragen hebt. 

Liefs

Olivia

Gratis Webinar

Wil je graag wat meer weten over essentiële oliën en hoe je ze kan inzetten voor je gezin? 

Bekijk dan de gratis webinar! 

Wist je dat een wereld aan geneesmiddelen vervaardigd zijn op basis van essentiële oliën? In de natuur vinden we heel wat planten en bloemen die mens en dier kunnen helpen. Olivia vindt dat bewust leven begint bij het stilstaan over hoe het anders kan en hoe je zorg kan dragen voor jezelf en voor je gezin op een gezonde manier. Iedereen heeft waarschijnlijk een etherische olie in de kast staan maar wat is de therapeutische werking van de olie? Wat doen oliën met je emoties? Hoe kan je de oliën inzetten? Hoe kan je het maximum uit dat kleine flesje halen? Ik vertel het je allemaal in deze GRATIS webinar. Het wordt reuze gezellig!
Deze webinar kan je in alle privacy meevolgen.
​​​​​​​Kom er gerust bij!

 

image0.jpeg

Ben jij benieuwd naar wat oliën voor jou kunnen betekenen? Wil je je wat inlezen? No problem!

image00005.jpeg