Wat zijn essentiële of etherische oliën? 

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn aromatische of geurende oliën die gewonnen worden uit planten. Dit gebeurt door middel van een verfijnd proces. De essentiële oliën bevatten de levenskracht van de plant. Elke olie heeft zijn unieke aroma, zijn eigen levenskracht en kent dus ook een eigen toepassing. Door dat essentiële oliën sterk geconcentreerd zijn, hebben ze een zeer krachtige werking op het lichaam, zowel fysiek als mentaal. 

Ik heb er een enorme zoektocht op zitten naar de zuiverste en meest therapeutische olie. Biologische etherische olie en niet zomaar de eerste beste aromatherapie die in elke winkel te vinden is.

Als VitaliteitsCoach ben ik steeds opzoek naar nieuwe manieren om mensen in balans te houden op lange termijn. Ik was al een lange tijd benieuwd naar de resultaten van het gebruik van de oliën en testte daarom heel wat producten als eerste uit op mezelf en mijn gezin. Ik ben steeds op zoek naar de meest zuiverste en minst bewerkte producten en ik ben nogal pionier in het vinden van een natuurlijke oplossing om toch maar die pijnstiller of verstuiver in de kast te laten liggen.

 

Kwaaltjes zoals hoofdpijn, krampjes, misselijkheid, aften, vermoeidheid, concentratieproblemen maar ook emoties zoals angsten, stress, neerslachtigheid, spanning en verdriet kunnen verlicht en verholpen worden a.d.h.v. etherische oliën. 

Ben je benieuwd geworden en vraag je je af of het ook jou kan helpen? 


Wil je meer weten? Neem gerust een kijkje op mijn Instagram pagina (@oliviajones_insta). Daar deel ik heel wat tips.

Geef me gerust een seintje als je vragen hebt. 

Liefs

Olivia

Praktijk Olivia Jones

Waterstraat 10

8300 Westkapelle

0495 729233

www.oliviajones.be

Volg je mij al?

  • Spotify - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle